The London Girl

Category: Life in Norway

Litt julestemning

God søndag! De siste dagene har vært travle og jeg har vært ganske dårlig og sliten i tillegg, så jeg har ikke orket å oppdatere dere dessverre. Jeg blir så trøtt av antibiotikaen, og jeg har til og med blitt skikkelig dårlig av den. Det kunne jo ikke passet dårligere nå som jeg er hjemme og gjerne vil være så sosial som mulig, samt at jeg har en del skolearbeid. Men mellom all søvnen (jeg har sovet unormalt mye de siste dagene) har jeg rukket å være litt sosial hvert fall! På fredag var Line her og vi bakte deilige julekaker; havreflarn med sjokolade og fløtekarameller. Mmmm, det ble så godt begge deler! Jeg skal dele oppskrift med dere ved en senere anledning.Pynte litt til jul på rommet mitt har jeg også gjort. Rommet mitt er jo veldig jentete med for det meste hvitt og rosa, så hvorfor ikke ha et jentete juletre også? Jeg har klart å samle ganske mye fin julepynt spør du meg, og se hvor lett det er å gjøre det jentete men allikevel julete. For min del er ikke rødt obligatorisk på et juletre :-) 

I går var jeg en tur på Liertoppen for å kjøpe en siste julegave, men fy søren så vanskelig det skal være da. Jeg leter etter en gave til mamma, men jeg er helt blank. Har dere noen tips?! Julaften er jo tross alt i overimorgen, så det begynner å haste litt nå.. Etter julegaveshoppingen sto det endelig PINNEKJØTT på menyen! Åh, Stine, Thea og Henriette; dere vet hvor lenge jeg har mast om pinnekjøtt.. Jeg la meg lykkelig og stappmett i går, kan du tro. Det var så godt! Og for å toppe det hele gikk Love Actually på tv, så det var den perfekte lørdagskvelden for meg. ♥

Har dere fått julestemning ennå? Og please si at det er flere som ikke er ferdig med julegavene? Hehe! 

Hello, Norway!

God morgen fra solfylte Norge♥ Jeg kom jo hjem i går, så i dag var det tidlig opp for å ta en tur til legen. Jeg fikk antibiotika og noe for hosten, så nå blir jeg forhåpentligvis kvitt både det ene og det andre. Lei av å gå rundt med hes stemme og å få hosteanfall hvert femte minutt! Jeg sover jo så fryktelig dårlig når jeg hoster så fælt om natten, så jeg var latterlig trøtt da jeg sto opp klokken 8 i morges. Tror jeg må ta meg en power nap nå før jeg begynner på dagens gjøremål; fikse så jeg får nytt førerkort før jeg drar tilbake til London (man må søke om det, for egentlig må man ha midlertidig førerbevis i èn måned først) og senere skal jeg endelig til frisøren igjen. Freshe opp fargen litt og stusse tuppene. Jeg tror det er på høy tid at jeg gjør begge deler :-)

Å komme hjem til sol, snø og verdens fineste vofs gjør det virkelig mye bedre og forlate London. Jeg tilbragde kvelden i går på sofaen mens jeg stappet i meg alt som smaker jul, i tillegg til taco som jeg har savnet sinnsykt mye, mens jeg så den ene julefilmen etter den andre. Vi har en engelsk julekanal som heter Truly Christmas, og de viser kun julefilmer! Haha, det er jo helt genialt for juleentusiasten Christina. Kommer ikke til å gjøre annet enn å ligge på sofaen og se på denne kanalen i julen, jeg. Joda (neida). 

Pakkekalender har jeg også i år, så i dag fikk jeg dette fine juletreet som jeg skal henge på treet jeg har på rommet mitt. Var det ikke fint? Det er av glass og er dekket med hvitt glitter og sølv i kantene. Superfint♥ I tillegg fant jeg denne fine colaflasken på butikken i sted, så den måtte jeg jo ha. Julecola! Tenker jeg skal bruke den som pynt, kanskje med en blomst oppi eller noe sånt. 

