The London Girl

Category: Rhodos 2014

Black black black

Nelly: shoes and top / H&M: skirt / Rhodes + Pull & Bear + Glitter + Buckley London: rings and bracelets / Gucci: bag

De siste dagene har jeg pådratt meg en aldri så liten forkjølelse, og i dag nådde den virkelig nye høyder med sår hals og potte tett nese. Så her ligger jeg, godt pakket inn under dynen i kosedress og med et stort, tykt skjerf rundt halsen, og lengter tilbake til varme Rhodos. Så hva passer vel bedre enn et antrekk derfra, da? Etter jobb i dag har jeg ikke gjort stort annet enn å sove og spise middag, og nå de siste timene før søvnen nok en gang melder seg skal jeg kun se på Drop Dead Diva og gi kroppen roen den ønsker. I morgen er aller siste arbeidsdag før jobbsommeren min offisielt er over, det skal jeg klare til tross for forkjølelsen!

Hva syns du om antrekket?
Har du noen gode tips mot forkjølelse? 

// I have got a bad cold, my throat is really sore and I have a stuffy nose. Therefore I'm doing a Throwback Thursday to warm Rhodes with an outfit from one of the days there! I really wish I was lying on a beach now, instead of in my bed with this bad cold. I haven't done much today, other than working and sleeping. I guess that's life when you're not feeling well.. Hope to get better soon, though! Tomorrow is my last day of work before going back to London, so yay. Can't wait! 

Lindos Postcard

Noen bilder fra vakreste Lindos i favorittkjolen fra H&M Studio. 

Jeg har hatt en litt kortere vakt på jobb i dag, så nå skal jeg faktisk prøve å få gjort noe fornuftig resten av dagen! Jeg må pakke ut av kofferten fra Rhodos (hehe ja, det er ikke gjort enda..) og begynne å planlegge hva jeg skal ha med meg til London. Jeg har heldigvis to koffeter à 20 kg, men det kommer til å ta tid med pakkingen, så det er like greit å bare sette i gang! Dessuten har jeg tusen påbegynte syprosjekter som jeg bare må få gjort ferdig før jeg drar.. 

Hva syns du om bildene? 

// A few snaps from beautiful Lindos in my favourite dress from H&M Studio. I had a shorter day at work than usual today, so I'll have to start on my to do list now. I need to unpack my suitcase from Rhodes (yep, haven't done it yet) and start planning and packing for London. That's a hard one, so much stuff I need to bring! I also have lots of DIY-projects I never finished, which I really need to do before leaving..

What do you think of the picutres? 

Miracolo Jewelry

Den siste dagen på Rhodos kom vi over en av de fineste smykkebutikkene i byen, nemlig Miracolo. De har tre butikker som ligger veldig nærme hverandre i gamlebyen, og har virkelig masse fint og unikt. Alt er belagt av sølv og gull, med swarovskistener. Utrolig mye fint, både av minimalistiske ting og statementringer og smykker. 

Øredobbene er sølvbelagte med hvite swarovskielementer som skinner i litt rosa og blått. Bildene yter de ikke rettferdighet, de er så pene! Dette er også den fargen på stenen de selger mest av. Hånden er på et mørkeblått kjede og med en mørkeblå sten i midten. Her har jeg planer om å bytte ut det mørkeblå kjedet med et gullkjede, det tror jeg kommer til å bli kjempefint. 

Hva syns du om smykkene? 

// Our last day in Rhodes, we found this really nice jewelry shop called Miracolo. They had three stores in The Old Town of Rhodes with lots of pretty and unique rings, earrings and necklaces. Everything is covered in silver or gold, and with swarovski elements. I got myself a pair of silver swarovski earrings and a necklaces covered in gold with a dark blue stone on it. I love them both, so simple but yet so pretty! 

Elli Beach

Vår favorittstrand her på øya ble Elli Beach! Vi har nå vært på Faliraki Beach, Rhodes Beach og Elli Beach, så jeg vil si vi har fått testet ut en del :-) På Rhodes beach, som er rett nedenfor hotellet vårt, blåser det sinnsykt mye. Elli Beach er på en måte fortsettelsen av Rhodes beach, bare på andre siden av "tuppen". Her er det mindre vind og bølger, og både stenstrand og sandstrand. Sanden her er veldig grov og hard etter min mening, så jeg foretrekker faktisk de hvite rullestenene. Nærme tuppen er det også ganske øde med få mennesker og færre solsenger, så der var det deilig å ligge! Å leie solsenger koster 4 euro per seng på alle strendene, og det syns jeg var en ganske overkommelig pris :-) 

Hva syns du om bildene? 

