The London Girl

World's End

Dette er selvfølgelig ikke verdens ende, men jeg må sannelig si det føles sånn på tuppen av Rhodos øy. Helt nydelig! På tuppen har du utsit mot blått hav med Tyrkia i bakgrunnen, og til begge sidene finner du vakker strand. Sukk.. Så utrolig fint, og ekstra fint i solnedgangen. 

I morges var jeg utrolig sliten og trøtt etter en lang dag i går, vi var ikke i seng før langt over midnatt. Så selv om vi sto opp klokken 9 har vi hatt en rolig start på dagen med total avslapping på stranden, og nå skal kvelden brukes på litt shopping i nybyen før det blir middag i gamlebyen. Livet i Rhodos er ikke så verst, altså! 

Hva syns du om bildene? 

// Okay, so this is obviously not the world's end, but I have to say it felt like it standing on the tip of Rhodes. Absolutely stunning! From there, all you can see is clear blue water and Turkey. So beautiful, and especially in the sunset.. What else is there to say than WOW!

 

Lindos

Da vi kom til Rhodos og fikk en brosjyre fra Startour om utflukter var jeg kjapp på å ville besøke Lindos. Byen står på UNESCOS verdensarvliste, noe som vil si at det ikke er lov til å bygge noe nytt der, og dermed er Lindos vel bevart og typisk gresk uten noen moderne bygninger. Gatene er så smale at kun mopeder og esler er eneste fremkomstmiddel, og rundt hvert gatehjørne finner du små butikker; noen veldig søte, blant annet gullsmeder og håndlagde smykker, og mange turistbutikker som ikke er fullt så spennende. Vi dro på egenhånd, altså ikke som en utflukt i samarbeid med Startour, men vi tok rett og slett rutebussen fra Rhodos by. Den koster 5 euro èn vei og tar ganske nøyaktig en og en halv time. 

Vi tilbragte første delen av dagen på denne lille, skjønne stranden. Stranden er delt opp i to, men jeg syns denne delen så mye finere ut enn den større delen. Sanden her er silkemyk og solsengene hel himmelsk gode med tykk madrass, og man ligger nedenfor en rekke beach barer. Vi lå nedenfor Skala Taverna, hvor vi også spiste litt brød, tsatziki og hummus til lunsj sammen med en smoothie. Her har de dessuten også free wifi ;-) 

Etter noen timer på stranden tok vi en dusj, fikset oss og satte kursen opp mot sentrum av Lindos igjen. Vi knipset mange fine bilder i solnedgangen på veien, så jeg har så mange jeg vil vise dere! Men jeg må nesten dele opp litt, ellers blir det virkelig bilde boom her. Som om ikke dette var nok bilder. Vi tittet i de mange små gatene, på jakt etter greske skatter, og jammen fant vi oss litt fint hver. Jeg skal vise dere alt, kanskje i morgen! Det bugner virkelig av vakre smykker her i Hellas, håndlagde sølv-og gullsmykker som man absolutt ikke får tak i hjemme i Norge. Så da kan dere jo gjette hva jeg har kjøpt, hehe..

Da det var tid for middag satt vi oss ned på Acropolis Roof Garden, og det er absolutt en restaurant jeg kan anbefale sterkt. Maten så fantastisk ut da den ble servert, og det var den også. Jeg fikk en deilig biff med kremet soppsaus, ris og ovnsbakte poteter. Herlighet, NAM! I Lindos er det tusenvis av roof garden restauranter å velge i, og prisene er ca det samme overalt, så her må man nesten ta en sjanse. Men prøv å finn en restaurant som ikke har en innkaster, det er som regel et godt tegn. Acropolis hadde ikke det, og det var noe av det som gjorde den restauranten ekstra fristende ;-) 

Dersom du er på Rhodos må du besøke Lindos en dag. Sett gjerne av en hel dag, ta rutebussen (det er billigst) og få en hel dag i Lindos med både strandliv og byliv! Lindos er utrolig vakkert og veldig gresk, mye finere enn Rhodos by, definitivt. Det er kanskje ikke så mye å finne på i Lindos i lengden, men jeg er veldig glad for at vi prioriterte å dra dit, for det var virkelig et fint sted. 

Hva syns du om bildene? Har du vært i Lindos før? 

// Yesterday, we went to Lindos! Such a beautiful place, I absolutely loved it. Much prettier than Rhodes town, that's for sure. You'll have to go here if you're ever in Rhodes! 

Have you been in Lindos before? 

Flowers and flowers

PRIMARK: kimono as dress / ALEXANDWER WANG: bag / LE SPECS: sunnies / GREEK JEWELRY SHOP: bracelets / GLITTER: necklace / NELLY: sandals

You like? 

