The London Girl

Category: Outfits

Landfalløya

by christina marie / diy: jacket, cubus: jeans, gina tricot: t-shirt, birkenstock: shoes, vintage mulberry: bag, glitter & søstrene grene: rings, edblad: bracelet


Hei alle fine! Her kommer noen bilder fra forrige uke da pappa og jeg dro til Landfalløya og knipset en haug med bilder. Det ble nesten 300 bilder tatt, men jeg har klart å kutte de ned til 13 stk *klapp på skulderen*. Så jeg har enda flere på lager, men jeg får dele opp litt og spare de til en annen gang! :-)  Jeg hadde ikke en veldig spennende mandag i går, jeg var så sliten etter jobb så jeg bare sov og slappet av i sengen hele dagen, haha. Men jeg måtte plutselig på jobb på søndag kveld også, så da er det klart jeg var sliten. Jeg fikk noen gøye pakker i posten fra eBay da, gleder meg til å vise dere!

// 

Hi lovlies! Here are some of the snaps my dad and I shot at Landfalløya last week. I managed to narrow it down from almost 300 to 13 pictures, so yay me! As you might have guessed, there are more picutres to come later :-) I didn't have a very exciting Monday yesterday, I was so tired from work so I just slept and lie in bed all day, haha. But I got a little something something in the mail from eBay, so I'm looking forward to showing you! 

Hva syns du om bildene? 

Nothing fancy

Hei og god søndag! Endelig ferdig med helgen jeg har gruet meg lenge til- i går la jeg bak meg 13,5 timer på jobb. Puh! Men det gikk bra det også, og nå er jeg klar for en ordentlig søndag med totalavslapping i sengen, serier, blogger, bakevarer (hører rykter om at mamma skal bake?), sying og bare lade opp til en ny uke. Yey! Jeg skal jobbe litt neste uke også, og begynner med tidligvakt både mandag og tirsdag, men så har jeg resten av uken fri bortsett fra fredag. 

 


- an outfit from last week -bikbok: genser, topshop: bukse, lindex: hatt, zara: sandaler, tiffany's & edblad: armbånd, søstrene grene & glitter: ringer, gucci: veske, le specs: solbriller HER(adlink)


 

Jeg er så inspirert om dagen, og jeg vil gjerne gjøre alt på en gang! Det går jo ikke, men følelsen av inspirasjon er veldig deilig. Jeg har mange spennende planer og tanker for bloggen fremover, spesielt når jeg kommer tilbake til London. Også har jeg mange planer om ting jeg skal sy og lage, det er såå mye jeg vil gjøre! Men lister er min beste venn, og jeg skriver liste opp og liste ned med alle planer, tanker og ideer jeg kommer på. Først og fremst kribler jeg etter å få nytt design her på bloggen, noe som kommer i løpet av kort tid! Jeg har selvfølgelig en klar ide om hvordan det skal bli seende ut her :-) 

Uansett, nok snikk snakk fra min side. Jeg ønsker alle en deilig og avslappende søndag! 

Hva syns du om antrekket? 

Autumn 2013
- outfits from autumn 2013 -


 

Høsten ♥ Jeg elsker sommeren og er virkelig et sommermenneske, men etter det som føles ut som et helt år med sommer, er jeg nå klar for høsten og ønsker den velkommen med åpne armer. Den har kanskje ikke ankommet helt 100% enda, men langbukse og en cardigan er nesten et must om du skal ut av døren i disse dager. Brrr! Høsten for meg betyr deilige strikkegensere, boots, skjerf, hatter, kåper, London, tv-serier under dynen med god samvittighet, et varm kopp kakao med krem eller marshmallows, salted caramel hot chocolate fra Starbucks og masse deilig mote. Er det rart jeg elsker den årstiden? Jeg får sommerfugler i magen bare av å skrive det! Høsten, du er hjertelig velkommen og jeg gleder meg til du kommer for fullt! 

Rekk opp hånden de som er enige med meg og elsker høsten! 
Hva syns du om antrekkene mine fra høsten i fjor?  