Gold

gold tattoos / beautymarks from mrkate.com

Jeg er head over heels forelsket i disse metalliske gulltatoveringene fra MrKate.com! Sinnsykt fine til litt gylden hud og perfekte i syden, spør du meg. Jeg skal definitivt kjøpe flere slike neste sommer også. Nå har jeg nesten brukt opp alle mine favoritter, og på disse bildene ser dere noen av de sammen med noen av mine nye armbånd fra Hellas også. 

Vår siste dag har kommet, og jeg må si det blir litt deilig å komme hjem. Det venter en pakke på meg hjemme som jeg gleder meg til å få, og å reise hjem betyr at jeg er nærmere avreise til London 23.september. Hurra! Måtte den kommende uken gå fort. Flyet vårt går 01:15 i natt, så når jeg kommer hjem i morgen tidlig blir det bare å hoppe til sengs før jeg skal på senvakt på jobb. Derfor har jeg tidsinnstilt noen innlegg som dukker opp her i løpet av dagen :-) 

Hva syns du om tatoveringene? 

// I'm obsessed with these beautymarks from mrkate.com! They look so cute with a tan and my favourite, new bracelets from Greece. I'll definitively get some more of these next summer! These are my favourites by the way, I love the "love", the arrow and the triangle. 

What do you think of the tattoos? 

Old Town

Gamlebyen i Rhodos er faktisk utrolig fin! Det er vel her vi har tilbragt mest tid, bortsett fra på stranden selvfølgelig. På merkelig vis klarer vi alltid å bruke flere timer her enn planlagt (..), kanskje mest på grunn av alle de fine smykkebutikkene vi stadig oppdager? Uff, det er virkelig farlig, for her har vi funnet mange fine skatter skal jeg si dere! Ved første øyekast kan det kanskje virke som en ekte turistfelle med alle turistsjappene langs veiene, men hvis du leter kan du finne noen ordentlig fine og bra smykkebutikker. Ikke minst er bygningene og stemningen i denne delen av byen veldig, veldig fin! Her har vi tilbragt hver eneste kveld omtrent, og vi har funnet vår favorittrestaurant som jeg skal tipse om litt senere :-) 

Når det er sagt, så vil jeg nevne at den nye delen av Rhodos ikke er så verst som jeg først trodde. Etter å ha utforsket litt syns jeg ikke det var like skuffende som jeg syns etter første kvelden her, men gamlebyen er definitivt finere og koseligere å titte i. Den nye delen av byen er vel bare verdt å besøke på grunn av kjedebutikkene som ligger der! 

Hva syns du om bildene? 

// The old town in Rhodes is incredibly beautiful! We have been here almost every thing for shopping and dinner, and I'm really impressed with the arcitecture, the feel of the place and the cute jewelry shops I have already mentioned a time or two. It might seem like the biggest tourist trap ever, but if you look closely you will see the cute shops and nice restaurants. You'll have to go here if you're ever in Rhodes!

However, the new part of Rhodes is not that bad either. After the first night I was really dissapointed and didn't like it at all, but it's not that bad, even though the old town is much nicer. You'll have to go to the new part to do you shopping at Zara, Mango, Sephora etc., but go to the old town for nice restaurants and charming shops! 

What do you think of the pics? 

 

Blue leopard


H&M STUDIO: 
dress / NELLY: shoes / MULBERRY: clutch / GREECE and BUCKLEY LONDON and EBAY: rings. 

Her kommer antrekket mitt fra vi var i Lindos! Vakre Lindos og vakre kjolen. Jeg er så utrolig fornøyd med denne kjolen fra H&M sin Studiokolleksjon som jeg kjøpte på preshopping eventet i forrige uke. Var litt redd for at jeg kom til å syntes at den er for crazy i mønsteret, men jeg kunne ikke elsket den mer! Gleder meg til å style den på mange måter denne høsten, men først og fremst ble det sommerlig styling i greske smågater. Perfekt til alle årstider, denne kjolen! 