Ice Art Gelateria

Tenkte jeg skulle komme med et ordentlig Rhodos-tips! Her om dagen gikk vi forbi verdens søteste isbar, og både i går og dagen før måtte vi slå oss ned her og ta en godbit. Ice Art serverer italiensk is, eller gelato om du vil, samt belgiske vafler og crepes. Utrolig mye fristende, og skikkelig fint og gjennomført interiør. Det var tydelig at dette er et populært sted! Jeg lar bildene tale for seg selv :-) 

Både gelato, pistasj og sitron for min del, og belgisk vaffel med Nutella har vi kost oss med herfra. Begge deler falt veldig i smak! Vaffelen burde du dele med noen forresten, for den var gigantisk! Vi spiste ikke opp hele selv om vi delte engang. Men veldig god var den, da!

Hva syns du? Så det ikke fint ut? 

// We have found the cutest ice bar on the island, that I'm sure of! Ice Art Gelateria has italian ice cream, or gelato if you like. So many yummy flavours to choose from, and the interior is just the cutest ever. Such a nice and charming place which I highly recommend if you're ever going to Rhodes Town. 

Looks nice, right? 

Rhodes sunset

BIKBOK: dress / ALEXANDER WANG: shoes and bag / GLITTER: necklace

Her kommer et antrekk fra her om dagen! Vi har en veldig avslappende søndag her på Rhodos; en lang dag på stranden har stått på planen, og nå i kveld skal vi bare en tur innom Mango og Nike for å titte litt, og deretter ta med oss noe take away til middag som vi skal kose oss med på balkongen vår på hotellet. Vi lader opp til i morgen, for da skal vi nemlig til Lindos! Det er 1-1.5 time unna med buss, så da blir det tidlig opp for å få mye ut av dagen. Vi skal være der hele dag, og jeg gleder meg sånn. Det ser så vakkert ut der! Også har Silje vært der to ganger før, så hun er litt kjent, men kom gjerne med tips :-) 

Hva syns du om antrekket? 

// We're having a really relaxing Sunday here in Rhodes, just enjoying the beach. Tonight we're just stopping by Mango and Nike Store, and then we're having take away at our hotel room. Tomorrow we're gonna have to wake up early, cause we're going to Lindos! It's about an hour bus ride from here, so we're leaving really early and staying the entire day. 

What do you think of the outfit? 

 

Mr. Kate Beauty Marks

Se hva vi fikk i posten før vi dro til Rhodos! Silje og jeg bestilte oss en pakke med disse falske gulltatoveringene hver, og jeg elsker de. De er utrolig fine og jeg har allerede planlagt hvor jeg skal ha en del av de, og er klar til å knipse bilder på stranden og i solnedgangen. De er bestilt på en nettside som heter Mr.Kate som du finner HER, og hittil står de virkelig til forventningene. Noen husker kanskje jeg skrev om metalliske tatoveringer tidligere i sommer? Ekstra fint til solbrun hud i varmere strøk!

Hva syns du? 

// Look what we got in the mail before leaving for Rhodes! Silje and I ordered a package of these temporary gold tattoos each, and absolutely I love them. We got them at Mr.Kate.com, and I was very happy with them. Can't wait to shoot some pics with these on the beach and in the sunset!

You like? 

Faliraki Beach

God morgen! I går tok vi som sagt turen til Faliraki Beach, Rhodos lengste sandstrand. Jeg må innrømme at jeg hadde høye forventninger og ble ganske skuffet, men det var jo fint der. Det var sand, selvfølgelig, noen beach barer og litt mer liv (les: vannsport osv) enn på Rhodos Beach. Men det tok nesten tre kvarter med bussen hver vei, så jeg tror ikke vi drar dit flere ganger! Uansett en veldig fin dag, og avslappende som enhver dag på stranden.

Ellers ble kameraet mitt ødelagt i går, så det må sendes på reparasjon når jeg kommer hjem. Utrolig kjedelig nå som jeg er på ferie! Heldigvis har jeg med meg det lille Canon Powershot kameraet mitt, så jeg håper dere overlever bilder med den kvaliteten. Så har jeg jo alltids Silje sitt kamera med hennes bilder også, da :-) På kvelden i går gikk vi inn til Gamlebyen, og herilghet, der var det koselig! Jeg likte meg skikkelig godt der, og vi fant i tillegg en utrolig fin og koselig restaurant med BILLIG og bra mat. Så vi blir definitivt å tilbringe flere kvelder i gamlebyen. Gleder meg til å vise bilder! 