The Woods

by christina marie / diy: jakke, gina tricot: cardigan, cubus: jeans, birkenstock: sandaler, lindex: hatt, vintage mulberry: veske, glitter / søstrene grene: ringer, edblad: armbånd, le specs: solbriller HER(adlink)

Colour splash

Først må jeg bare si gratulerer så mye med dagen til verdens beste Kristiane!! ♥ Og siden hun fyller år i dag har hun invitert oss på kaker i kveld, så dette ble dagens bursdagsantrekk :-) Er så glad for at jeg har fri i dag når vi først skal gjøre noe koselig, wiii! 


- outfit of August 11th -


primark: kimono, h&m: skjørt, nelly: topp, glitter: ringer, daniel wellington: klokke, alexander wang: sko, gucci: veske, topshop: smykke


 

Ellers i dag våknet jeg av meg selv halv 8 (..) og strikket litt og så på Drop Dead Diva på sengen før jeg sovnet i en times tid igjen. Det er tydelig at kroppen min har vent seg til å stå opp klokken 6 gjennom denne sommeren! Så tidlig våkner jeg aldri av meg selv ellers, haha. Så har jeg vært på Liertoppen en tur sammen med Kristine for å kjøpe det siste til gaven til Kristiane, som nå er i boks. Fikk shoppet litt annet også som jeg viser frem senere. Nå skal jeg kose meg med kaker og godt selskap resten av dagen! 

Hva syns du om antrekket? 
Stripes

God søndag til dere! Nååå er jeg lykkelig- ferdig med en hard arbeidsuke og klar for noen avslappende dager fremover. Jeg trenger å samle litt energi, om det så bare er et par dager jeg får fri! Foreløpig har jeg fire fridager til uken som kommer, men det kan jo endre seg fort, hehe :-) Uansett har jeg fri i morgen, og da skal Kristiane feires! Det blir koselig, gleder meg til å være litt med venninnene mine som jeg har fått altfor lite tid til i sommer. 


 

- outfit of August 8th -bikbok: topp, skjorte og bukse, birkenstock: sandaler, alexander wang: veske, le specs: solbriller, tiffanys: armbånd, glitter: ring


 

I går fikk jeg et altså så lite ebay-kick, så jeg har bestilt massevis av pakker som er på vei hjem til meg. Haha, herregud, klarer aldri å styre meg når det er så billig som 1 dollar! Kunne det vært gøy med et lite ebay-funn-innlegg her på bloggen? I så fall har jeg masse å dele med dere! Jeg har nemlig bestilt alt fra hårbånd til ringer til fargepenner. Hva man ikke finner på ebay, altså ;-) 

Hva syns du om antrekket?
Shades of pink

First of all, den heldige vinneren av en personlig almanakk ble Ida! Gratulerer så mye, du har fått mail av meg allerede :-) Og takk til alle som deltok! Jeg kunne ønske at jeg kunne gi dere en premie alle sammen, dere er så gode i kommentarfeltet om dagen, og det setter jeg så stor pris på. 


- outfit of August 7th -


bikbok: skjørt og topp, alexander wang: veske og sko, le specs: solbriller HER (adlink)


 

Det har vært deilig med fri i dag! Jeg har ikke gjort så veldig mye, mest på grunn av en forferdelig hodepine jeg har hatt i hele dag. Men jeg har vært en tur på Stoff og Stil, sydd meg en jakke som jeg nesten ble ferdig med og begynt på prosjekt strikke genser. Dette blir en kreativ høst! Nå er jeg tidlig i seng og skal se en episode av Drop Dead Diva før jeg sovner. Jeg tar tilbake alle tvil jeg hadde om serien, for jeg syns den er veldig underholdende selv om den ikke er storfavoritten foreløpig.

Hva syns du om dagens antrekk? 
Fav dress

- my absolute favourite dress -


 

Jeg begynner å bli veldig jobbsliten, men jeg ser lyset i enden av tunnelen! I morgen har jeg fri og gleder meg til å bruke dagen på noe jeg har lyst til, mens fra mandag av roer det seg på jobbfronten. Det har selvfølgelig vært frivillig å jobbe så mye i sommer, men jeg skal si det blir deilig med mindre enn 6 arbeidsdager i uken. Til neste uke har jeg bare tre, og det blir forskjell! Kroppen begynner å bli sliten også, og reagerer på alle mulige måter, men nå som jeg ser lyset i enden av tunnelen vet jeg at jeg holder ut. 

