The London Girl

Category: Outfits

Blogg.no

Hei fine mennesker! Av mange grunner har jeg bestemt meg for å gå tilbake til blogg.no, etter mye om og men. Det var utrolig hyggelig og gøy å få tilbudet om å blogge på for.me, men jeg hadde kanskje litt høye forhåpninger og det sto ikke helt til forventningene mine. Det er fordeler og ulemper med alt, og jeg har absolutt hatt gode erfaringer med for.me. Men denne gangen trakk blogg.no det lengste strådet, så jeg håper dere følger med på denne bloggen igjen fra nå av! Jeg skal få flyttet over alle bloglovinfølgere i løpet av dagen, og designet skal få en liten oppfriskning i løpet av kort tid.

I morgen flytter jeg endelig tilbake til London, så i dag har jeg mye å fikse. Formen har vært så dårlig i det siste med forkjølelse, så jeg har faktisk ikke fått pakket noe. Hehe, woopsi! Derfor har jeg to kofferter å fylle i dag, og før den tid skal jeg møte Maren for lunsj. Vi skrives senere!

xxx

FØLG MEG HER!!! 

Leoskirt

By Christina Marie : skirt / Mang o: top / Bianco : boots / Gucci : bag

I dag er en fin søndag! Jeg har sovet så lenge jeg ville, sett på serier i sengen til langt ut på formiddagen, og så tok Kristine og jeg turen på loppemarked. Jeg fant fire plagg jeg er utrolig fornøyd med, noen som vil se? Det kan til og med hende at jeg syr de om litt! Tenkte kanskje jeg kan skrive en liten loppemarked guide, hva man burde se etter osv. Uansett, vi har også vært på middag hos farmor og farfar, hvor suppelapskaus sto på menyen, mmmm. Det passet perfekt for en sår hals som min :-) 

Hva syns du om dagens antrekk? 

// This is a great Sunday! I slept in and spent my morning in bed with Drop Dead Diva, and then I went to a flea market with Kristine. I found four pieces that I'm really happy with, so I can't wait to show you! I might even do some changes to them. I thought maybe I'd do a post on what to look for at a flea market, like a little guide, what do you think? Anyways, the rest of the day was spent at my grandparents house, where we had Sunday dinner. 

Black black black

Nelly: shoes and top / H&M: skirt / Rhodes + Pull & Bear + Glitter + Buckley London: rings and bracelets / Gucci: bag

De siste dagene har jeg pådratt meg en aldri så liten forkjølelse, og i dag nådde den virkelig nye høyder med sår hals og potte tett nese. Så her ligger jeg, godt pakket inn under dynen i kosedress og med et stort, tykt skjerf rundt halsen, og lengter tilbake til varme Rhodos. Så hva passer vel bedre enn et antrekk derfra, da? Etter jobb i dag har jeg ikke gjort stort annet enn å sove og spise middag, og nå de siste timene før søvnen nok en gang melder seg skal jeg kun se på Drop Dead Diva og gi kroppen roen den ønsker. I morgen er aller siste arbeidsdag før jobbsommeren min offisielt er over, det skal jeg klare til tross for forkjølelsen!

Hva syns du om antrekket?
Har du noen gode tips mot forkjølelse? 

// I have got a bad cold, my throat is really sore and I have a stuffy nose. Therefore I'm doing a Throwback Thursday to warm Rhodes with an outfit from one of the days there! I really wish I was lying on a beach now, instead of in my bed with this bad cold. I haven't done much today, other than working and sleeping. I guess that's life when you're not feeling well.. Hope to get better soon, though! Tomorrow is my last day of work before going back to London, so yay. Can't wait! 

Nude

By Christina Marie: coat / H&M: t-shirt / Cubus: jeans / Alexander Wang: bag and shoes / Glitter: rings / Rhodes: bracelet and ring / Miracolo: earrings

Her er dagens antrekk i hvitt, beige og lyserosa! Storfavoritter denne høsten, jeg er så glad for at lyse farger er i denne sesongens fargepalett. Og endelig fikk jeg brukt den andre kåpen jeg har sydd, jeg er så fornøyd med den! Vurderer å sy på lommer da, men det får bli senere. Nå skal jeg sette i gang og sy en dressbukse, håper den blir så fin som jeg har i tankene. 

