The London Girl

Category: Shopping

Trend guide AW14

Hver sesong bugner det av nye og gamle trender, men hva skal man egentlig ta til seg? Jeg syns det er viktig å ikke følge alle trendene slavisk, men heller å vite hvordan du kan inspireres av de aktuelle trendene og flette de inn i din egen stil.  Derfor har jeg lagt en liten AW14 trend guide, men dette er min guide til disse høsttrendene, som jeg håper at kan være inspirerende. Dette er et utvalg av mine favorittplagg denne sesongen og noen av trendene jeg kommer til å bli inspirert av. 

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her

Sigarettbukser, dressbukser, chinos, loose pants.. Kall det hva du vil, variantene er mange og jeg elsker alt som ikke er jeans denne sesongen! Selvfølgelig elsker jeg alltid jeans, men jeg har aldri vært særlig flink til å variere i typen bukse jeg bruker, så nå skal det bli andre boller. Slike bukser er like fine til fest som til hverdags, til sneakers som til heels. Nummer 1 i svart venter på meg i London og jeg gleder meg til å få den! I tillegg jobber jeg med å sy to sigarettbukser som jeg håper blir veldg fine. Jeg vil style disse buksene med knits, bluser og skjorter, og dette er en utrolig comfy bukse samtidig som den gir et pent uttrykk.

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her

Maxi kåpen er en stor favoritt hos meg, og farger jeg vil gå for er rosa, beige, camel, grå og nude. Gå gjerne for en kåpe i en dus farge, det er superfint denne sesongen! Den kirsebærrosa er også veldig populær, som nummer 8. Jeg vil style denne kåpen med noen kule boots, sneakers eller heels til fest. Like perfekt over et par jeans til hverdags som over en kjole til fest! En slik kåpe er dessuten et klassisk plagg og noe du kan ha i skapet år etter år. 

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her

V-hals genseren er enten en chunky knit eller en tynnstrikket genser, og v-halsen skal gjerne være så dyp som mulig. Jeg vil style denne med en blondetopp slik at blondekanten syns i utrigningen, en fin blondebh som akkurat skal synes eller uten noen ting under, men med et minimalistisk smykke i halsen. V-hals genseren kan brukes til både jeans, loose pants og skjørt, eller over kjoler for variasjon. Et plagg du kan bruke til absolutt alt i garderoben din og en sikker vinner! 

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her

Capen er superaktuell denne sesongen, enten i en strikket variant eller som en kåpe. Eller du kan gå for den enkle og billige løsningen og bruk et stort ullskjerf med et belte i livet, inspirert av catwalken. Det kommer jeg definitivt til å gjøre i stede for å gå til innkjøp av enda en kåpe! Jeg kommer til å style den med skinny jeans, en hatt og et par kule boots, capen kan virkelig sette prikken over i-en på antrekket spør du meg. 

Hvilke trender kommer du til å gå for denne sesongen? 

 

The perfect everyday rings

Jeg begynner sakte men sikkert å forstå meg bedre på min egen stil, og for meg er disse ringene i ekte sølv fra Glitter de perfekte hverdagsringene for meg. Jeg syns det er kjempekult med massevis av ringer, men jeg hater når jeg blir grønn på fingrene av de, så fra nå av stacker jeg heller opp med sølv og gullringer med diamanter på. Diamonds are a girl's best friend, right? Det gjelder hvert fall for meg! Dessuten liker jeg det minimalistiske uttrykket på disse ringene, selv om det kanskje ser ut som at jeg har giftet meg med disse på fingrene. Stenen, som jeg tror er swarovski, er så utrolig fin og skinnende at bildene får det absolutt ikke godt nok frem. 

Hva syns du om ringene? 

// I am slowly finding and understanding my own style, and these sterling silver rings from Glitter are the perfect everyday rings for me. I love a full ring party with lots of different rings, but I hate getting green on my fingers after wearing them for just a couple of hours. Therefore I prefer gold and silver rings from now on, and diamonds are definitively this girl's best friend ;-) I also love the minimalistic look of these rings, even though it might look like I just got married wearing these, haha. The stone is swarovski, I think, and it's sooo pretty and sparkly, the pictures doesn't even do it justice! You'll have to go to Glitter to see for yourself. 

What do you think of my new rings? 

September favourites

God torsdag! Jeg tenkte jeg skulle begynne med en ny type innlegg, nemlig månedens favoritter. Det kan være alt fra klesplagg til apper til skjønnhetsprodukter som jeg er ekstra glad i denne måneden. Om jeg kommer til å gjøre dette hver eneste måned vet jeg ikke, det får vi se på. Men av og til hvert fall! Jeg syns slike innlegg er kjempefine å lese på andre blogger, så jeg håper det faller i smak hos dere også. 