Sommerferien min er derimot langtifra over, så resten av sommeren min skal jeg bruke på å jobbe litt mindre, reise til Rhodos og lade opp til et nytt skoleår som begyner 6.oktober for min del :-) Sent, jeg vet det! Tipper at jeg reiser tilbake til London rundt 20.september, så frem til da befinner jeg meg fremdeles i gode, gamle Norge. 

Hva syns du om bildene? 
Hva skal dere til høsten? Jobb, skole..? Fortell :-D 

Husk konkurransen min her!  

Paisley

Se hvilken kjole jeg har fått tak i! En utrolig snill bloggleser ved navn Katharina kjøpte den for meg og sendte den i posten til meg for litt siden, og jeg er så takknemlig. Tuusen takk Katharina, det var supersnilt! :-) Den er litt stor, men det løste jeg fint med et bånd i livet, og bortsett fra det syns jeg ikke det gjør noe at den er litt oversized. Jeg syns det passer stilen på kjolen ganske så bra! Gleder meg til å bruke denne masse resten av sommeren, men også i høst :-) 


 

- outfit of August 4th -


lindex: kjole, sandaler: HER (adlink), gucci: veske, glitter: ring, balenciaga: armbånd. 


 

God tirsdag, forresten! Etter jobb i går tok jeg som vanlig en power nap, og deretter dro jeg med meg Kristiane på en aldri så liten tur på Liertoppen. Jeg byttet en bukse og vi tittet på masse salg, og så var den dagen over også, gitt. Jeg fikk også for meg at jeg skal strikke min aller første genser, med god hjelp fra flinke mamma selvfølgelig. Så i dag skal vi dra for å se på garn etter jobb! Haha, jeg har aldri klart å fullføre noe jeg har begynt å strikke, så jeg er veldig spent på om jeg kommer til å fullføre denne genseren. Men jeg håper virkelig det, for det er så gøy å bruke noe man har lagd selv :-) 

Hva syns du om antrekket? 
Husk konkurransen min her!  

The denim skirt / outfit

August måneds første antrekk ble dette! Jeg elsker disse skoene allerede, herreguuud så fine de er. Love them! Sånn bortsett fra det håper jeg at dere klarer å se bort ifra mine lite sminkede øyne, hehe. Vippeextensionsene mine har nesten falt helt av nå, ikke så rart da det snart er 2 måneder siden jeg fylte på sist kanskje.. Åh, gruer meg sånn til de er helt borte. Jeg skal fylle på igjen når jeg kommer til London i september, men i mellomtiden blir det da ca 1 måneds pause! Kanskje det er bra for vippene, de sier jo at man gjerne skal ta en liten pause innimellom :-) Føler meg bare så naken uten.. Ikke har jeg tatt med meg maskara hjem for sommeren heller, så det må jeg gå til innkjøp av snart! 


- outfit of August 1st -cubus: skjørt, bikbok: skjorte, zara: veske, alexander wang: sko. 


Det ble ikke noe fest på meg i går.. Jeg er så lei meg, hadde gledet meg til dette SÅ lenge! Men jeg kastet opp på jobb igjen, så da måtte jeg bare innse at slaget var tapt :-( Utrolig kjipt, for det er ikke mye spennende jeg har fått vært med på denne sommeren på grunn av jobb. Dette har vært planlagt så lenge, og selvfølgelig er jeg syk når datoen kommer. Så det ble en veldig rolig kveld på meg i sengen. Formen er heldigvis bedre i dag, men den er tydeligvis veldig opp og ned om dagen!

Hva syns du om antrekket?
 

August already

TENK at det er 1.august allerede?! Herregud, tiden går så fort, jeg var jo nettopp på Zakynthos jo.. Juli har flydd unna, og det er sikkert fordi jeg har hatt så mye å gjøre hele tiden. Men det er deilig det også :-) Nå blir det litt roligere fremover i forhold til jobbing, bare neste uke jeg har full uke foreløpig. Det skal bli fint med litt færre vakter på jobb, men allikevel så takker jeg ikke nei dersom muligheten for mer jobbing byr seg! 


 

- outfits of July -

1, 2, 3, 4

5, 6, 7, 8 


 

Det var ikke mange antrekkene jeg fikk til i juli, men men. Min favoritt denne gangen er nummer 7! Også elsker jeg kjolen fra Bikbok på 1 og 3, den kunne jeg levd i hele sommeren tror jeg. 