Hva syns du om bildene? 

// Good morning! We tried out another beach yesterday, Faliraki Beach, but I have to admit I was a bit dissapointed. Of course it was a pretty beach, but nothing special. It wasn't worth the 45 min bus ride either, so I don't think we'll be going back there, but fun to have been there! It was a nice and relaxing day anyways. 

Taxfree goodies

Litt shopping på taxfreen må alltid til når man skal ut og reise, og dette fikk bli med meg denne gangen! Jeg har aldri prøvd noen av produktene før, bortsett fra leppestiften som er min all time fav fra YSL. Åh, jeg har lett etter denne fargen lenge, og heldigvis hadde de den på Gardermoen! Syns parfymeflasken er så fin, men jeg må venne meg litt til lukten, hehe. Alltid rart å bytte parfyme! Ellers er jeg foreløpig veldig fornøyd med de andre produktene, solpudderet var kjempefint selv om det ser fryktelig mørkt ut. 

Bruker du noen av disse produktene?

// Of course I had to do some tax free shopping at the airport, and here's what I got this time! The YSL lipstick is my long time favourite, and I have been trying to get a hold of this exact colour for so long now. I finally found it at Gardermoen! I haven't tried the other products before, but so far, so good. I think the perfume looks so cute, but I have to get used to the new scent though. 

Are you using any of these products? 

Sunset [details]

I går kveld tok vi bilder i den nydelige solnedgangen på stranden, åååh, lyset var bare perfekt. Det ble veldig mange bilder jeg vil vise dere, så jeg begynner med disse detaljbildene! Resten av antrekket kommer senere :-) Vi tuslet litt rundt i den nye delen av Rhodos by, sjekket ut butikker som Zara, H&M og Sephora, men jeg ble ikke veldig imponert. Det er jo bare masse små gater med butikker, og gatene er ikke spesielt fine engang. Så etter å ha gått oss bort sto vi plutselig rett foran hotellet (haha, HEI retningssans!), og gikk for å spise middag på en restaurant som så veldig koselig ut. Helt grei mat, Louis het den :-) Sinnsykt mye mat fikk vi hvert fall! 

I dag er vi på stranden i Faliraki, der er det sandstrand og den skal visst være veldig fin med litt mer liv enn den ved hotellet. Videre skal vi gå til gamlebyen i Rhodos, der håper og tror jeg det er mye finere! Da blir det bilder, hihi! Tok nemlig ikke så mange bilder av shoppinggatene i går, for det var ikke noe særlig å ta bilde av..

Hva syns du om bildene?

// Yesterday we shot some pictures in the beautiful sunset at the beach, and aaah, the light was just too perfect! I ended up with way too many pictures I want to show you, so I'll start with these pics of my details. The whole outfit will come up later! We went shopping in the new part of Rhodes town, and I have to say, I was not very impressed. The stores was okay I guess, we went by Zara, H&M and Sephora, but the streets and the whole of new Rhodes town was not very pretty. Hopefully the old town is way prettier, which is where we are headed tonight! But first- the beach, and this time we're taking the bus to Faliraki to check out another beach. 

What do you think of the pictures? 

Rhodes Beach

Nå kom vi nettopp inn fra feriens første stranddag, og heeerlighet for en deilig dag dette har vært! Dagen min i bilder får dere ovenfor, og den har stort sett bestått av turkist hav, boklesing, soling og gresk mat til lunsj. Jeg tuller ikke, havet her er så fint! Det ble bare klarere og klarere utover dagen også. Sukk. Vi har rukket å ta en dusj allerede, så nå skal vi utforske Rhodos by! Gleder meg til å se mer av Rhodos, foreløpig har vi jo bare sett stranden nedenfor hotellet, hehe :-) 

Håper alle har det supert i Norge!

// Here's a few snaps from our first day in Rhodes! We hve been on the beach the entire day, had greek food for lunch and just enjoyed ourselves with a book and great weather. I can get used to this! Now we're going to explore Rhodes town, I'm so excited! 

Hope you're all having a good day. 

H&M Studio - My buys

Her kommer de tre innkjøpene fra H&M Studio Collection AW14! Jeg er superfornøyd med alt, og må innrømme at det var et par ting til jeg hadde lyst på som jeg klarte å få kloa i via H&M.no i går morges, hehe. Så da venter vel det på meg hjemme når jeg kommer hjem fra Rhodos :-) Kjolen er med meg i kofferten, så jeg gleder meg til å vise dere den på i et antrekk i løpet av de kommende dagene. Iiiih, den er så kul! 

Blondetoppen under er fra Lindex.