iPad Mini: Jeg er utrolig fornøyd med iPaden min! Den kommer til å bli mye brukt fremover, det er jeg helt sikker på.
StyleMag September Issue: Jeg har endelig funnet mitt favorittmagasin, og det er uten tvil StyleMag! Jeg syns septemberutgaven var utrolig bra, så jeg anbefaler alle å kjøpe det mens det fremdeles er i butikkhyllene. Flotte intervjuer med motepersonligheter, bloggere og streetstylefotografer. Jeg ble faktisk utrolig inspirert av det bladet, og det skal litt til! 
The Body Shop Facial Mist: Dette produktet er så utrolig deilig! Det er en spray som du sprayer i ansiktet enten rett etter du har påført sminken for å få den til å holde bedre, eller utover dagen for en liten oppfriskning. Den lukter av deilig rosevann og føles utrolig deilig på huden. Perfekt å ha i vesken, spesielt i en storby som London hvor luften er forurenset og huden trenger en liten spray med noe friskt i løpet av dagen! 
Batiste Dry Shampoo Cherry: Jeg har brukt tørrshampoene fra Batiste i lange tider nå, og jeg hadde aldri klart meg uten. Jeg bruker den både for å gjøre håret fresht når det er noen dager siden forrige vask, men også for å få litt ekstra tekstur i håret. Nå har jeg funnet min nye favoritt, denne med duft av kirsebær! Mmm, jeg klarer ikke å slutte å bruke den, såå utrolig god lukt. 

Smashbox Camera Ready BB Cream: Jeg har ikke pleid å bruke BB cream, heller en primer, men da jeg kom over denne ble jeg veldig nysgjerrig. Jeg bruker den under bareskin foundationen min, og jeg elsker den! Den gjør at foundationen sitter bedre på huden min og den dekker akkurat passe. Tror nok dette er en ny fast følgesvenn i sminkemappen.
The Balm Bahama Mama: Endelig har jeg funnet et solpudder jeg ikke blir oransj av! Dette ser utrolig mørkt ut, men når du får det på huden er det en veldig naturlig, men glødende brunfarge. Det ser ut som at jeg har vært i syden litt lengre enn jeg egentlig har, noe jeg elsker.
L'oreal Voluminous Butterfly Intenza: Nå som jeg ikke har vippeextensions for øyeblikket må jeg ty til maskara. Denne fikk jeg med i en goodiebag på H&M pre shopping eventet for litt siden, og jeg elsker den! Anbefales virkelig om du liker tykke og lange vipper, her snakker vi masse volum. Lett å påføre også!
Hatt fra Lindex: Hva skal jeg si.. Jeg elsker denne hatten! Både fargen og fasongen på den er helt perfekt, og jeg skulle gjerne brukt den i hvert eneste antrekk hadde det ikke vært for at det hadde blitt litt kjedelig, hehe.

Hva er dine favoritter i september? 

// My September favourites! This month my faves are my iPad mini, StyleMag Magazine, Batiste Dry Shampoo Cherry, The Body Shop Facial Mist, Smashbox Camera Ready BB Cream, The Balm Bahama Mama, L'oreal Voluminous Butterfly Intenza mascara and my beige hat from Lindex. 

What are your favourites of September? 

H&M Studio AW14 dress for sale

God morgen! Da jeg kom hjem fra Rhodos ventet en pakke fra H&M Studio på meg i posten, og dessverre falt ikke denne kjolen helt i smak allikevel.. Den passer rett og slett ikke så godt inn i garderoben min som jeg hadde håpet, og i og med at den er utsolgt vil jeg selge den videre til noen som har mer lyst på den enn meg :-) Den er i 34 og fargen er metallisk hvit / sølv med litt grønt shimmer. Utrolig lekker! 

Kjolen koster 399 kr, så jeg selger den til den summen, eventuelt høystbydende. Kjøper betaler også frakt. Den er helt ubrukt og lappen henger fremdeles på. Send meg en mail på tha_christina@hotmail.com dersom du er interessert! 

Hva syns du om kjolen? 

Miracolo Jewelry

Den siste dagen på Rhodos kom vi over en av de fineste smykkebutikkene i byen, nemlig Miracolo. De har tre butikker som ligger veldig nærme hverandre i gamlebyen, og har virkelig masse fint og unikt. Alt er belagt av sølv og gull, med swarovskistener. Utrolig mye fint, både av minimalistiske ting og statementringer og smykker. 

Øredobbene er sølvbelagte med hvite swarovskielementer som skinner i litt rosa og blått. Bildene yter de ikke rettferdighet, de er så pene! Dette er også den fargen på stenen de selger mest av. Hånden er på et mørkeblått kjede og med en mørkeblå sten i midten. Her har jeg planer om å bytte ut det mørkeblå kjedet med et gullkjede, det tror jeg kommer til å bli kjempefint. 

Hva syns du om smykkene? 

// Our last day in Rhodes, we found this really nice jewelry shop called Miracolo. They had three stores in The Old Town of Rhodes with lots of pretty and unique rings, earrings and necklaces. Everything is covered in silver or gold, and with swarovski elements. I got myself a pair of silver swarovski earrings and a necklaces covered in gold with a dark blue stone on it. I love them both, so simple but yet so pretty! 