I går var det rene julaften her hjemme! Med både pakker i posten og pakker fra USA har det blitt mye nytt i skapet mitt, som jeg skal vise dere på søndag tenkte jeg :-) I mellomtiden kan dere følge meg på instagram @christinaparrington, for der legger jeg ut noen bilder av hva som har blitt mitt i forkant av at det kommer her på bloggen. Nå skal jeg ta meg en liten power nap, og så er jammen helgen i gang! 

Hvilket antrekk er din favoritt?
GOD HELG♥ 

Peachy bomber

- outfit of July 28th -

vero moda: jakke, bikbok: skjørt (tilsvarende HER) og topp, birkenstock: sandaler, tiffany's: armbånd, glitter: ring, gucci: veske  /adlink


 

Æsj, i dag måtte jeg gå hjem fra jobb fordi jeg kastet opp. To timer klarte jeg på jobb før kaldsvetten og kvalmen tok overhånd. Men for å være helt ærlig så har jeg følt det kommer i flere dager nå, jeg har vært kvalm og uvel og følt meg litt halvveis, men ikke blitt ordentlig dårlig, om jeg kan si det sånn. Så jeg ventet bare på det. Kanskje det er greit at jeg fikk det nå, så kan jeg bli ferdig med det og slippe å gå halvveis kvalm i lengre tid. 

Jeg har funnet meg til rette i sengen og her blir jeg liggende til kvalmen er over. Så dere må bare ha meg unnskyldt hvis bloggingen blir noe dårlig i dag og de neste dagene! Krysser fingrene for at dette går fort over. 

Hva syns du om antrekket?
In the sunset

God kveld! Jeg har hatt jobbehelg, inkludert i dag, så da tok jeg meg en liten pause fra bloggen. Nå er jeg såå sliten og våknet nettopp etter en to-timers power nap. Det var much needed, for å stå opp klokken 6 på en søndag er virkelig tidlig, altså! Gleder meg veldig til å ha fri i morgen, sol eller regn :-) Det er jo ikke akkurat meldt strålende sol, men det får nå bare være. Jeg gleder meg til å gjøre absolutt ingenting!


 

- norwegian summer sunset at it's best -


 

I kveld vil jeg vise dere noen bilder vi tok i Stavern forrige mandag! Ble ikke lyset fint her? Det er litt sent på kvelden så solen er lav, og med motlys. Jeg syns det blir såå utrolig fint, jeg elsker å ta bilder i motlys selv om mange mener at det er fy fy. Også ser man litt ekstra brun ut, hehe! Nå skal jeg bruke resten av kvelden min på å lese ut Looking for Alaska, oppdatere meg på blogger, se noen episoder av Scandal og ta meg en lang, varm dusj. Søndagskvelden på sitt beste ♥

Hva syns du om bildene?
Ha en deilig søndagskveld! 

Summer uniform

Inspirert av Annette Haga slang jeg på meg dette i går. Jeg syns antrekket passet perfekt til en dag på hytta ved sjøen; comfy, kult og passe laid back i varmen. Mine vintage Levi's shortser er mine go to plagg om sommeren, de redder et hvert antrekk! For ikke å snakke om Birkenstock sandalene.. Håper ikke dere er lei av å se de, for jeg er så utrolig fornøyd og kommer til å fortsette med å bruke de masse :-) Tror aldri jeg har brukt et par sko så mye før, haha. 


 

- outfit of July 21st -

vintage levis DIY: shorts, vivikes: skjorte, bikbok: topp, rayban: solbriller, birkenstock: sandaler, m-shoes: armbånd (tante sitt), glitter: ring, ebay/topshop: smykker, alexander wang: veske


 

Hva syns du om antrekket?
Jammies

God søndag og endelig fridag! Wohoo, denne dagen er så etterlengtet, og jeg skal NYTE den, med store bokstaver :-D Jeg har ikke så mye på planen, men jeg skal være med pappa på en tur for å ta noen litt annerledes bilder (både til bloggen og til noe annet), og resten av dagen skal jeg bare late meg ved bassenget og lese en av de to nye bøkene jeg kjøpte i går. Jeg har lest ut The Fault In Our Stars, så jeg har kjøpt enda en bok av John Green, syns han skriver så fint :-) Har også kjøpt Et Helt Halvt År på engelsk, gleder meg til å lese begge to! 