 

God morgen, forresten! Vi var ikke i seng før halv 3 i natt, så det var hardt da klokken ringte halv 9 for frokost.. Men vi kom oss opp og har spist et himmelsk måltid som start på dagen. Hotellet er kjempefint og helt nytt, så jeg gleder meg til å vise dere bilder. Ikke minst gleder jeg meg til å bruke den kommende uken her :-) Jeg har lastet opp en video på VideofyMe som du kan se om du følger meg HER! Jeg kommer til å legge ut litt videoer fra ferien der, kanskje en-to ganger om dagen, så der burde dere følge med. I tillegg kommer det selvfølgelig instagram updates. Vi har kun WiFi i resepsjonen og baren på hotellet (så vidt jeg vet), men jeg skal få til to innlegg om dagen er planen! Silje blogger også, så vi er to bloggere på tur, det må jo bare bli bra. Bloggen hennes kan du lese HER

Nå skal vi sette kursen mot stranden- solen skinner og det er ikke en sky på himmelen! Aaaaah. 

Hva syns du om plaggene? Har du kjøpt noe fra kolleksjonen? 

// Here you can see my buys from H&M Studio Collection AW14!! I'm so happy with the pieces that I got, but I have to admit I had to get another two pieces which I ordered online, woopsi. Can't wai to get them as well! And good morning from Rhodes! The hotel is sooo nice and the sun is shining, so I can't wait to go to the beach in a few minutes. Remember to follow me on VideofyMe, HERE, where I'll be posting one-two videoes every day from here. And of course instagram (@christinaparrington). 

What do you think of the pieces that I got? You like? Did you get anything? :-) 

Rhodes next!

Nå sitter jeg på flyet og neste stopp er Rhodos! Rekker ikke å skrive stort mer akkurat nå, så jeg slenger bare inn dagens reiseantrekk :-) Skrives i morgen tidlig, håper jeg! Har dere noen Rhodos tips, så kom veldig gjerne med de. Vi har aldri vært der noen av oss, så alle tips tas imot med stooor takk :-D

Har du vært på Rhodos før, i Rhodos by? Kom med alle mulige tips!! 

H&M Studio AW14


I dag slippes endelig H&M sin Studio Collection AW14! Har dere sett kolleksjonen? Herlighet, det er så mye fint! I går kveld var jeg så heldig og få være med på et pre shopping event på H&M Gården i Bogstadveien, hvor vi fikk se på kolleksjonen og ikke minst shoppe den før alle andre. Og gjett om kolleksjonen var populær da! Flere av plaggene ble borte mens jeg var der, og jeg fikk med meg tre fine ting hjem som er jeg er superfornøyd med. Skal vise dere ved en senere anledning, kanskje allerede senere i dag. Jeg knipset noen snaps til dere på eventet så dere kan få en sniktitt på kolleksjonen dere også!

For å være helt ærlig, så kunne jeg kjøpt hele denne kolleksjonen og alt hadde sklidd perfekt inn i gaderoben min. SÅ utrolig mye fint og kult! Jeg må si jeg slet med å bestemme meg for hvilke pieces jeg skulle gå for, men jeg prøvde å tenke hva jeg har fra før av (ikke kjøpe noe lignende det), hva som passer best med det jeg har og hva slags plagg som er gjengangere i garderoben min. Noen som vil gjette hva jeg kjøpte? En av tingene er på disse bildene, hihi. 

Hva syns du om kolleksjonen? Har noen av dere fått tak i noen godbiter?

// Today H&M's Studio Collection AW14 is finally launches! Have you seen the collection yet? It looks absolutely amazing! Yesterday, I was so lucky I was invited to a pre shopping event at H&M Gården in Bogstadveien in Oslo to see and shop the collection before everyone else. It seemed really populare and I got my hand on some good stuff. So happy with what I got! I'll show you later. I'm serious when I say that I could have bought everything from that collection, I loved every single piece of it. But I found my favourites and I got my hands on them, yay! 

Which pieces are you favourites from the collection? 

What's in my travel bag?

Den nye vesken min fra Mango har kommet og i samme slengen tenkte jeg at jeg kan vise dere hva jeg kommer til å ha i vesken når jeg reiser til Rhodos i morgen. Denne vesken blir helt perfekt å reise med når jeg kun kan ha 5kg håndbagasje, for vanligvis bruker jeg koffert når jeg reiser. Nå som vekten er halvparten av det jeg er vant til, blir det kun nødvendigheter med å håndbagasen! 