Greek treasures

Er det èn ting det er mye av her på Rhodos, så er det gullsmeder og andre butikker som selger smykker. Du finner både ordentlig dyre gullsmeder som selger ekte gullvarer til flere hundre euro, og små, søte smykkebutikker som selger ekte sølvsmykker, gjerne håndlagde, til en mye finere pris. Dessuten har de fleste turistsjappene en del smykker også, så her er det bare å velge og vrake! 

Rosegullbelagte sølvøredobber med stener og perler. Disse er SÅ meg! Nye favoritter, uten tvil. Vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg bruker alltid perler i ørene, og da mener jeg alltid :-) 

Rosegullbelagt ring i ekte sølv med stener, sølvring med "gresk" mønster og rosegullring med stener. Sistnevnte er fra Buckley London, men tenkte jeg kunne ta den med i dette innlegget, hehe. 

Diverse nye skatter! Det første er fra en turistbutikk i Lindos, det andre fra en turistbutikk i gamlebyen i Rhodos, det i rosegull med stener er i ekte sølv fra Lindos, de tre neste er fra en søt smykkebutikk i gamlebyen i Rhodos, øyet er ekte sølv fra en smykkebutikk i Lindos og det siste er i ekte sølv fra en smykkebutikk i gamlebyen i Rhodos. Jeg måtte jo selvfølgelig kjøpe en del med disse øynene på, the evil eye beskytter grekerne. Du finner smykker, ringer, armbånd og virkelig ALT med the evil eye på her i Hellas! 

Det siste er et wrap armbånd med stener på fra samme smykkebutikk i gamlebyen i Rhodos som de tre armbåndene med stener og skinnreim i sølv. Syns dette var så kult, og Silje kjøpte det samme i en litt mørkere brunfarge. Blir fint både til høsten og resten av året, dette! 

Jeg er utrolig fornøyd med alle de fine skattene jeg har funnet, og dette er noe jeg ikke kommer til å få sjansen til å kjøpe igjen. Det bugner virkelig av vakre, små armbånd i ekte sølv i denne byen, så her er det bare å belage seg på å handle mye fint hvis du liker sånt, hihi! Noe jeg åpenbart gjør.. *kremt*. Jeg fant jo selvfølgelig ganske mye mer fint jeg kunne tenke meg, men mye i ekte gull med ekte diamanter på, og da er jo prisen deretter.. Litt for høy for min lommebok! 

Hva syns du om de nye skattene mine? 

// Say hi to my new treasures! There are jewelry stores everywhere in both Lindos and Rhodes, so I couldn't resist the temptation of buying some new bracelets.. I love them all! Some of them are even real silver, and I got them for a really good price. And look at those beautiful earrings.. They're also real silver, covered in rose gold, with pearls. I always wear pearls if you haven't notices, so it's nice to have something to vary with. I highly recommend shopping for jewelry while in Rhodes, you can find so many nice pieces for such a good price! Even real gold and real diamonds, but the price is obviously much higher than the silver pieces. 

What do you think of my new treasures? 

 

Mr. Kate Beauty Marks

Se hva vi fikk i posten før vi dro til Rhodos! Silje og jeg bestilte oss en pakke med disse falske gulltatoveringene hver, og jeg elsker de. De er utrolig fine og jeg har allerede planlagt hvor jeg skal ha en del av de, og er klar til å knipse bilder på stranden og i solnedgangen. De er bestilt på en nettside som heter Mr.Kate som du finner HER, og hittil står de virkelig til forventningene. Noen husker kanskje jeg skrev om metalliske tatoveringer tidligere i sommer? Ekstra fint til solbrun hud i varmere strøk!

Hva syns du? 

// Look what we got in the mail before leaving for Rhodes! Silje and I ordered a package of these temporary gold tattoos each, and absolutely I love them. We got them at Mr.Kate.com, and I was very happy with them. Can't wait to shoot some pics with these on the beach and in the sunset!

You like? 

Taxfree goodies

Litt shopping på taxfreen må alltid til når man skal ut og reise, og dette fikk bli med meg denne gangen! Jeg har aldri prøvd noen av produktene før, bortsett fra leppestiften som er min all time fav fra YSL. Åh, jeg har lett etter denne fargen lenge, og heldigvis hadde de den på Gardermoen! Syns parfymeflasken er så fin, men jeg må venne meg litt til lukten, hehe. Alltid rart å bytte parfyme! Ellers er jeg foreløpig veldig fornøyd med de andre produktene, solpudderet var kjempefint selv om det ser fryktelig mørkt ut. 

Bruker du noen av disse produktene?

// Of course I had to do some tax free shopping at the airport, and here's what I got this time! The YSL lipstick is my long time favourite, and I have been trying to get a hold of this exact colour for so long now. I finally found it at Gardermoen! I haven't tried the other products before, but so far, so good. I think the perfume looks so cute, but I have to get used to the new scent though. 

Are you using any of these products? 