 

- outfit of July 19th -


topshop: genser, kappahl: shorts, brikenstock: sandaler, gucci: veske, rayban: solbriller, glitter: ring


 

Her får dere gårsdagens antrekk! Jeg gjorde noen ærender (og litt shopping) før jobb i går, så da ble dette antrekket for anledningen. Jeg har gjort et fint innkjøp igjen (kremt), og dere som følger meg på instagram på @christinaparrington har allerede fått en sniktitt, og klarer mest sannsynlig å gjette dere til hva det er. Men fortvil ikke, bilder kommer i neste innlegg her på bloggen også! Jeg ville bare titte innom og si god morgen først ♥

Ønsker dere alle en strålende søndag i solen!
Last summer

God morgen.♥ Workaholic Christina har jobb på planen i dag også, men jeg har ordnet meg fri både søndag og mandag, og kanskje tirsdag, og herlighet som jeg gleder meg til det!! Jeg tror ikke ord kan beskrive hvor godt det skal bli. Jeg har jobbet 6 dager i uken hver uke siden jeg begynte å jobbe, og for mange er det kanskje ikke så mye, men dere må huske på at jeg fremdeles har ME, så dette er stort og slitsomt for meg :-) Men før jobb i dag skal jeg nyte noen solstråler, det er så lenge siden sist!


 

- outfits of last summer -


 

I fjor sommer var jeg definitivt mye flinkere til å dele antrekk med dere, så her kommer en god samling av de! Håper dere kan finne litt inspirasjon her :-) Det kan definitivt jeg. Jeg elsker å gå gjennom mine gamle antrekk for å lete etter inspirasjon til nye antrekk. Disse plaggene har jeg jo allerede i garderoben, sant. Noe av dette kunne jeg kanskje aldri tenke meg å gå med igjen, men mye av dette befinner seg fremdeles i garderoben min og brukes jevnlig! 

Har du noen favoritter blant disse antrekkene?


 

Back already

- happiness is a mood, not a destination -HURRA, macen min er tilbake allerede! Ikke skjønner jeg hvordan det tok så kort tid da jeg fikk beskjed om 1 - 2 uker, men hva har nå det å si. Jeg har fått tilbake macen, og den er i god behold med alle bildene og filene mine der de skal være♥ Den eneste forskjellen er visst reinstallasjon av programvaren, men foreløpig merker jeg ikke de store endringene, så det er jo helt supert! Så nå er jeg lykkelig igjen :-) Derfor syns jeg mitt favorittsitat passet godt her, hehe. Det skal ikke så mye til for å kjenne på følelsen av lykke!

Hva syns du om bildene?
Barbie

Da jeg kom over denne toppen på Primark så MÅTTE jeg bare ha den. Haha, jeg fikk nemlig navnet Barbie Girl tildelt på russeluen min, så jeg lo godt da jeg plukket med meg toppen hjem. Aldri trodde jeg at jeg skulle gå ute med den, men den er jo egentlig ganske kul syns jeg.. Jeg elsker rosa og jeg elsker crop tops nå om sommeren, så om det står Barbie på den får nå bare gå tenkte jeg! Så på lørdag tok jeg på meg denne på fotballfesten på Kontraskjæret (haha, passende anledning, jeg vet det), og jeg tror sannelig at den kommer til å bli brukt igjen. Jeg likte nemlig kombinasjonen av denne toppen og vintage Levi's shorts :-) På kvelden slang jeg en svart skinnjakke over! 


- outfit of July 12th -


vintage levi's DIY: shorts, primark: crop top, birkenstock: sandaler, gucci: veske, rayban: solbriller, tiffanys / pilgrim: armbånd, omega: klokke. Nå gleder jeg meg til ikke å skulle på jobb igjen før onsdag kveld, så jeg får tid til å skrive noen blogginnlegg jeg kan forhåndspublisere etter jobb i dag. Det er lett å glemme bort / bortprioritere bloggen når det er så mye jobbing, så jeg syns det er greit å ha noen innlegg på lur! Ellers gleder jeg meg til å slappe ekstra godt av med god mat og noen epsioder av Scandal :-) På en måte kjennes det ut som at det er hundre år siden jeg har hatt litt me-time, helt for meg selv.. Noen som kjenner igjen den følelsen? Men så er det deilig å jobbe også da, spesielt når jeg trives så godt!