Du finner mac, et blad, en bok, ipad, pass, iphone og en liten pouch med nødvendigheter som lommebok, billett og lipbalm oppi. Alt jeg trenger for å overleve flyreisen ;-) Vesken i seg selv er jeg veldig fornøyd med, den er stor og romslig og kan lukkes med knyting øverst. Veldig fin og passer til absolutt alt! 

Hva har du i reisevesken? :-D 

// I got my new shopper from Mango yesterday, so I thought I'd show you what's in my bag when I travel to Greece tomorrow! My Macbook, a magazine, a book, my iPad, passport, iPhone and a small pouch with my wallet, the ticket and lipbalm. Everything I need to survive the 4 and a half hour long flight! 

What do you have in your travel bag? 

Marshmallow popcorn balls

God morgen! Åh, jeg merker jeg er veldig stresset over at jeg reiser i morgen, jeg har ikke engang tatt frem kofferten og jeg har tusen ting jeg vil / må gjøre før jeg drar. Wææh, dere kjenner til den uroen, sant? Nesten så jeg er litt kvalm, men jeg gleder meg selvfølgelig veldig til å reise! Jeg skal hive meg rundt og sy en bukse, pakke kofferten og i kveld setter jeg kursen mot Oslo for å dra på H&M sitt preshopping event av Studio Collection som kommer i butikk i morgen. Gleder meg SÅ mye til å se kolleksjonen, den ser amazing ut! Mer om det senere.


 

I dag vil jeg tipse om en liten, god snack :-) Nemlig marshmallow popcorn balls. Det høres rart ut, ikke sant? Men det er veldig enkelt, og en god blanding av søtt og salt! 

Du trenger: 

4 ss ekte meierismør
ca en halv pose marshmallows
1 ts vaniljeekstrakt
1/4 ts salt
ca en halv pose popcorn
Evt. pynt etter ønske

Smelt smør i en kjele på medium varme. Rør inn marshmallowsene, vanilje og salt. Rør godt helt til marshmallowsene er helt smeltet og røren er jevn og fin. 
Ha popcornet i en stor bolle og hell over marshmallowsblandingen. Rør forsiktig sammen, og la det kjøle seg litt før du former de til små baller med fingrene. Jeg brukte cupcakesformer til å ha de oppi, plasserte et sugerør i hver bolle og strødde på tutti frutti som pynt. Ikke vær redd for å salte, for de blir veeeldig søte hvis ikke! 

Flere som har prøvd denne oppskriften? Hihi! 
Og skal noen av leserne mine på H&M sitt event i kveld? 

// Good morning! I'm a bit stressed out today, as I'm leaving tomorrow and have a thousand things on my to-do-list. I haven't started packing yet, I'm going to sew a pair of trousers and tonight I'm going to H&M's preshopping event for the Studio Collection in Oslo. Can't wait for that! The collection looks absolutely amazing. 

Anyways, here you have a fun and yummy recipe. It's the perfect combination of salt and sweet, so you should definitively try this out! 

Have a great day, lovlies! 

VideofyMe

Hei og god kveld! Beklager dårlige oppdateringer i dag, men det er bare sånn noen dager. Jeg har en litt dårlig dag i dag, så jeg har ikke vært så inspirert til å oppdatere før nå. Men nå er jeg klar og vil tipse dere om en app som heter VidefyMe! Jeg fikk en oppfordring om å lage meg konto der og sjekke det ut, og jeg liker det jeg ser :-) Det er litt som instagram, bare med videosnutter. Du kan like og følge folk, og publisere ditt eget. Jeg kommer til å bruke den kanalen som en slags mote, reise, shopping og London kanal, hvor jeg legger ut videosnutter fra hverdagen innen de sjangrene. Jeg lagde nettopp profilen min, men har allerede lastet opp en liten video av det rotete rommet mitt for å teste ut appen, hehe. Allerede i morgen har jeg noe gøy på planen som jeg skal poste der, så lag deg en profil der og følg med! Jeg heter thelondongirl der :-) Du kan følge meg her! Legg igjen brukernavnet ditt, så skal jeg følge deg tilbake!

Har du VidefyMe? Hva heter du der, og har du tips til noen jeg burde følge?