H&M Studio - My buys

Her kommer de tre innkjøpene fra H&M Studio Collection AW14! Jeg er superfornøyd med alt, og må innrømme at det var et par ting til jeg hadde lyst på som jeg klarte å få kloa i via H&M.no i går morges, hehe. Så da venter vel det på meg hjemme når jeg kommer hjem fra Rhodos :-) Kjolen er med meg i kofferten, så jeg gleder meg til å vise dere den på i et antrekk i løpet av de kommende dagene. Iiiih, den er så kul! 

Blondetoppen under er fra Lindex.


 

God morgen, forresten! Vi var ikke i seng før halv 3 i natt, så det var hardt da klokken ringte halv 9 for frokost.. Men vi kom oss opp og har spist et himmelsk måltid som start på dagen. Hotellet er kjempefint og helt nytt, så jeg gleder meg til å vise dere bilder. Ikke minst gleder jeg meg til å bruke den kommende uken her :-) Jeg har lastet opp en video på VideofyMe som du kan se om du følger meg HER! Jeg kommer til å legge ut litt videoer fra ferien der, kanskje en-to ganger om dagen, så der burde dere følge med. I tillegg kommer det selvfølgelig instagram updates. Vi har kun WiFi i resepsjonen og baren på hotellet (så vidt jeg vet), men jeg skal få til to innlegg om dagen er planen! Silje blogger også, så vi er to bloggere på tur, det må jo bare bli bra. Bloggen hennes kan du lese HER

Nå skal vi sette kursen mot stranden- solen skinner og det er ikke en sky på himmelen! Aaaaah. 

Hva syns du om plaggene? Har du kjøpt noe fra kolleksjonen? 

// Here you can see my buys from H&M Studio Collection AW14!! I'm so happy with the pieces that I got, but I have to admit I had to get another two pieces which I ordered online, woopsi. Can't wai to get them as well! And good morning from Rhodes! The hotel is sooo nice and the sun is shining, so I can't wait to go to the beach in a few minutes. Remember to follow me on VideofyMe, HERE, where I'll be posting one-two videoes every day from here. And of course instagram (@christinaparrington). 

What do you think of the pieces that I got? You like? Did you get anything? :-) 

What's in my travel bag?

Den nye vesken min fra Mango har kommet og i samme slengen tenkte jeg at jeg kan vise dere hva jeg kommer til å ha i vesken når jeg reiser til Rhodos i morgen. Denne vesken blir helt perfekt å reise med når jeg kun kan ha 5kg håndbagasje, for vanligvis bruker jeg koffert når jeg reiser. Nå som vekten er halvparten av det jeg er vant til, blir det kun nødvendigheter med å håndbagasen! 

Du finner mac, et blad, en bok, ipad, pass, iphone og en liten pouch med nødvendigheter som lommebok, billett og lipbalm oppi. Alt jeg trenger for å overleve flyreisen ;-) Vesken i seg selv er jeg veldig fornøyd med, den er stor og romslig og kan lukkes med knyting øverst. Veldig fin og passer til absolutt alt! 

Hva har du i reisevesken? :-D 

// I got my new shopper from Mango yesterday, so I thought I'd show you what's in my bag when I travel to Greece tomorrow! My Macbook, a magazine, a book, my iPad, passport, iPhone and a small pouch with my wallet, the ticket and lipbalm. Everything I need to survive the 4 and a half hour long flight! 

What do you have in your travel bag? 

Mini

Litt på etterskudd i forhold til alle andre har jeg endelig skaffet meg en iPad Mini! Jeg har helt ærlig ikke hatt behov for det før, og hvorfor det plutselige behovet kom nå er sannelig ikke sikkert. Men jeg elsker den allerede! Den blir perfekt å ha med på tuben, på bussen, på weekendreiser hjem til Norge, til å lese blogger og magasiner på. Og jeg som har kamera med wififunksjon kan til og med blogge fra den :-) Så jeg har brukt dagen min på å innstallere og bli kjent med den nye bff-en min! Jeg er veldig fornøyd med å ha gått for mini, og det ble hvit med lyseblått deksel. Aller helst skulle jeg jo hatt rosa, men det fant jeg ikke, så det er allerede på vei hjem til meg i posten fra eBay *knis*. 

Nå trenger jeg tips til apper! Jeg er ikke så veldig glad i spill på iPad / iPhone og har aldri spilt feks Candy Crush.. Men magasiner å lese, fashionapper, folk jeg kan følge på instagram.. Alt sånt er interessant! Og ikke minst trenger jeg tips til bilderedigeringsapper som funker bra på iPad. Akkurat der er jeg ganske blank.

Hva er dine favorittapper til iPad / iPhone? 

// Woho, I've got my self a new toy! Say hello to my beautiful best friend, an Apple iPad Mini. I'm so pleased with the size and everything, and it'll be perfect for long rides on the underground and on the bus in London, and of course for travelling back to Norway. I'm planning on reading both blogs and magazines on it as well, and maybe even do some blog work on it. It's the perfect purse size! So now I need your advise on what apps to get. I'm not the gaming type, but picture editing, fashion apps, magazines to read.. Help me out here!