Hva syns du? 

// Here's my outfit from the day we went to Lindos! Beautiful Lindos and beautiful dress. I absolutely love this dress from H&M Studio AW14 which I got at their pre shopping event last week. I was a bit afraid that I wasn't going to like the patterns, but I couldn't be more happy with it. Can't wait to style it for autumn and winter, but first- summer styling in greek streets. The dress is perfect for all four seasons! 

What do you think? 

The Old Town - Outfit

SHEINSIDE: top / KAPPAHL: shorts / NELLY: shoes / GUCCI: bag / GLITTER: bracelet and necklace / TOPSHOP: necklace / EBAY / BUCKLEY / GLITTER: rings. 

Det er siste hele dagen vår i dag, og den nærmer seg slutten. Vi har det så fint, og tiden har gått så fort! Vi har ligget på stranden som vanlig, nå er det om å gjøre og få med seg flest solstråler, ikke sant? ;-) I kveld blir det tidlig middag og så bare å pakke. Flyet vårt går ikke før natt til fredag, men vi må være ute av rommet klokken 12 i morgen tidlig, så da blir det bare ut etter frokost. Deilig at vi har hele morgendagen også, den skal nytes!

Hva syns du om antrekket? 

// Our last full day is coming to an end, and I have to say I would have liked staying a couple more days. Time has gone by so fast! We've been to the beach as usual, and tonight is all about packing, doing the last bit of shopping (okay, no more shopping, just window shopping) and an early dinner. Our flight isn't until laaaate Thursday night, but we have to check out from our room at noon tomorrow morning, so the packing has to be done tonight. So glad we have (almost) a full day tomorrow as well, though! 

Greek treasures

Er det èn ting det er mye av her på Rhodos, så er det gullsmeder og andre butikker som selger smykker. Du finner både ordentlig dyre gullsmeder som selger ekte gullvarer til flere hundre euro, og små, søte smykkebutikker som selger ekte sølvsmykker, gjerne håndlagde, til en mye finere pris. Dessuten har de fleste turistsjappene en del smykker også, så her er det bare å velge og vrake! 

Rosegullbelagte sølvøredobber med stener og perler. Disse er SÅ meg! Nye favoritter, uten tvil. Vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg bruker alltid perler i ørene, og da mener jeg alltid :-) 

Rosegullbelagt ring i ekte sølv med stener, sølvring med "gresk" mønster og rosegullring med stener. Sistnevnte er fra Buckley London, men tenkte jeg kunne ta den med i dette innlegget, hehe. 

Diverse nye skatter! Det første er fra en turistbutikk i Lindos, det andre fra en turistbutikk i gamlebyen i Rhodos, det i rosegull med stener er i ekte sølv fra Lindos, de tre neste er fra en søt smykkebutikk i gamlebyen i Rhodos, øyet er ekte sølv fra en smykkebutikk i Lindos og det siste er i ekte sølv fra en smykkebutikk i gamlebyen i Rhodos. Jeg måtte jo selvfølgelig kjøpe en del med disse øynene på, the evil eye beskytter grekerne. Du finner smykker, ringer, armbånd og virkelig ALT med the evil eye på her i Hellas! 

Det siste er et wrap armbånd med stener på fra samme smykkebutikk i gamlebyen i Rhodos som de tre armbåndene med stener og skinnreim i sølv. Syns dette var så kult, og Silje kjøpte det samme i en litt mørkere brunfarge. Blir fint både til høsten og resten av året, dette! 

Jeg er utrolig fornøyd med alle de fine skattene jeg har funnet, og dette er noe jeg ikke kommer til å få sjansen til å kjøpe igjen. Det bugner virkelig av vakre, små armbånd i ekte sølv i denne byen, så her er det bare å belage seg på å handle mye fint hvis du liker sånt, hihi! Noe jeg åpenbart gjør.. *kremt*. Jeg fant jo selvfølgelig ganske mye mer fint jeg kunne tenke meg, men mye i ekte gull med ekte diamanter på, og da er jo prisen deretter.. Litt for høy for min lommebok! 

Hva syns du om de nye skattene mine? 