Black and white with a hat on top

Hei hei, og velkommen til vakre september! Jeg ringer måneden inn med et ordentlig høstantrekk fra i går; jeg tok til og med på meg strømpebukser. Hadebra til bare legger! Men bare for noen dager, jeg reiser til varmere strøk på torsdag kveld allerede. Som sagt er dette gårsdagens antrekk, noe som kommer til å bli mitt go-to antrekk denne høsten, det er jeg sikker på. Jeg elsker skjørtet! Det er nytt fra H&M, og går til absolutt alt i garderoben. Et basisplagg alle burde ha, sommer som høst :-) 

Etter jobb i dag har jeg ferie, og jeg gleder meg til å pakke, lakke negler, nappe bryn og gjøre meg sydenklar. Pakkelisten er selvfølgelig skrevet for lenge siden (!!), så nå er det bare å finne frem kofferten, sørge for at alt er rent og få det pakket ned. Er det interessant med et innlegg om pakketips? Jeg har jo reist mye de siste årene og vil tørre å innrømme at jeg begynner å få dreisen på dette med å pakke. Kanskje det kunne vært gøy å dele mine tips med dere :-) 

Hva syns du om antrekket? Ønsker alle en strålende dag!

// Hello, beautiful September! This is yesterday's autumn outfit, the first one without bare legs this season. Now it's goodbye summer! Fortunately, I'm leaving for Rhodes on Thursday, so for me it's not goodbye summer just yet. I love this new skirt from H&M, it's my go-to this season and it's a must have in every girls wardrobe if you ask me! It goes with absolutely everything in my closet. 

Have a great day! 

Mini

Litt på etterskudd i forhold til alle andre har jeg endelig skaffet meg en iPad Mini! Jeg har helt ærlig ikke hatt behov for det før, og hvorfor det plutselige behovet kom nå er sannelig ikke sikkert. Men jeg elsker den allerede! Den blir perfekt å ha med på tuben, på bussen, på weekendreiser hjem til Norge, til å lese blogger og magasiner på. Og jeg som har kamera med wififunksjon kan til og med blogge fra den :-) Så jeg har brukt dagen min på å innstallere og bli kjent med den nye bff-en min! Jeg er veldig fornøyd med å ha gått for mini, og det ble hvit med lyseblått deksel. Aller helst skulle jeg jo hatt rosa, men det fant jeg ikke, så det er allerede på vei hjem til meg i posten fra eBay *knis*. 

Nå trenger jeg tips til apper! Jeg er ikke så veldig glad i spill på iPad / iPhone og har aldri spilt feks Candy Crush.. Men magasiner å lese, fashionapper, folk jeg kan følge på instagram.. Alt sånt er interessant! Og ikke minst trenger jeg tips til bilderedigeringsapper som funker bra på iPad. Akkurat der er jeg ganske blank.

Hva er dine favorittapper til iPad / iPhone? 

// Woho, I've got my self a new toy! Say hello to my beautiful best friend, an Apple iPad Mini. I'm so pleased with the size and everything, and it'll be perfect for long rides on the underground and on the bus in London, and of course for travelling back to Norway. I'm planning on reading both blogs and magazines on it as well, and maybe even do some blog work on it. It's the perfect purse size! So now I need your advise on what apps to get. I'm not the gaming type, but picture editing, fashion apps, magazines to read.. Help me out here!

What are your favourite apps for iPad / iPhone? 

Luxury vs. budget

Tenkte jeg skulle prøve meg på en ny type innlegg: luksus vs budsjett! Hvis det faller i smak så kan jeg lage flere av disse med forskjellige typer plagg og trender :-) Dagens trend jeg skal ta for meg er vesker, nærmere bestemt veskemodellen "shopper". En shopper er et must denne sesongen, og er en klassisk veske du kan bruke om og om igjen, sesong etter sesong. Dessuten er det den perfekte vesken å bruke både på skolen, på shopping og på reise! Her har dere mine favoritter, både luksusvarianter og en haug på budsjett. 

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her 9. her 10. her 11. her 12. her 

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her

Min favoritt er selvfølgelig luksusvarianten fra Alexander Wang, også syns jeg den fra Kenzo er utrolig kul. Men denne gangen blir det ingen luksusvariant på meg, jeg har nemlig bestilt meg en av de på budsjett som jeg venter spent på at skal komme i posten. Noen som vil gjette på hvilken? Hihi!

Hvilken er din favoritt? Luksus eller budsjett? 

// I thought I'd give luxury vs budget a try, and here you have my picks among luxury and budget friendly shoppers! This is a bag you can have for many many years and it's a classic. My favourite is of course the prisma tote from Alexander Wang, but I actually ordered one of the budget friendly ones this time. Wanna guess which one?

Which bag is your favourite? Luxury or budget? 