Hva syns du om antrekket? 

// Today's outfit in white, beige and pale pink! My favourites this season, I'm so happy that pale colours are popular colours even though it's autumn. And I finally got to wear my other home made coat, which I really really love. 

What do you think? 

 

Lindos Postcard

Noen bilder fra vakreste Lindos i favorittkjolen fra H&M Studio. 

Jeg har hatt en litt kortere vakt på jobb i dag, så nå skal jeg faktisk prøve å få gjort noe fornuftig resten av dagen! Jeg må pakke ut av kofferten fra Rhodos (hehe ja, det er ikke gjort enda..) og begynne å planlegge hva jeg skal ha med meg til London. Jeg har heldigvis to koffeter à 20 kg, men det kommer til å ta tid med pakkingen, så det er like greit å bare sette i gang! Dessuten har jeg tusen påbegynte syprosjekter som jeg bare må få gjort ferdig før jeg drar.. 

Hva syns du om bildene? 

// A few snaps from beautiful Lindos in my favourite dress from H&M Studio. I had a shorter day at work than usual today, so I'll have to start on my to do list now. I need to unpack my suitcase from Rhodes (yep, haven't done it yet) and start planning and packing for London. That's a hard one, so much stuff I need to bring! I also have lots of DIY-projects I never finished, which I really need to do before leaving..

What do you think of the picutres? 

Today's Apparel

BY CHRISTINA MARIE : coat / H&M : jeans and necklace / ALEXANDER WANG : shoes / 3.1 PHILIP LIM : bag 

 

God mandag! I dag byr jeg på et antrekk fra før jeg dro til Rhodos, nærmere bestemt dagen jeg var på H&M Studio AW14 pre shopping event i Oslo. Fikk endelig brukt den fine leopardkåpen jeg har sydd meg selv, jeg er så fornøyd med den! Gleder meg til å bruke den masse mer i løpet av høsten og vinteren.

Nå går jeg inn i min siste hele uke i Norge, for på tirsdag om en uke flytter jeg tilbake til London igjen. Jeg skal jobbe hver dag denne uken og bortsett fra det er det mye jeg har lyst til å gjøre, men hva jeg får tid til må jeg nesten se an. Jeg er fremdeles litt trøtt og sliten, så i stede for å være effektiv etter jobb i dag tok jeg meg en to-timers powernap. Haha, klassisk! Jeg kan være flink og effektiv i morgen i stede.. *kremt*. 

Hva syns du om antrekket? 

// Happy Monday! Here's my outfit from the day I went to the H&M Studio AW14 pre shopping event in Oslo. I finally got to wear my leopard coat which I made myself, and I'm sooo happy with it. Can't wait to wear it even more this autumn and winter! This is my last full week in Norway before moving back to London next Tuesday, and I have tons of things to do and so little time.. I'm working all week and I'm still really tired, so after work today I just had to take a power nap instead of doing some of the things on my to do list.. Classic, isn't it? I guess I'll start my to do list tomorrow, then! 

Todays Outfit 14.09.14

God søndag! Jeg er supersliten etter noen dager med lite søvn siden jeg kom til Norge, noe jeg absolutt fikk tatt igjen da jeg sov til klokken var 1 i dag, haha. Men formen er ikke helt på topp, så jeg har ligget lenge i sengen, jobbet med bloggen, sett på Drop Dead Diva og Det Nye-Jenta. Nå er det familiesøndag her i heimen, og fårikål står på menyen, iiiik! Jeg elsker fårikål, og dette blir årets første og siste på meg, siden jeg snart drar til London igjen. 

MANGO : dress / BIANCO : boots / MULBERRY: bag / LINDEX: hat / DANIEL WELLINGTON : watch / RHODES and BUCKLEY LONDON: rings and bracelets. 