What are your favourite apps for iPad / iPhone? 

Luxury vs. budget

Tenkte jeg skulle prøve meg på en ny type innlegg: luksus vs budsjett! Hvis det faller i smak så kan jeg lage flere av disse med forskjellige typer plagg og trender :-) Dagens trend jeg skal ta for meg er vesker, nærmere bestemt veskemodellen "shopper". En shopper er et must denne sesongen, og er en klassisk veske du kan bruke om og om igjen, sesong etter sesong. Dessuten er det den perfekte vesken å bruke både på skolen, på shopping og på reise! Her har dere mine favoritter, både luksusvarianter og en haug på budsjett. 

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her 9. her 10. her 11. her 12. her 

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her

Min favoritt er selvfølgelig luksusvarianten fra Alexander Wang, også syns jeg den fra Kenzo er utrolig kul. Men denne gangen blir det ingen luksusvariant på meg, jeg har nemlig bestilt meg en av de på budsjett som jeg venter spent på at skal komme i posten. Noen som vil gjette på hvilken? Hihi!

Hvilken er din favoritt? Luksus eller budsjett? 

// I thought I'd give luxury vs budget a try, and here you have my picks among luxury and budget friendly shoppers! This is a bag you can have for many many years and it's a classic. My favourite is of course the prisma tote from Alexander Wang, but I actually ordered one of the budget friendly ones this time. Wanna guess which one?

Which bag is your favourite? Luxury or budget? 

Personal Planner

Hei og god søndag! Endelig har jeg fått den nye almanakken min fra personligalmanakk.com i posten, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg fikk den på torsdag og har allerede tatt den i bruk :-D Enda mer brukt skal den selvfølgelig bli når skolestart kommer! Jeg fikk min sponset, men jeg har tidligere kjøpt almankker derfra, og flere av venninnene mine bruker disse. Jeg har min fjerde nå, og jeg er altså så fornøyd! Syns de er helt geniale, og det beste er jo at du kan bestemme selv hvordan den skal se ut både utvendig og innvendig. 

Inni har jeg rosa design og dette oppsettet liker jeg best. Jeg valgte også rosa linjal og hvit strikk, samt linjerte sider bak i tillegg til tegnesider (hehe). Gleder meg til å fargelegge, hihi! På førstesiden min har jeg ett av mine favorittquotes fra en One Direction sang, og nederst står mitt fulle navn, telefonnummer og bloggadresse. 

Baksiden ble enkel og rosa/hvit stripete denne gangen. Er så fornøyd, jeg syns den ble så fin! På forsiden valgte jeg ett av de morsomste quotesene jeg vet om, og pappa mener nemlig at det quotet er meg. Haha, love it! Da måtte det jo bare bli det. Tidligere har jeg hatt kollasj med venninnene mine, kollasj med London og bilde av meg selv på forsiden i fjor. Denne gangen ble det enkelt, men allikevel meg og rosa!

Hva syns du om almanakken min? 

// I finally got my new personal planner from personligalmanakk.com in the mail a few days ago! I love it already, it's so nice and I'm so pleased with the result. I got mine sponsored, but I have purchased personal planners from there before, and I will definitely continue doing that when I don't get it sponsored anymore. What I like is that you can design the cover and the back yourself, and you can even design the inside of the planner as well! You should check it out if you haven't already, I can almost guarantee that you will not be dissapointed if you decide to order one. 

I love the quote on the cover, isn't that the best quote ever? My dad thinks that the quote is so me, I just had to have it on the cover this time, haha. 

What do you think of mine? Pretty, right? 

Princess

Okei, jeg vet at jeg har kjøpt mye sko i det siste (og mye generelt, hehe), som kanskje er litt kjedelig for dere å lese om. Men jeg må bare vise dere de nye kicksene mine! Jeg var på jakt etter det perfekte skoparet i svart til hverdag til høsten, noe jeg kan erstatte Converse med og løpe London rundt med uten å få vondt i bena. Jeg elsker mine Nike Air Max Thea, men de er turkise, så nå ville jeg ha et par svarte sneakers.

Valget falt på disse, Reebok Princess, i ekte skinn. Jeg elsker de! I sommer siklet jeg på de i hvit, men jeg er glad jeg klarte å stå i mot og heller valgte svarte nå til høsten. De blir såå fine til omtrent alt; skjørt for en med laidback look og jeans for det perfekte hverdagsantrekket. Jeg brukte de hele dagen i Oslo på torsdag, og de er utrolig gode å gå i :-) Og hallo, navnet på modellen? Såå søtt, I love it! 

Hva syns du om skoene? 

// Okay, so I know that I have done a lot of shopping lately, but I just have to show you my newest buy: a pair of kicks. I have been looking for the perfect pair for everyday use for a while now, something I can use instead of Converse and run around London with without my feet hurting. That's why I got these, Reebok Princess, in black leather! I am head over heels in love with them, they're so comfy to walk in, and they look super chic if you ask me. And hello, the name is just perfect, hihi. Can't wait to use theese A LOT! 