By Christina Marie Marble Scarf

Begynner dere å bli lei av DIY-innlegg? Hehe, jeg håper ikke det! Jeg skal prøve å spare noen til litt fremover i tid for å variere, men jeg har jo lyst til å bruke det jeg syr i antrekk også, dilemma dilemma. I dag skal jeg komme med et ganske enkelt DIY-tips til dere som jeg selv har gjort. Jeg har siklet på Holzweiler sine skjerf denne sesongen, de er såå fine. Og jeg har ikke klart å finne noen tilsvarende på kjedebutikkene.. Men da jeg kom over dette stoffet på Stoff og Stil falt jeg pladask, men visste ikke hva jeg skulle lage av det. Og da slo tanken meg, hvorfor ikke bare bruke det som skjerf? Jeg kjøpte 100cm, og stoffet er 130cm, dermed et skjerfet 130 x 100 cm stort. Litt lite, skulle ønske jeg kjøpte mer stoff, men det funker. Og jeg syns det ble så fint! Easy as that, men vær obs på at du kanskje på sy inn kantene på stoffet så det ikke rakner ;-) 

Hva syns du om skjerfet og ideen? 

// I hope you're not bored with my DIY-projects? Today I have such a great and easy DIY-tip for you guys. I have been craving a scarf from Holzweiler for a while, but they're too expensive for my wallet at the moment, so when I saw this fabric at Stoff og Stil I had a great idea; use it as a scarf! I bought 100cm of fabric, and now I have a scarf which is 100 x 130 cm big. Genious, right? I love it! 

What do you think, you like? 

Oslove Outfit

Mango: skjørt, Bikbok: genser, eBay: smykke, Reebok: sko, Alexander Wang: veske, Le Specs: solbriller. 

Her kommer torsdagens antrekk fra jeg var i Oslo! Jeg har jobbehelg, så jeg hadde tidligvakt i går og har senvakt i dag. Det er den beste turnusen å ha når jeg jobber helg syns jeg :-) Da får jeg noe ut av helgen også! Så i går var jeg en tur på Sandvika Storsenter etter jobb, spiste lunsj med Maren og fikk shoppet litt, blant annet et par bøker som blir med meg på ferie allerede på TORSDAG!! Kvelden tilbragte jeg på soafen og så på Skal Vi Danse, åh, jeg elsker det programmet. Morgentimene i dag har jeg brukt på å lese blogger, jobbe litt med min egen og se på Drop Dead Diva. Finfin søndagsmorgen! 

Hva syns du om antrekket? Ønsker alle en deilig og avslappende søndag.

// Here you have Thursday's outfit from when I was in Oslo! I am working this weekend, so I'm going to work in a couple of hours. Yesterday after work I went to Sandvika Storsenter, had lunch with Maren and did some shopping, a t-shirt and some books for my upcoming holliday. I'm leaving this Thursday, and I can't wait to go back to Greece! The evning was spent on the couch watching Dancing With The Stars, which I loooove. 

Have a great Sunday, everyone! Did you like my outfit? 

Personal Planner

Hei og god søndag! Endelig har jeg fått den nye almanakken min fra personligalmanakk.com i posten, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg fikk den på torsdag og har allerede tatt den i bruk :-D Enda mer brukt skal den selvfølgelig bli når skolestart kommer! Jeg fikk min sponset, men jeg har tidligere kjøpt almankker derfra, og flere av venninnene mine bruker disse. Jeg har min fjerde nå, og jeg er altså så fornøyd! Syns de er helt geniale, og det beste er jo at du kan bestemme selv hvordan den skal se ut både utvendig og innvendig. 

Inni har jeg rosa design og dette oppsettet liker jeg best. Jeg valgte også rosa linjal og hvit strikk, samt linjerte sider bak i tillegg til tegnesider (hehe). Gleder meg til å fargelegge, hihi! På førstesiden min har jeg ett av mine favorittquotes fra en One Direction sang, og nederst står mitt fulle navn, telefonnummer og bloggadresse. 

Baksiden ble enkel og rosa/hvit stripete denne gangen. Er så fornøyd, jeg syns den ble så fin! På forsiden valgte jeg ett av de morsomste quotesene jeg vet om, og pappa mener nemlig at det quotet er meg. Haha, love it! Da måtte det jo bare bli det. Tidligere har jeg hatt kollasj med venninnene mine, kollasj med London og bilde av meg selv på forsiden i fjor. Denne gangen ble det enkelt, men allikevel meg og rosa!

Hva syns du om almanakken min? 

// I finally got my new personal planner from personligalmanakk.com in the mail a few days ago! I love it already, it's so nice and I'm so pleased with the result. I got mine sponsored, but I have purchased personal planners from there before, and I will definitely continue doing that when I don't get it sponsored anymore. What I like is that you can design the cover and the back yourself, and you can even design the inside of the planner as well! You should check it out if you haven't already, I can almost guarantee that you will not be dissapointed if you decide to order one. 