Denne kjolen kjøpte jeg siste dagen på Rhodos, og jeg elsker den! Dere har kanskje skjønt at leopardprint er min favoritt, og denne kjolen kommer jeg til å bruke masse til høsten sammen med strømper og kule boots, både høye og lave. Men enn så lenge lot jeg leggene være bare, jeg må jo få lov til å vise frem fargen jeg fikk på Rhodos når jeg fremdeles har den ;-) 

Hva syns du om antrekket og kjolen? 

Goodbye Greece, Hello Norway!

ZARA: trousers / MANGO: top / BIRKENSTOCK: sandals / BUCKLEY LONDON and MANGO and GREECE: rings. 

God fredag fra Norge! Etter en lang natt er jeg hjemme i fedrelandet igjen og tenkte jeg kunne vise dere reiseantrekket mitt. Både buksen og genseren er nye, og resulterte i et meget enkelt og comfy reiseantrekk. Noen ganger er det enkle det beste! Vi landet rundt halv 5 i morges, og det ble ikke mange timene søvn på flyet på meg.. Litt over 6 traff hodet endelig puten, men jeg måtte opp og hoppe i 12-tiden for å fikse meg nytt pass. Åh, skulle så gjerne brukt hele helgen min på å sove.. Men neida, nå er jeg på jobb og det skal jeg i morgen tidlig også! Gleder meg til å ringe helgen inn halv 3 i morgen, etter ferie er det alltid litt å ordne. Flere innlegg fra Rhodos kommer de nærmeste dagene, så jeg håper dere syns det er i orden.

Hva syns du om de nye plaggene mine? 

Gold

gold tattoos / beautymarks from mrkate.com

Jeg er head over heels forelsket i disse metalliske gulltatoveringene fra MrKate.com! Sinnsykt fine til litt gylden hud og perfekte i syden, spør du meg. Jeg skal definitivt kjøpe flere slike neste sommer også. Nå har jeg nesten brukt opp alle mine favoritter, og på disse bildene ser dere noen av de sammen med noen av mine nye armbånd fra Hellas også. 

Vår siste dag har kommet, og jeg må si det blir litt deilig å komme hjem. Det venter en pakke på meg hjemme som jeg gleder meg til å få, og å reise hjem betyr at jeg er nærmere avreise til London 23.september. Hurra! Måtte den kommende uken gå fort. Flyet vårt går 01:15 i natt, så når jeg kommer hjem i morgen tidlig blir det bare å hoppe til sengs før jeg skal på senvakt på jobb. Derfor har jeg tidsinnstilt noen innlegg som dukker opp her i løpet av dagen :-) 

Hva syns du om tatoveringene? 

// I'm obsessed with these beautymarks from mrkate.com! They look so cute with a tan and my favourite, new bracelets from Greece. I'll definitively get some more of these next summer! These are my favourites by the way, I love the "love", the arrow and the triangle. 

What do you think of the tattoos? 

Blue leopard


H&M STUDIO: 
dress / NELLY: shoes / MULBERRY: clutch / GREECE and BUCKLEY LONDON and EBAY: rings. 

Her kommer antrekket mitt fra vi var i Lindos! Vakre Lindos og vakre kjolen. Jeg er så utrolig fornøyd med denne kjolen fra H&M sin Studiokolleksjon som jeg kjøpte på preshopping eventet i forrige uke. Var litt redd for at jeg kom til å syntes at den er for crazy i mønsteret, men jeg kunne ikke elsket den mer! Gleder meg til å style den på mange måter denne høsten, men først og fremst ble det sommerlig styling i greske smågater. Perfekt til alle årstider, denne kjolen! 

Hva syns du? 

// Here's my outfit from the day we went to Lindos! Beautiful Lindos and beautiful dress. I absolutely love this dress from H&M Studio AW14 which I got at their pre shopping event last week. I was a bit afraid that I wasn't going to like the patterns, but I couldn't be more happy with it. Can't wait to style it for autumn and winter, but first- summer styling in greek streets. The dress is perfect for all four seasons! 