Til slutt vil jeg bare ønske min flotteste Thea gratulerer med 22 årsdagen! Du er god♥

Ha en strålende tirsdag, fine mennesker!
Håper dere har minst like fint vintervær som jeg har, og at julestemningen begynner å komme seg nå♥

By Louise with love - giveaway!

God lørdag!♥ Denne lørdagen startet på perfekt måte; med en pakke i posten. I begynnelsen av denne uken fikk jeg mail fra en leser som har fått ME, og som fant bloggen min på grunn av det. For å ha noe positivt å gjøre hver dag lager hun glassmykker, og hun lurte nå på om jeg ville ha et smykke i posten som en gave fra henne! Har dere hørt noe så utrolig snilt? Jeg sa selvfølgelig ja takk til det, og i dag fikk jeg to superfine, håndlagde smykker i posten. Louise har dette som en hobby da hun er sykemeldt og ikke kan jobbe, og jeg setter så utrolig stor pris på at hun ville lage smykker til meg. Dessuten vet jeg alt om hvordan det er å være sykemeldt og sengeliggende, og det er så utrolig viktig å kunne gjøre noe man liker hver dag for ikke å treffe veggen helt. 

Litt nedover i innlegget er det også en giveaway! 

De søteste boksene jeg har sett på lenge! Alle som kjenner meg vet at jeg setter litt ekstra pris på sånne søte innpakninger som dette.

De to fine smykkene jeg fikk. Dette er håndlagde glassmykker på skinnsnor. Det ene i grønntoner og det andre i mørke høstfarger med et hint av blått, rosa og grønt sammen med det svarte. 

Dette skal jeg beholde selv og jeg gleder meg til å bruke det!

GIVEAWAY: Fordi Louise var så snill og lagde to smykker, gir jeg bort dette! Alt du trenger å gjøre er å like dette innlegget (facebook-knappen nederst i innlegget) og legge igjen en kommentar om at du vil være med i trekningen av smykket!

I tillegg fikk jeg tilsendt noen bilder av de nyeste smykkene hun har lagd, og bare se så mye fint! Mange stilige fargekombinasjoner, og for en flink dame. Tusen hjertelig takk for gaven Louise. ♥ Det setter jeg utrolig stor pris på! 

Hva syns du om smykket jeg fikk? Og hvem vil ha det andre smykket i posten? :-) hihi! 

@christinaparrington

Goood søndag! Håper dere likte videobloggen om hvordan å lage skjørtet :-D Det ble en sen kveld i går, jeg var faktisk ikke hjemme før 1, så vi satt virkelig lenge på restauranten og koste oss i godt selskap. Det ble både pizza og creme brulèt på meg til dessert, åh, jeg har ikke vært så mett på lenge! Vi spiste på en veldig koselig italiensk restaurant i Lillestrøm og fikk feiret Stine på ordentlig vis. Dessuten tok Rebecha seg turen, hun ble jeg kjent med i London i fjor, og har ikke sett henne siden desember!! Det er helt sykt, nesten ett år siden, selv om det ikke virker så lenge siden. Det var hvert fall superkoselig ♥

I dag er det TO uker til jeg flytter tilbake til London, og jeg gleder meg så utrolig mye at jeg får sommerfugler i magen når jeg tenker på det! Åh, jeg er så klar at jeg nesten begynner å pakke allerede, hihi. Det er litt i tidligste laget, men jeg må begynne litt smått denne uken, for neste uke skal jeg jobbe nesten hver dag, til og med kvelden før jeg skal dra, så det blir travelt. Men i anledningen at jeg flytter tilbake snart, vil jeg minne dere om at jeg oppdaterer instagram med ting jeg ikke kommer med på bloggen! Husk å følge meg på @christinaparrington. 