What do you think of the shoes? 

eBay-finds: school supplies

1 - her, 2 - her, 3 - her, 4 - her, 5 - her, 6 - her, 7 - her, 8 - her, 9 - her, 10 - her, 11 - her, 12 - her, 13 - her, 14 - her, 15 - her, 16 - her

Jeg har funnet frem en rekke søte notatbøker, planleggere og penaler til deg som skal gå på skole i år! Jeg vet at de aller fleste har begynt, men det er ikke for sent å bestille seg noen nye bøker eller andre søte ting helt enda :-) I tillegg legger jeg ved linken til fargepennene og post it-lappene jeg har kjøpt. Alt dette skal være trygt å bestille, selv om jeg selvfølgelig ikke kan gå 100% trygt for det. Men her er det mange fine ting til en billig penge, så løp og kjøp! 

Hva syns du om tingene? 

// I have found some cute notebooks, planners and pencil cases for you who are starting uni soon! Many of you might have started already, but it's not too late to order some new school supplies yet ;-) I love all of these cute things, so let's order some new things for uni ladies!

What do you think of the things? 

Colour pens & post-it's

Nå er jeg nesten klar for skolestart, mangler bare almanakken min fra Personligalmanakk.com som forhåpentligvis kommer i løpet av de neste dagene :-D Jeg fargekoder alltid notatene mine både i almanakken og på skolen, så disse søte fargepennene var et must for meg. Og se de søte post-it lappene! eBay er stedet for å handle søte skolesaker, definitivt. 

I dag har jeg hatt en veldig fin dag for meg selv (haha), jeg har vært på Stoff og Stil og på Liertoppen, kjøpt litt småtteri og handlet inn stoff for nesten 1000 kr. Jepp, jeg blir visst aldri ferdig med å sy, jeg kommer på nye ting jeg vil sy hele tiden! Så i kveld har jeg sydd enda en kåpe som jeg gleder meg til å vise dere. Den er helt perfekt til høsten! Ellers skal jeg sy blant annet en kjole, bukser og et skjørt. Håper jeg får tid til alt! 

Hva syns du om de søte nye innkjøpene mine fra eBay?

// I'm almost ready for uni again with my cute colour pens and post-it's. Hello cuteness overload! Just waiting for my personal planner to arrive in the mail, hopefully within a few days, and then I'm ready!! :-)  I always colour code my notes, both for uni and in my planner, so these colour pens was a big must for me when I saw them on eBay. And look at those cute post-it's! eBay is definitely the place to shop for school supplies. 

I have had a great day shopping, for clothes, some interior stuff and fabrics. I have been sewing another coat tonight which I cannot wait to show you! It's perfect. Other than that, I bought fabrics for almost £100, and I'm going to sew a dress, a skirt, a couple of trousers and more. 

What do you think about my new school supplies? Cute, right? 

Four favourite knits

Høsten er definitivt den sesongen jeg liker best og hovedgrunnen er de deilige strikkegenserne man kan bruke. Jeg har funnet fire storfavoritter hos meg, som er enten inspirasjon til DIY-prosjekter eller som jeg vil gå til innkjøp av. Uansett er disse fire must i høstgarderoben min, og versjoner av disse skal nok fort få finne veien inn i mitt klesskap denne sesongen!

Stine Goya

Min første favoritt er denne fra Stine Goya. En deilig, chunky knit med flettedetaljer. Dødskul! Favoritten er nok den i øverste kollasj, men alle variantene er veldig kule spør du meg. En skikkelig statement-knit, hva er vel mer perfekt enn det til slitte jeans, hatt og boots? Yes please! 

Acne Clementine

En basic knit er et absolutt must i garderoben. Har du ikke en fra før av er det på tide å gå til innkjøp av en øyeblikkelig! Min favoritt er denne Acne modellen som heter Clementine, men som dessverre er gammel og ikke finnes lengre. Uansett et perfekt utgangspunkt dersom du skal strikke deg en genser! Ellers har Bikbok noen lignende på kampanje til 299 kr nå, en veldig overkommelig pris for en enkel knit du kan kombinere med alt. 

Zara

Denne varianten tror jeg vi kommer til å se mye av i høst! Min favoritt er denne fra Zara, men det kommer sikkert til å komme mange flere varianter å velge mellom. En chunky, oversized knit med en deilig og god turtle neck. Liker veldig godt fargen også. Om dette blir neste strikkeprosjekt vil tiden vise, men jeg er veldig fristet. Et must have uansett hvordan jeg skal få tak i den!

Acne Deborah

Min siste favoritt og must have denne sesongen er en v-neck knit, og denne fra Acne er ganske så perfekt. Jeg kommer ikke til å gå til innkjøp av denne, men den er fin inspirasjon til strikkeprosjekter, syns du ikke? Jeg har riktignok lagt inn en bestilling hos mamma på en v-neck genser *hehe*. Den blir ikke helt lik som denne, litt smalere i passformen, men en chunky v-neck knit er heller ikke å forakte. 