What do you think? 

The Old Town - Outfit

SHEINSIDE: top / KAPPAHL: shorts / NELLY: shoes / GUCCI: bag / GLITTER: bracelet and necklace / TOPSHOP: necklace / EBAY / BUCKLEY / GLITTER: rings. 

Det er siste hele dagen vår i dag, og den nærmer seg slutten. Vi har det så fint, og tiden har gått så fort! Vi har ligget på stranden som vanlig, nå er det om å gjøre og få med seg flest solstråler, ikke sant? ;-) I kveld blir det tidlig middag og så bare å pakke. Flyet vårt går ikke før natt til fredag, men vi må være ute av rommet klokken 12 i morgen tidlig, så da blir det bare ut etter frokost. Deilig at vi har hele morgendagen også, den skal nytes!

Hva syns du om antrekket? 

// Our last full day is coming to an end, and I have to say I would have liked staying a couple more days. Time has gone by so fast! We've been to the beach as usual, and tonight is all about packing, doing the last bit of shopping (okay, no more shopping, just window shopping) and an early dinner. Our flight isn't until laaaate Thursday night, but we have to check out from our room at noon tomorrow morning, so the packing has to be done tonight. So glad we have (almost) a full day tomorrow as well, though! 

Flowers and flowers

PRIMARK: kimono as dress / ALEXANDWER WANG: bag / LE SPECS: sunnies / GREEK JEWELRY SHOP: bracelets / GLITTER: necklace / NELLY: sandals

You like? 

Rhodes sunset

BIKBOK: dress / ALEXANDER WANG: shoes and bag / GLITTER: necklace

Her kommer et antrekk fra her om dagen! Vi har en veldig avslappende søndag her på Rhodos; en lang dag på stranden har stått på planen, og nå i kveld skal vi bare en tur innom Mango og Nike for å titte litt, og deretter ta med oss noe take away til middag som vi skal kose oss med på balkongen vår på hotellet. Vi lader opp til i morgen, for da skal vi nemlig til Lindos! Det er 1-1.5 time unna med buss, så da blir det tidlig opp for å få mye ut av dagen. Vi skal være der hele dag, og jeg gleder meg sånn. Det ser så vakkert ut der! Også har Silje vært der to ganger før, så hun er litt kjent, men kom gjerne med tips :-) 

Hva syns du om antrekket? 

// We're having a really relaxing Sunday here in Rhodes, just enjoying the beach. Tonight we're just stopping by Mango and Nike Store, and then we're having take away at our hotel room. Tomorrow we're gonna have to wake up early, cause we're going to Lindos! It's about an hour bus ride from here, so we're leaving really early and staying the entire day. 

What do you think of the outfit? 

 

Sunset [details]

I går kveld tok vi bilder i den nydelige solnedgangen på stranden, åååh, lyset var bare perfekt. Det ble veldig mange bilder jeg vil vise dere, så jeg begynner med disse detaljbildene! Resten av antrekket kommer senere :-) Vi tuslet litt rundt i den nye delen av Rhodos by, sjekket ut butikker som Zara, H&M og Sephora, men jeg ble ikke veldig imponert. Det er jo bare masse små gater med butikker, og gatene er ikke spesielt fine engang. Så etter å ha gått oss bort sto vi plutselig rett foran hotellet (haha, HEI retningssans!), og gikk for å spise middag på en restaurant som så veldig koselig ut. Helt grei mat, Louis het den :-) Sinnsykt mye mat fikk vi hvert fall! 

I dag er vi på stranden i Faliraki, der er det sandstrand og den skal visst være veldig fin med litt mer liv enn den ved hotellet. Videre skal vi gå til gamlebyen i Rhodos, der håper og tror jeg det er mye finere! Da blir det bilder, hihi! Tok nemlig ikke så mange bilder av shoppinggatene i går, for det var ikke noe særlig å ta bilde av..

Hva syns du om bildene?