Hva syns du om antrekket?
On the bridge

- outfit of July 11 -

zara: bluse, vintage levi's: shorts, birkenstock: sandaler, alexander wang: veske, daniel wellington: klokke. 


 

På fredag var jeg på shopping med Kristiane og hadde på meg dette! Det er ingen tvil om at dette er mine absolutte favorittsko for øyeblikket, jeg har faktisk ikke brukt andre sko på en hel uke nå.. *woopsi*. Men de er så himla gode, både på jobb, shopping og ellers til hverdags! Et av mine beste kjøp ever. 

Hva syns du om antrekket? 
Everyday edition

Jeg elsker denne kjolen så høyt, så den ble dagens antrekk i går! Kanskje litt kjedelig for dere nå som jeg publiserer så få antrekk at jeg viser frem denne kjolen enda en gang, men denne gangen stylet jeg den på mer hverdagslig vis, så jeg tenkte kanskje det kunne være interessant å se også :-) På vei hjem fra Sverige stoppet vi på Reistad og fikk tatt antrekksbilder med superfin utsikt over Drammen og Lierdalen. Syns det ble så fint!


 

- the perfect dress for long summer days -bikbok: kjole, zara: veske, birkenstock: sandaler, rayban: solbriller, glitter: ring. 


 

Nå jobber jeg kveldsvakt på jobb og har tidligvakt i morgen, og så har jeg faktisk fri i helgen! Æææh, det skal bli så ubeskrivelig fint. Gleder meg til å bare nyte livet i et par dager, selv om jeg trives veldig godt på jobb også, altså :-) Og apropos mye jobbing, i går kjøpte jeg meg en liten sommergave til meg selv fordi jeg jobber så mye denne ferien.. Sjekk ut @christinaparrington på instagram hvis du vil se hva det er! Viser det frem på bloggen i løpet av helgen hvis du ikke har instagram.

Hva syns du om antrekket?
Håper alle heldige sjeler der ute som har fri har nytt denne sommerdagen til det fulle!  

Outfit of July 3rd

Glitter: ring, Mulberry: veske , Bianco: sandaler ,Tiffany's: armbånd , Rayban: solbriller  , Vintage Levi's: shorts , Zara: topp og skinnjakke 


Dette antrekket hadde jeg på meg på torsdag, da jeg først var hos frisøren og så spiste lunsj i Drammen! Uff, jeg hater å ikke få fikset håret selv før jeg blir tatt bilde av etter et frisørbesøk, og på toppen av det hele var det veldig mye vind den dagen.. Men men! Jeg har ikke så mye å komme med i dag heller, så da blir det med dette antrekket :-) Nå skal jeg ta en kjapp power nap etter jobb for å samle litt krefter, så skal jeg bare slappe av resten av denne søndagen!

Hva syns du om antrekket?  

That dress

God formiddag, her kommer gårsdagens antrekk! På båtturen slang jeg bare på meg sandaler, mens i familieselskap pyntet jeg meg litt mer med denne kjolen. Elsker hvordan den kan dresses opp og ned helt enkelt! Jeg vet at denne kjolen kommer til å bli mye brukt, for den er en stor favoritt allerede. Dessuten er den så meg. Så den var uten tvil et veldig godt kjøp!


 

Zara: sko
BIKBOK: kjole
Mulberry: veske
Rayban: solbriller  
Glitter: ankelsmykker


Nok en fridag i dag, og jeg skal til frisøren for å stusse tuppene og fikse bryn. Så blir det lunsj på Pigen sammen med morfar, Fredrik og Kristine, før jeg skal møte Silje og Marthe i kveld. Dette blir også en kjempefin dag, med andre ord! 