// Say hi to my new treasures! There are jewelry stores everywhere in both Lindos and Rhodes, so I couldn't resist the temptation of buying some new bracelets.. I love them all! Some of them are even real silver, and I got them for a really good price. And look at those beautiful earrings.. They're also real silver, covered in rose gold, with pearls. I always wear pearls if you haven't notices, so it's nice to have something to vary with. I highly recommend shopping for jewelry while in Rhodes, you can find so many nice pieces for such a good price! Even real gold and real diamonds, but the price is obviously much higher than the silver pieces. 

What do you think of my new treasures? 

 

World's End

Dette er selvfølgelig ikke verdens ende, men jeg må sannelig si det føles sånn på tuppen av Rhodos øy. Helt nydelig! På tuppen har du utsit mot blått hav med Tyrkia i bakgrunnen, og til begge sidene finner du vakker strand. Sukk.. Så utrolig fint, og ekstra fint i solnedgangen. 

I morges var jeg utrolig sliten og trøtt etter en lang dag i går, vi var ikke i seng før langt over midnatt. Så selv om vi sto opp klokken 9 har vi hatt en rolig start på dagen med total avslapping på stranden, og nå skal kvelden brukes på litt shopping i nybyen før det blir middag i gamlebyen. Livet i Rhodos er ikke så verst, altså! 

Hva syns du om bildene? 

// Okay, so this is obviously not the world's end, but I have to say it felt like it standing on the tip of Rhodes. Absolutely stunning! From there, all you can see is clear blue water and Turkey. So beautiful, and especially in the sunset.. What else is there to say than WOW!

 

Lindos

Da vi kom til Rhodos og fikk en brosjyre fra Startour om utflukter var jeg kjapp på å ville besøke Lindos. Byen står på UNESCOS verdensarvliste, noe som vil si at det ikke er lov til å bygge noe nytt der, og dermed er Lindos vel bevart og typisk gresk uten noen moderne bygninger. Gatene er så smale at kun mopeder og esler er eneste fremkomstmiddel, og rundt hvert gatehjørne finner du små butikker; noen veldig søte, blant annet gullsmeder og håndlagde smykker, og mange turistbutikker som ikke er fullt så spennende. Vi dro på egenhånd, altså ikke som en utflukt i samarbeid med Startour, men vi tok rett og slett rutebussen fra Rhodos by. Den koster 5 euro èn vei og tar ganske nøyaktig en og en halv time. 

Vi tilbragte første delen av dagen på denne lille, skjønne stranden. Stranden er delt opp i to, men jeg syns denne delen så mye finere ut enn den større delen. Sanden her er silkemyk og solsengene hel himmelsk gode med tykk madrass, og man ligger nedenfor en rekke beach barer. Vi lå nedenfor Skala Taverna, hvor vi også spiste litt brød, tsatziki og hummus til lunsj sammen med en smoothie. Her har de dessuten også free wifi ;-) 

Etter noen timer på stranden tok vi en dusj, fikset oss og satte kursen opp mot sentrum av Lindos igjen. Vi knipset mange fine bilder i solnedgangen på veien, så jeg har så mange jeg vil vise dere! Men jeg må nesten dele opp litt, ellers blir det virkelig bilde boom her. Som om ikke dette var nok bilder. Vi tittet i de mange små gatene, på jakt etter greske skatter, og jammen fant vi oss litt fint hver. Jeg skal vise dere alt, kanskje i morgen! Det bugner virkelig av vakre smykker her i Hellas, håndlagde sølv-og gullsmykker som man absolutt ikke får tak i hjemme i Norge. Så da kan dere jo gjette hva jeg har kjøpt, hehe..

Da det var tid for middag satt vi oss ned på Acropolis Roof Garden, og det er absolutt en restaurant jeg kan anbefale sterkt. Maten så fantastisk ut da den ble servert, og det var den også. Jeg fikk en deilig biff med kremet soppsaus, ris og ovnsbakte poteter. Herlighet, NAM! I Lindos er det tusenvis av roof garden restauranter å velge i, og prisene er ca det samme overalt, så her må man nesten ta en sjanse. Men prøv å finn en restaurant som ikke har en innkaster, det er som regel et godt tegn. Acropolis hadde ikke det, og det var noe av det som gjorde den restauranten ekstra fristende ;-) 

Dersom du er på Rhodos må du besøke Lindos en dag. Sett gjerne av en hel dag, ta rutebussen (det er billigst) og få en hel dag i Lindos med både strandliv og byliv! Lindos er utrolig vakkert og veldig gresk, mye finere enn Rhodos by, definitivt. Det er kanskje ikke så mye å finne på i Lindos i lengden, men jeg er veldig glad for at vi prioriterte å dra dit, for det var virkelig et fint sted. 