// Yesterday we shot some pictures in the beautiful sunset at the beach, and aaah, the light was just too perfect! I ended up with way too many pictures I want to show you, so I'll start with these pics of my details. The whole outfit will come up later! We went shopping in the new part of Rhodes town, and I have to say, I was not very impressed. The stores was okay I guess, we went by Zara, H&M and Sephora, but the streets and the whole of new Rhodes town was not very pretty. Hopefully the old town is way prettier, which is where we are headed tonight! But first- the beach, and this time we're taking the bus to Faliraki to check out another beach. 

What do you think of the pictures? 

Rhodes next!

Nå sitter jeg på flyet og neste stopp er Rhodos! Rekker ikke å skrive stort mer akkurat nå, så jeg slenger bare inn dagens reiseantrekk :-) Skrives i morgen tidlig, håper jeg! Har dere noen Rhodos tips, så kom veldig gjerne med de. Vi har aldri vært der noen av oss, så alle tips tas imot med stooor takk :-D

Har du vært på Rhodos før, i Rhodos by? Kom med alle mulige tips!! 

H&M Studio AW14


I dag slippes endelig H&M sin Studio Collection AW14! Har dere sett kolleksjonen? Herlighet, det er så mye fint! I går kveld var jeg så heldig og få være med på et pre shopping event på H&M Gården i Bogstadveien, hvor vi fikk se på kolleksjonen og ikke minst shoppe den før alle andre. Og gjett om kolleksjonen var populær da! Flere av plaggene ble borte mens jeg var der, og jeg fikk med meg tre fine ting hjem som er jeg er superfornøyd med. Skal vise dere ved en senere anledning, kanskje allerede senere i dag. Jeg knipset noen snaps til dere på eventet så dere kan få en sniktitt på kolleksjonen dere også!

For å være helt ærlig, så kunne jeg kjøpt hele denne kolleksjonen og alt hadde sklidd perfekt inn i gaderoben min. SÅ utrolig mye fint og kult! Jeg må si jeg slet med å bestemme meg for hvilke pieces jeg skulle gå for, men jeg prøvde å tenke hva jeg har fra før av (ikke kjøpe noe lignende det), hva som passer best med det jeg har og hva slags plagg som er gjengangere i garderoben min. Noen som vil gjette hva jeg kjøpte? En av tingene er på disse bildene, hihi. 

Hva syns du om kolleksjonen? Har noen av dere fått tak i noen godbiter?

// Today H&M's Studio Collection AW14 is finally launches! Have you seen the collection yet? It looks absolutely amazing! Yesterday, I was so lucky I was invited to a pre shopping event at H&M Gården in Bogstadveien in Oslo to see and shop the collection before everyone else. It seemed really populare and I got my hand on some good stuff. So happy with what I got! I'll show you later. I'm serious when I say that I could have bought everything from that collection, I loved every single piece of it. But I found my favourites and I got my hands on them, yay! 

Which pieces are you favourites from the collection? 

Black and white with a hat on top

Hei hei, og velkommen til vakre september! Jeg ringer måneden inn med et ordentlig høstantrekk fra i går; jeg tok til og med på meg strømpebukser. Hadebra til bare legger! Men bare for noen dager, jeg reiser til varmere strøk på torsdag kveld allerede. Som sagt er dette gårsdagens antrekk, noe som kommer til å bli mitt go-to antrekk denne høsten, det er jeg sikker på. Jeg elsker skjørtet! Det er nytt fra H&M, og går til absolutt alt i garderoben. Et basisplagg alle burde ha, sommer som høst :-) 

Etter jobb i dag har jeg ferie, og jeg gleder meg til å pakke, lakke negler, nappe bryn og gjøre meg sydenklar. Pakkelisten er selvfølgelig skrevet for lenge siden (!!), så nå er det bare å finne frem kofferten, sørge for at alt er rent og få det pakket ned. Er det interessant med et innlegg om pakketips? Jeg har jo reist mye de siste årene og vil tørre å innrømme at jeg begynner å få dreisen på dette med å pakke. Kanskje det kunne vært gøy å dele mine tips med dere :-) 

Hva syns du om antrekket? Ønsker alle en strålende dag!