I love the quote on the cover, isn't that the best quote ever? My dad thinks that the quote is so me, I just had to have it on the cover this time, haha. 

What do you think of mine? Pretty, right? 

Princess

Okei, jeg vet at jeg har kjøpt mye sko i det siste (og mye generelt, hehe), som kanskje er litt kjedelig for dere å lese om. Men jeg må bare vise dere de nye kicksene mine! Jeg var på jakt etter det perfekte skoparet i svart til hverdag til høsten, noe jeg kan erstatte Converse med og løpe London rundt med uten å få vondt i bena. Jeg elsker mine Nike Air Max Thea, men de er turkise, så nå ville jeg ha et par svarte sneakers.

Valget falt på disse, Reebok Princess, i ekte skinn. Jeg elsker de! I sommer siklet jeg på de i hvit, men jeg er glad jeg klarte å stå i mot og heller valgte svarte nå til høsten. De blir såå fine til omtrent alt; skjørt for en med laidback look og jeans for det perfekte hverdagsantrekket. Jeg brukte de hele dagen i Oslo på torsdag, og de er utrolig gode å gå i :-) Og hallo, navnet på modellen? Såå søtt, I love it! 

Hva syns du om skoene? 

// Okay, so I know that I have done a lot of shopping lately, but I just have to show you my newest buy: a pair of kicks. I have been looking for the perfect pair for everyday use for a while now, something I can use instead of Converse and run around London with without my feet hurting. That's why I got these, Reebok Princess, in black leather! I am head over heels in love with them, they're so comfy to walk in, and they look super chic if you ask me. And hello, the name is just perfect, hihi. Can't wait to use theese A LOT! 

What do you think of the shoes? 

eBay-finds: school supplies

1 - her, 2 - her, 3 - her, 4 - her, 5 - her, 6 - her, 7 - her, 8 - her, 9 - her, 10 - her, 11 - her, 12 - her, 13 - her, 14 - her, 15 - her, 16 - her

Jeg har funnet frem en rekke søte notatbøker, planleggere og penaler til deg som skal gå på skole i år! Jeg vet at de aller fleste har begynt, men det er ikke for sent å bestille seg noen nye bøker eller andre søte ting helt enda :-) I tillegg legger jeg ved linken til fargepennene og post it-lappene jeg har kjøpt. Alt dette skal være trygt å bestille, selv om jeg selvfølgelig ikke kan gå 100% trygt for det. Men her er det mange fine ting til en billig penge, så løp og kjøp! 

Hva syns du om tingene? 

// I have found some cute notebooks, planners and pencil cases for you who are starting uni soon! Many of you might have started already, but it's not too late to order some new school supplies yet ;-) I love all of these cute things, so let's order some new things for uni ladies!

What do you think of the things? 

Oslove

Igår hadde jeg en nærmest perfekt dag i Oslo! Jeg er aldri i Oslo faktisk, til tross for at jeg bare bor 30 minutter unna byen, men i går tok jeg altså turen for å catche opp med noen venninner. Først møtte jeg Line, Samira og Elise i Viegelandparken, hvor vi tuslet rundt en liten stund før vi satte oss ned på Espresso House på Frogner med en bagel, kaffe (kakao, hihi) og litt skravling. Superkoselig å se igjen jentene som jeg ser altfor sjeldent! Tiden flyr så fort når man har sitt å styre med, og plutselig er det et helt år siden sist man møttes.. Så en catch-up var absolutt på sin plass!

Videre dro jeg inn til sentrum igjen for å møte my London girl- Natalie!! Iiiih, fra å ses nesten hver dag og ha sleepovers flere ganger i uken har det vært rart å ikke møtes i hele sommer. Men vi har jobbet så mye begge to at det aldri har passet, bortsett fra nå! Så vi tok en drink sammen med Ivana på hotellet deres- Clarion Hotel Folketeateret, som var veldig fint forresten. Så fikk vi skravlet litt og catchet opp også! Åh, for en fin dag i perfekt solskinn og med godt selskap. 

Nå i kveld står jobb på planen, men det er faktisk greit etter en så fin gårsdag. Klar for siste jobbhelg før ferie, jepp!

Ønsker dere alle en goood helg!

// I had such a great day yesterday! I went to Oslo to catch up with some of my girlfriends, and Samira, Line, Elise and I went to Viegelandsparken before we sat down at Espresso House for lunch, coffee and catch-up. Later, I went to meet my London girl Natalie and her friend Ivana, and we had a drink at their hotel while catching up and having a good time. I didn't want yesterday to end, seriously! Now I'm off to work, so I'll talk to you later. 

Have a great weekend, lovlies!