Hva syns du om gårsdagens antrekk?
Ønsker alle en kjempefin torsdag!♥ 

May+June Recap

Endelig er sommeren her, og jeg kan ikke tro at vi er i juli allerede. Vi venter på sommeren hele resten av året- og boom, så er den her. Var ikke jeg nettopp på Zakynthos da?? Det føles hvert fall sånn. Sommeren flyr alltid avgårde, så her gjelder det å nyte hver eneste dag for alt det er verdt :-) Ikke at været og temperaturen tilsier sommer i dag, akkurat.. Det er grått, regn og ikke spesielt varmt ute, men jeg sitter uansett inne på jobb, så det gjør meg ingenting! En veldig god nyhet har jeg fått i dag også; jeg fikk 78% på den ene eksamnen min! Herregud, det er den beste prosenten jeg har fått noen gang. Og for dere som ikke helt skjønner hva 78% betyr, så er det en ganske sterk A! Kunne ikke vært mer fornøyd og stolt av meg selv nå :-) Her får dere en samling av antrekkene mine fra både mai og juni. 


 

1, 2, 3, 4


5


6, 7, 8, 9


11


12, 13, 14, 15


16


17, 18, 19.

GOT YOURSELF A FAVOURITE?


 

Sukk, jeg elsker bildene og antrekkene fra Hellas.. Ønsker meg tilbake dit når jeg ser gjennom hva jeg hadde på meg der! Bilder blir alltid så mye finere på ferie, er du ikke enig? Det er liksom ikke så enkelt å variere location for antrekksbilder i hverdagen.. Uansett! Mine favoritter fra mai og juni er 1, 5, 7, 15, 17 og 19. 

Hvilket antrekk er din favoritt? Blue

God mandag! Står det bra til med dere alle? Jeg har faktisk fÃ¥tt til Ã¥ ta antrekksbilder i dag! Det er ikke ofte jeg gjør lengre, spesielt ikke nÃ¥ som jeg er pÃ¥ jobb omtrent hver dag. Men da jeg skulle en liten tur pÃ¥ Liertoppen tenkte jeg at jeg like gjerne kunne fÃ¥ knipset noen bilder av dagens antrekk i samme slengen :-) Jeg har vært pÃ¥ en evig jakt etter Birkenstocks i 35, for dere husker kanskje at jeg bestilte meg et par da jeg var pÃ¥ Zakynthos? Vel, det er en lang historie, men de fikk jeg aldri, sÃ¥ jeg mÃ¥tte en tur pÃ¥ Liertoppen i et desperat forsøk pÃ¥ Ã¥ finne noen igjen i smÃ¥ størrelser.. Uten hell! Heldigvis fant jeg de pÃ¥ Zalando, sÃ¥ nÃ¥ hÃ¥per jeg at de passer og at de kommer fort i posten :-) Kan noen fortelle meg hvordan størrelsene er?


 

Kappahl: shorts
H&M: topp
Zara: skinnjakke, sandaler og veske
Glitter: ring


 

Denne deilige shortsen plukket jeg med meg fra Kappahl er om dagen. Er den ikke fin? Det er egentlig en pyjamas, men pytt pytt. Jeg syns den var så fin i mønsteret at jeg bruker den til hverdags også, jeg! Har fått litt dilla på sånne løse, comfy shortser, og denne kan både brukes lav på livet slik som i dagens antrekk, men også høy på livet. Helt perfekt, spør du meg! 

Hva syns du om dagens antrekk? 
Mint green summer dress

Hei deilige, etterlengtede søndag! Selv om jeg skulle ønske at det var sole-seg-vær i dag, så er jeg strålende fornøyd med å ha denne søndagen fri uansett. Jeg har hatt en treg morgen og kost meg med å lese blogger, før jeg fikk besøk av Silje. Og hva passer vel bedre på en søndag enn å bake noe ordentlig godt? Så det er det vi har gjort i dag! Mmmm, tenker at jeg skal dele oppskriften med dere til uken som kommer :-) Så i dag har skravling og baking stått på planen, mens resten av kvelden skal brukes på å se på serier og lade opp til en ny arbeidsuke. 


 Zara: kjole og sko
Gucci: veske


Legger ved et antrekk fra mai som jeg har glemt å publisere! Dette hadde jeg på meg i bursdagen til morfar da vi spiste tapas på Pigen, i deilig sommervær. Jeg elsker denne kjolen, men syns det er litt begrenset når man kan bruke den, så jeg prøver å ta den i bruk til litt spesielle anledninger nå om sommeren. 

Ønsker dere alle en fin og avslappende søndag!