// Hello, beautiful September! This is yesterday's autumn outfit, the first one without bare legs this season. Now it's goodbye summer! Fortunately, I'm leaving for Rhodes on Thursday, so for me it's not goodbye summer just yet. I love this new skirt from H&M, it's my go-to this season and it's a must have in every girls wardrobe if you ask me! It goes with absolutely everything in my closet. 

Have a great day! 

Oslove Outfit

Mango: skjørt, Bikbok: genser, eBay: smykke, Reebok: sko, Alexander Wang: veske, Le Specs: solbriller. 

Her kommer torsdagens antrekk fra jeg var i Oslo! Jeg har jobbehelg, så jeg hadde tidligvakt i går og har senvakt i dag. Det er den beste turnusen å ha når jeg jobber helg syns jeg :-) Da får jeg noe ut av helgen også! Så i går var jeg en tur på Sandvika Storsenter etter jobb, spiste lunsj med Maren og fikk shoppet litt, blant annet et par bøker som blir med meg på ferie allerede på TORSDAG!! Kvelden tilbragte jeg på soafen og så på Skal Vi Danse, åh, jeg elsker det programmet. Morgentimene i dag har jeg brukt på å lese blogger, jobbe litt med min egen og se på Drop Dead Diva. Finfin søndagsmorgen! 

Hva syns du om antrekket? Ønsker alle en deilig og avslappende søndag.

// Here you have Thursday's outfit from when I was in Oslo! I am working this weekend, so I'm going to work in a couple of hours. Yesterday after work I went to Sandvika Storsenter, had lunch with Maren and did some shopping, a t-shirt and some books for my upcoming holliday. I'm leaving this Thursday, and I can't wait to go back to Greece! The evning was spent on the couch watching Dancing With The Stars, which I loooove. 

Have a great Sunday, everyone! Did you like my outfit? 

Baby blue and baby pink

Zara: leather jacket, Sheinside: shirt, Cubus: jeans, Alexander Wang: bag and shoes, Glitter: bracelet, Omega: watch, DIY: earrings

Fashion for breakfast

God morgen fra sengekanten! Jeg har fri i dag, så hva passer vel ikke bedre enn en treg morgen og septemberutgaven av Costume på sengen? Perfekt! Jeg elsker denne utgaven av Costume, bare se det flotte coveret. Og apropos coveret; tenkte jeg skulle tipse dere om å ta vare på fine magasincovere og bruke det som dekorajson. Denne forsiden skal jeg ramme inn og enten henge opp eller sette oppmot veggen i et nytt skap jeg skal kjøpe til huset, sammen med disse bollene i kobber. Kult, ikke sant? :-) Bladet kan også brukes som dekorasjon i seg selv, hvor du lar dette coveret ligge opp på et fat med diverse annen pynt som lys, for eksempel. Gleder meg til å vise dere hvordan det blir når jeg kommer tilbake til London! 

Nå skal jeg straks ut på farten, først på Stoff og Stil for å kjøpe litt jeg har glemt for å kunne gjøre ferdig alle syprosjektene mine, og så skal jeg hoppe på bussen inn til Oslo for å møte Line og Samira. Gleder meg! Det blir koselig å se de igjen og tilbringe ettermiddagen i hovedstaten med de fine jentene jeg ser altfor sjeldent :-) Vi skrives senere, jeg skal blant annet vise dere et kåpe jeg har sydd senere i dag!

Ønsker alle en super torsdag, nå er det snart helg!

// Good morning! I have the day off from work today, so what better way to start the day than with fresh fashion magazines for breakfast, right? I am loving the September issue of Costume, look at that amazing cover! Which brings me to my next tip; don't throw away your pretty magazine coverst, use them as decorations insead! I'm planning on framing this cover, and I'll show you how it turns out when I'm back in London. 

Now I'm soon off to Stoff & Stil to buy a few things I need for my sewing projects, and then I'm meeting Line and Samira in Oslo. Can't wait to spend the day in the capiral with those two ladies! Be sure to stop by later, I'm planning on showing you my new coat I made the other day :-) 

Have a great Thursday! 