Hva syns du om disse genserne? Hvilken er din favoritt? :-D

 

// My guide to must have knitwear this season! These four are my absolute favourites, and each and one of them will eventually find their way to my wardrobe, one way or another ;-) I will either knit myself, ask my mum to knit for me or just go buy them, haha. A statement knit (Stine Goya), a basic knit (Acne Clementine), a chunky turtleneck (Zara) and a v-neck knit (Acne Deborah) are knits all of you should have in your wardrobe! 

Which one is your favourite? 

eBay necklace

Her om dagen fikk jeg ett av to smykker jeg har bestilt på eBay! Dere husker vel dette innlegget jeg skrev med eBay-finds? Tenkte jeg skulle vise dere det ene smykket jeg har fått, for jeg er veldig fornøyd :-) Man får som regel det man betaler for, og akkurat dette smykket kostet ca 35kr, så kvaliteten er vel litt deretter. Men jeg er sikker på at det skal bli mye brukt, og at det holder nok en god stund til tross for prisen! Jeg er hvert fall veldig fornøyd, det sto til forventningene i forhold til både utseende og kvalitet. Så tommel opp! 

I kveld skal jeg på jobb, men jeg har tidsinnstilt et innlegg så det blir litt oppdateringer her :-) I morgen blir det derimot superblogging igjen! Ha en super helg, alle fine lesere. 

Hva syns du om smykket? 

 

// A few days ago, I received one of the statement necklaces I ordered from eBay. Do you remember that I did a eBay-finds post with statement necklaces? Well, I thought I'd show you one of the necklaces from that post. I guess you get what you pay for, and this necklace costs about £3-4, but I'm really satisfied with it! Can highly recommend both the seller and that particular necklace. 

I'm off to work tonight, but there will be an update here later. Tomorrow I'm back with some good posts (I hope)! Have a great weekend, lovelies. 

What did you think about the necklace? You like? 

ebay-finds: statement necklaces

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER 9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER Jeg elsker å kjøpe statement smykker på eBay! Det er utrolig mye billigere enn hos feks Zara (som er en av mine favoritter), og du finner mange smykker som ingen andre har. Det er jo litt stas? Disse smykkene koster ca 50 kr hver seg alle sammen, og det er jo veldig overkommelige priser spør du meg. For å finne disse, har jeg søkt på "chunky statement necklace", men du kan gjerne prøve deg frem med flere og andre søkeord. De fleste selgerne selger flere enn ett smykke, noe du kan se på nr. 2 som jeg har linket til der. Alle disse selgerne er også helt trygge, og er "top rated sellers" :-) 

Jeg har bestilt meg to av disse smykkene, men etter å brukt morgenen min på eBay har jeg jammen lyst på et par til.. Statementsmykker er veldig "meg" og jeg føler at det kan brukes til alle mulige antrekk! Så her er det bare å shoppe på eBay, jenter! Hihi. 

//

I love shopping for statement necklaces on eBay! They're so much cheaper there than for example at Zara, and you can find some rare and special pieces there. Isn't that great? All of these necklaces are about £5 each, and I think that's a really good price. To find these, I simply searched for "chunky statement necklace", and all of these sellers are top rated sellers, which make them 100% (at least almost) safe to shop from. Let's go shopping on eBay, ladies! 

Hva syns du om smykkene?
Hva slags eBay-finds vil du at jeg skal lage innlegg om neste gang? :-)  

RealElsker disse to nye t-skjortene mine fra Bikbok! Modellen heter Real, og kommer i flere varianter med morsomme quotes på, men disse ble mine favoritter. Mest på grunn av fonten, den syns jeg var så fin på begge disse! Og fordi tekstene passer meg perfekt, spesielt den rosa, haha. Rosa ♥ De er utrolig myke og gode i stoffet, så disse (uten print kan du også få de) anbefaler jeg til alle som er ute etter litt basics nå til høsten. Verdens deiligste t-skjorter, det er jeg helt sikker på! 

/ I am loving my new t-shirts from Bikbok! They're called "real", and comes in more colours and with several funny quotes on, but these two are my absolute favourites. Mostly because of the font, which I thought was so pretty on both of these! But also because the quotes suit me perfectly, especially the pink one, haha. I love pink ♥ The t-shirts are so incredibly soft and nice to wear, so I highly recommend these if you're looking for the perfect basic t-shirt this season. They're the softest t-shirts ever, that I am sure of!
PS: I'm just trying out this writing in both Norwegian and English thing for a while, but I'm still not sure if I'll continue with it or just go back to writing Norwegian again. 

Hva syns du om t-skjortene? 
Flere som har gått til innkjøp av disse?  

Notebooks & pens

- get ready for school with søstrene grene -Er det noe jeg elsker, så er det notatbøker. Rykende, ferske notatbøker til skolestart og annet dill dall. Nå som alle i Norge begynner på skolen, føler jeg meg ganske klar jeg også, derfor har jeg gått til innkjøp av nye notatbøker, beskjedmapper til diverse papierer, fargeblyanter og annet jeg ser på som et must til skolestart. Søstrene Grene har utrolig mye fint, alt du trenger, og til en superbillig penge! Her blir det ingen vanlige, linjerte notatbøker til skolebruk nei, her blir det rosa, lyseblått og lysegrønt :-D Alt er fra Søstrene Grene bortsett fra boken med Big Ben på, den er fra Nille.