Hva syns du om bildene? Har du vært i Lindos før? 

// Yesterday, we went to Lindos! Such a beautiful place, I absolutely loved it. Much prettier than Rhodes town, that's for sure. You'll have to go here if you're ever in Rhodes! 

Have you been in Lindos before? 

Flowers and flowers

PRIMARK: kimono as dress / ALEXANDWER WANG: bag / LE SPECS: sunnies / GREEK JEWELRY SHOP: bracelets / GLITTER: necklace / NELLY: sandals

You like? 

Ice Art Gelateria

Tenkte jeg skulle komme med et ordentlig Rhodos-tips! Her om dagen gikk vi forbi verdens søteste isbar, og både i går og dagen før måtte vi slå oss ned her og ta en godbit. Ice Art serverer italiensk is, eller gelato om du vil, samt belgiske vafler og crepes. Utrolig mye fristende, og skikkelig fint og gjennomført interiør. Det var tydelig at dette er et populært sted! Jeg lar bildene tale for seg selv :-) 

Både gelato, pistasj og sitron for min del, og belgisk vaffel med Nutella har vi kost oss med herfra. Begge deler falt veldig i smak! Vaffelen burde du dele med noen forresten, for den var gigantisk! Vi spiste ikke opp hele selv om vi delte engang. Men veldig god var den, da!

Hva syns du? Så det ikke fint ut? 

// We have found the cutest ice bar on the island, that I'm sure of! Ice Art Gelateria has italian ice cream, or gelato if you like. So many yummy flavours to choose from, and the interior is just the cutest ever. Such a nice and charming place which I highly recommend if you're ever going to Rhodes Town. 

Looks nice, right? 

Rhodes sunset

BIKBOK: dress / ALEXANDER WANG: shoes and bag / GLITTER: necklace

Her kommer et antrekk fra her om dagen! Vi har en veldig avslappende søndag her på Rhodos; en lang dag på stranden har stått på planen, og nå i kveld skal vi bare en tur innom Mango og Nike for å titte litt, og deretter ta med oss noe take away til middag som vi skal kose oss med på balkongen vår på hotellet. Vi lader opp til i morgen, for da skal vi nemlig til Lindos! Det er 1-1.5 time unna med buss, så da blir det tidlig opp for å få mye ut av dagen. Vi skal være der hele dag, og jeg gleder meg sånn. Det ser så vakkert ut der! Også har Silje vært der to ganger før, så hun er litt kjent, men kom gjerne med tips :-) 

Hva syns du om antrekket? 

// We're having a really relaxing Sunday here in Rhodes, just enjoying the beach. Tonight we're just stopping by Mango and Nike Store, and then we're having take away at our hotel room. Tomorrow we're gonna have to wake up early, cause we're going to Lindos! It's about an hour bus ride from here, so we're leaving really early and staying the entire day. 

What do you think of the outfit? 

 

Faliraki Beach

God morgen! I går tok vi som sagt turen til Faliraki Beach, Rhodos lengste sandstrand. Jeg må innrømme at jeg hadde høye forventninger og ble ganske skuffet, men det var jo fint der. Det var sand, selvfølgelig, noen beach barer og litt mer liv (les: vannsport osv) enn på Rhodos Beach. Men det tok nesten tre kvarter med bussen hver vei, så jeg tror ikke vi drar dit flere ganger! Uansett en veldig fin dag, og avslappende som enhver dag på stranden.

Ellers ble kameraet mitt ødelagt i går, så det må sendes på reparasjon når jeg kommer hjem. Utrolig kjedelig nå som jeg er på ferie! Heldigvis har jeg med meg det lille Canon Powershot kameraet mitt, så jeg håper dere overlever bilder med den kvaliteten. Så har jeg jo alltids Silje sitt kamera med hennes bilder også, da :-) På kvelden i går gikk vi inn til Gamlebyen, og herilghet, der var det koselig! Jeg likte meg skikkelig godt der, og vi fant i tillegg en utrolig fin og koselig restaurant med BILLIG og bra mat. Så vi blir definitivt å tilbringe flere kvelder i gamlebyen. Gleder meg til å vise bilder! 