Sunset

Zara: skinnjakke, H&M: t-skjorte, Second Female: skjørt, Bianco: boots, Alexander Wang: lommebok, Gina Tricot: skjorte, eBay: ringer, Rayban: solbriller.

 

God kveld! Her kommer gårsdagens antrekk i solnedgangen :-) Såå fint lys, og gøy å se hvordan lyset endrer seg på bildene fordi solen gikk ned mens vi var ute og knipset, hehe. Jeg har jobbet i dag og tatt min faste powe nap, før jeg har sett den siste episoden av Pretty Little Liars og hentet en pakke på posten. Nå skal jeg sy meg en kjole, tenkte jeg! Ville bare vise dere gårsdagens antrekk og si hei først. 

Hva syns du om antrekket? 

// Good evening! Here's yesterdays outfit in the sunset :-) I love the light at that time of the day! After work today I had my regular power nap, then watched the latest episode of Pretty Little Liars and picked up a packet at the post office. Now sewing a dress is on the agenda! Just wanted to pop by and say hi first :-) 

What do you think of yesterdays outfit? 

Bikbok Alicia

Som jeg skrev her om dagen; dette er den perfekte basic knitten til høsten. Egentlig hadde jeg planer om å strikke en lignende selv, men strikkeplanene ble endret og nå strikker jeg noe annet. Derfor måtte jeg bare gå til innkjøp av denne genseren på BIKBOK, som nå er på kampanje i tillegg! Jeg gikk for brun, en farge jeg vanligvis ikke ville valgt, men kanskje det er forfriskende med noe annerledes i garderoben :-) Fargemessig skiller den seg veldig ut fra alt annet jeg har, men jeg liker fargen og tror den blir kjempefin til både jeans og svarte bukser! For ikke å snakke om skinnskjørt og boots. 

Hva syns du om genseren? Flere som har kjøpt denne i høst? :-) 

// As I said in my "four favourite knits"-post the other day; this is the perfect basic knit for autumn. I was planning on knitting one myself, but insead I'm knitting a different kind of sweater, therefore I just had to get this from BIKBOK, which is actually on sale at the moment. Such a bargain! The colour is not exactly me, as it's a chestnut / tan brown, and it's different from all of the other colours in my wardrobe, which is basically why I got it. It's refreshing with something different, and I really do like the colour! I think it will go perfectly with both blue jeans and black jeans, leather and boots. 

What do you think of the knit? 

Countryside

 noisy may: jeans, topshop: knit, lindex: hat, bianco: boots, daniel wellington: watch, glitter & ebay: rings. 

 

Hola og god mandag! Jeg har hatt en ganske så fin dag på jobb, ruslet hjem og tok meg en power nap, og nå er humøret på topp. En morsom pakke har jeg fått i posten i dag, og jeg har kjøpt den nyeste utgaven av Costume som jeg skal kose meg med nå. Gigantisk nummer, dere! Gleder meg til å lese det. Camilla Pihl ser hvert fall stunning ut på coveret. Woah! Resten av dagen står planlegging av blogguken på planen, samt å få med meg Det Nye-jenta i kveld. Deilig mandagskveld!

I samme slengen vil jeg vise dere noen bilder vi knipset før jeg dro på jobb på lørdag. Egentlig var det bare for å teste fokus og andre innstillinger på kameraet, men de ble jo ganske kule, så hvorfor ikke vise de frem. Jeg elsker denne rosa knitten som jeg kjøpte på Topshop på salg i våres! Til £18! Snakk om kupp, jeg kommer til å bo i denne i høst, den er så myk og god. 

Hva syns du om bildene? 

 

// Happy Monday! I have had a great start to the new week at work, and when I came home I took a power nap, so now I'm feeling great again. I picked up a packet from eBay and bought myself the September issue of Costume which I can't wait to enjoy reading right now. Camilla Pihl looks amazing on the cover! Later I'm going to plan this weeks blog posts, and then watch Det Nye-jenta on tv tonight. What a good Monday!