Flere som har handlet seg skoleklar på Søstrene Grene? Hihi! 

Trend allert: checked pattern

norra jacket from selected femme HERE (adlink)WOAH, jeg prøvde høstens fineste kåpe i går! Ruter er en av høstens største trender og en trend jeg liker veldig godt. Jeg elsker ruter, og et rutete plagg kan virkelig være prikken over i-en på et ellers kjedelig antrekk. Derfor var denne kåpen perfekt! Også husker dere kanskje fra i fjor at hver høst får jeg skikkelig jakkemani og vil kjøpe alle jakker jeg kommer over..? Hehe, denne er intet unntak, den er så utrolig myk og god, og helt perfekt i fargekombinasjonene i mine øyne. Jeg skal tenke litt på om den skal bli min over helgen, så i mellomtiden kan du jo hjelpe meg med å bestemme meg.. 

To buy or not to buy? 
Hva syns du om denne kåpen?  

The perfect leather skirt

God lørdag! Åh dere, jeg har kjøpt høstens fineste skinnskjørt! Det er i helt sinnsykt mykt og deilig skinn, og det er så kult på. Jeg har lenge vært på utkikk etter et kult, løst skjørt med strikk i livet og lommer i sidene, og jeg prøvde til og med å sy mitt eget. Men å finne stoff som er tynt og mykt nok var ikke så enkelt, så det ble ikke noe av. Derfor hoppet jeg nesten i taket av glede da jeg fant dette på Mango, og da det var èn igjen i min størrelse! HURRA! Det er skjebnen, det er jeg helt sikker på. 


 

- leather skirt for autumn -
from mango 


 

I dag er jeg skikkelig workaholic og skal jobbe fra 8 om morgenen til halv 10 i kveld (!!). Hallooo lang vakt, og hallo sliten jente som treffer hodeputen klokken 10 i kveld, haha. Da skal jeg love dere at jeg er sliten i morgen! Heldigvis har jeg fri da og kan ligge i sengen hele dagen med god samvittighet om jeg vil. Det er jo dette det blir penger ut av, og det trenger jeg absolutt :-) Hvert fall nå som jeg har shoppet litt *knis*.

Hva syns du om skjørtet?
Ønsker dere alle en riktig god helg! ♥ 

Gavetips

God morgen ♥ Har dere det fint? Er det noen som har begynt på skole denne uken? Jeg har kost meg veldig disse tre fridagene jeg har hatt på rad nå, og det har nesten føltes som en liten ferie. Utrolig deilig! Men nå er jeg klar for tre dager med jobb igjen, det er jo tross alt det jeg er i Norge for. Jobbe og tjene penger, og det trengs etter alt det jeg klarer å dra med meg hver gang jeg er på et kjøpesenter *kremt*. Og apropos kjøpesenter, det er nattåpent på Sandvika Storsenter i dag, så jeg er veldig fristet til å ta turen dit etter jobb! Alle elsker vel nattåpent? 


 

- the perfect gift for a student -

from nille


 

Tenkte jeg skulle vise dere en av gavene vi jentene ga til Kristiane i bursdagsgave! Vi var 6 jenter som spleiset, og da får man kjøpt såå mye fint♥ Jeg dro rett og slett på Nille og satt sammen et lite pyntefat med masse fine greier på. Jeg syns dette er den perfekte gaven til studenten som skal / har flyttet hjemmefra! Jeg har fått en tilsvarende gave tidligere selv, og jeg syns det var såå fint. Nille har forresten utrolig mye fint inne nå, og til en veldig billig penge. Jeg finner såå mye fint interiør der nå, masse jeg har lyst til å ta med tilbake til London! Gøy å sette sammen en sånn gave, og ikke minst gøy å pakke den inn i cellofan med en sløyfe på! Da ser også bursdagsbarnet hvordan du har tenkt at dekorasjonene skal stå i forhold til hverandre. Ville bare tipse dere om denne lille gaveideen, enten du kjenner noen som har bursdag eller du skal gi en innflytningsgave! 

Hva syns du om gaven og tipset?

New in

- new in my wardrobe for autumn -Tre nye i garderoben! Skoene fant jeg til 50 kr hos Lindex, og da måtte jeg bare ha de. Hallo, kupp? Det samme går for smykket, som kostet 20 kr! Hatten er derimot høstvare, og jeg elsker den. Den finnes i svart også, og jeg må innrømme at jeg er fristet til å kjøpe den slik at jeg har begge fargene. Så fornøyd med en hatt tror jeg ikke at jeg har vært før, så denne kommer til å bli masse brukt resten av sommeren og hele høsten og vinteren! 

Hva syns du om innkjøpene?