Hva syns du om bildene? 

// Good morning! We tried out another beach yesterday, Faliraki Beach, but I have to admit I was a bit dissapointed. Of course it was a pretty beach, but nothing special. It wasn't worth the 45 min bus ride either, so I don't think we'll be going back there, but fun to have been there! It was a nice and relaxing day anyways. 

Taxfree goodies

Litt shopping på taxfreen må alltid til når man skal ut og reise, og dette fikk bli med meg denne gangen! Jeg har aldri prøvd noen av produktene før, bortsett fra leppestiften som er min all time fav fra YSL. Åh, jeg har lett etter denne fargen lenge, og heldigvis hadde de den på Gardermoen! Syns parfymeflasken er så fin, men jeg må venne meg litt til lukten, hehe. Alltid rart å bytte parfyme! Ellers er jeg foreløpig veldig fornøyd med de andre produktene, solpudderet var kjempefint selv om det ser fryktelig mørkt ut. 

Bruker du noen av disse produktene?

// Of course I had to do some tax free shopping at the airport, and here's what I got this time! The YSL lipstick is my long time favourite, and I have been trying to get a hold of this exact colour for so long now. I finally found it at Gardermoen! I haven't tried the other products before, but so far, so good. I think the perfume looks so cute, but I have to get used to the new scent though. 

Are you using any of these products? 

Sunset [details]

I går kveld tok vi bilder i den nydelige solnedgangen på stranden, åååh, lyset var bare perfekt. Det ble veldig mange bilder jeg vil vise dere, så jeg begynner med disse detaljbildene! Resten av antrekket kommer senere :-) Vi tuslet litt rundt i den nye delen av Rhodos by, sjekket ut butikker som Zara, H&M og Sephora, men jeg ble ikke veldig imponert. Det er jo bare masse små gater med butikker, og gatene er ikke spesielt fine engang. Så etter å ha gått oss bort sto vi plutselig rett foran hotellet (haha, HEI retningssans!), og gikk for å spise middag på en restaurant som så veldig koselig ut. Helt grei mat, Louis het den :-) Sinnsykt mye mat fikk vi hvert fall! 

I dag er vi på stranden i Faliraki, der er det sandstrand og den skal visst være veldig fin med litt mer liv enn den ved hotellet. Videre skal vi gå til gamlebyen i Rhodos, der håper og tror jeg det er mye finere! Da blir det bilder, hihi! Tok nemlig ikke så mange bilder av shoppinggatene i går, for det var ikke noe særlig å ta bilde av..

Hva syns du om bildene?

// Yesterday we shot some pictures in the beautiful sunset at the beach, and aaah, the light was just too perfect! I ended up with way too many pictures I want to show you, so I'll start with these pics of my details. The whole outfit will come up later! We went shopping in the new part of Rhodes town, and I have to say, I was not very impressed. The stores was okay I guess, we went by Zara, H&M and Sephora, but the streets and the whole of new Rhodes town was not very pretty. Hopefully the old town is way prettier, which is where we are headed tonight! But first- the beach, and this time we're taking the bus to Faliraki to check out another beach. 

What do you think of the pictures? 

Rhodes Beach

Nå kom vi nettopp inn fra feriens første stranddag, og heeerlighet for en deilig dag dette har vært! Dagen min i bilder får dere ovenfor, og den har stort sett bestått av turkist hav, boklesing, soling og gresk mat til lunsj. Jeg tuller ikke, havet her er så fint! Det ble bare klarere og klarere utover dagen også. Sukk. Vi har rukket å ta en dusj allerede, så nå skal vi utforske Rhodos by! Gleder meg til å se mer av Rhodos, foreløpig har vi jo bare sett stranden nedenfor hotellet, hehe :-) 

Håper alle har det supert i Norge!

// Here's a few snaps from our first day in Rhodes! We hve been on the beach the entire day, had greek food for lunch and just enjoyed ourselves with a book and great weather. I can get used to this! Now we're going to explore Rhodes town, I'm so excited! 

Hope you're all having a good day.