I thought I'd show you some new pics we shot before work on Saturday. It was only ment for testing the focus etc. on my camera, but they turned out pretty cool, don't you think? I love this pink knit I got at the Topshop sale this spring for only £18! What a great buy, I know I'm gonna use it soo much this season! It's so soft and comfy, I just love it. 

What do you think about the pics? 

Blue patterns

zara: jakke, noisy may: jeans, bikbok: t-shirt, alexander wang: sko, edblad & glitter: armbånd, søstrene grene & glitter: ringer, by christina marie: ringer og armbånd, rayban: solbriller, gucci: veske

 

Holaaa, endelig søndag! Jeg har gledet meg til en frisøndag såå lenge nå, både fordi jeg har en del jeg vil og må jobbe med bloggmessig, men også fordi jeg ikke husker sist jeg hadde en søndag fri, haha. Dessuten skal jeg i familieselskap i dag, så det blir koselig :-) Det er ikke ofte jeg er med på noe sosialt lengre, dette har vært en veldig lite sosial sommer på grunn av jobb, så det blir hyggelig å gjøre noe litt annerledes om det så bare er noen timer med familien.

Her får dere torsdagens antrekk, forresten! Jeansen har jeg klipt hull i knærne på selv, men de syns ikke så godt ser jeg, så jeg må klippe litt mer hull ser det ut til. Ellers har jeg ikke så mye å komme med helt enda, men jeg gleder meg til å oppdatere dere ordentlig i dag og få styr på den nye bloggen min! Planlegge den kommende blogguken skal jeg også få gjort. 

Ha en avslappende og god søndag! 

 

// Sunday, finally! I have been looking forward to a Sunday off from work for a really long time now, both because I have a lot of work to do with my blog, and because I can't remember the last time I had a Sunday off from work, haha. I'm going to a family dinner today aswell, so that'll be nice :-) I haven't been that social this summer, due to work, so it'll be nice to do something different and actually meet other people than the ones I work with, haha. Here's Thursday's outfit, I hope you like it! 

Have a great and relaxing Sunday! 

Leather and knit

Årets første antrekk med min favorittkombinasjon om høsten; skinn og strikk! Åh, kjære høst, jeg har savnet deg såå mye.. Endelig fikk jeg brukt det myke og deilige skinnskjørtet mitt fra Mango også. Elsker det! Forresten så bestemte jeg meg for at jeg ikke liker disse bootsene etter å ha tatt antrekksbildene. Jeg syns rett og slett at hælen ikke er noe fin. Er dere enige? Dessuten vil jeg ha i semsket skinn denne sesongen, tror jeg.. 

mango: skjørt, strikket av mamma: genser, buffalo: boots, gucci: veske, rayban: solbriller, glitter: armbånd


 

I dag har jeg også fri og er for øyeblikket i Drammen en tur! Jeg har litt problemer med kameraet mitt, så jeg skal innom Japan Photo for å få klarhet i hva det er, blant annet. Så har jeg planer om å begynne å sy på en ny, spennende sak, før jeg har en movie night date med Line i kveld. Vi har planer om å lage noe godt og se en film, enkelt og greit! Men veldig koselig, hihi. Noen som har forslag til hva vi kan lage, kanskje? 

//

This seasons first outfit with my two favourites; leather and knit! Autumn, I have missed you so much. I finally got to use my soft and chic leather skirt from Mango, and I love it. By the way, I just decided after taking these pictures that I don't like these boots. What do you guys think? I just don't like the heel, and I think I'd rather have a pair of over knee boots in suede. Don't you agree?

Anyways, I have the day off today as well, and right now I'm in Drammen to do a few errands Then, later on today, I plan on starting on a new DIY-project, and tonight I have a movie night date with Line. Can't wait! We're planning on making something yummy to eat and then watch a movie. Any suggestions to what we can make? Or any movie suggestions, for that matter? 

Have a great day, everyone ♥
And thank you so much for all your nice comments lately!