 

Fra gårsdagen! Superkoselig med god mat, dessert og godt selskap / Min nye favoritthårkur! / Et antrekk / Prøver å bli frisk, og koser meg i sengen med nektarin / Nytt iPhonedeksel og nylakkede negler / Hektet på smoothie! YUM / Dessert fra middag hos farmor og farfar; applecrumble og en slags vaniljekrem / Mine nye, perfekte høstboots / Tellr ned til jeg flytter! Nå er det bare 14 dager igjen ♥

I London er jeg enda flinkere på instagram, så følg med! Er det forresten noe dere vil at jeg skal skrive om om London fremover? 

Hva heter du på instagram? :-)

Addiction

God lørdagsmorgen! Formen min er litt bedre, men jeg holdt sengen i hele går, og har planer om å holde sengen store deler av denne dagen også. Før jeg på kvelden skal til Lillestrøm for å feire verdens beste Stine som har bursdag i dag♥ Tusen takk for alle god bedring ønskene forresten, dere er så gode! Jeg er tilbake med bloggingen for fullt nå, hvert fall ut helgen, for nå har jeg noen innlegg på lur til dere. First up vil jeg anbefale en tv-serie! Hver gang jeg gjør det virker det som at dere liker det, så here we go :-) 

I dag vil jeg anbefale min nye favoritt serie GREEK! Den handler kort fortalt om det greske systemet på college, altså sororities og fraternities. Skal jeg være helt ærlig, så har jeg alltid drømt om å gå på college i USA for å få oppleve det.. Åh, det ser så utrolig gøy ut å bo i et sorority hus med alle sine beste venninner og ikke minst gjøre alt det morsomme de finner på i forbindelse med det greske systemet! Serien er både dramatisk, romantisk og morsom, så dette er den perfekte jenteserien i mine øyne. Den har 6 sesonger, men nå er jeg allerede på sesong 5, buuuhu, jeg vil ikke at den skal ta slutt.. Jeg ser den forresten på Netflix, som jeg har blitt utrolig glad i :-) 

Mine andre serie-tips kan du lese HER, HER, HER og HER.  

Har du sett denne serien? Hva er ditt beste serietips til meg? Jeg trenger noe nytt å se på når jeg er ferdig med Greek! 

SykemeldingHei fint folk! Jeg titter egentlig bare innom for å fortelle at jeg har blitt syk, og er sengeliggende. Dere vet jo at jeg sa jeg begynte å bli forkjølet? Vel, i går måtte jeg gå hjem fra jobb fordi jeg var i så dårlig form og til og med kastet opp, og da jeg kom hjem sov jeg stort sett hele dagen. I dag skulle jeg også vært på jobb, men må bare holde sengen for å bli fortest mulig bra igjen. Derfor tror jeg ikke det blir noen oppdateringer i dag, men jeg kommer sterkere tilbake i morgen! Også har jeg forresten filmet hvordan jeg lager jersey skjørtet, så det kommer på søndag. ♥

I mellomtiden vil jeg ønske alle en god fredagen den 13. og en god helg! 

Videoblogg: Roomtour!

Husk å sette på 1080p! 

GOD MORGEN! Her kommer min aller første videoblogg noensinne, og faktisk den aller første gangen jeg har redigert en video! Jeg ser at jeg ikke har fått til fokusen helt når jeg filmer nærme, men jeg er vel kanskje unnskyldt siden det er min første gang, hehe. Ellers håper jeg at dere liker videoen, og kom gjerne med tips til flere videoblogger dere ønsker! Syns det var veldig gøy å lage video, og det gjør jo at bloggingen blir litt mer variert. 

Hva syns du om romvideoen? 

Satuday morning in bed

God lørdagsmorgen. ♥ Jeg er sÃ¥ utrolig glad i dag, og det er av den enkle grunn at jeg endelig har en lørdag fri. Det er noe helt spesielt med lørdager som denne, det regner ute og været er grÃ¥tt, og dermed har jeg en veldig god grunn for Ã¥ bruke flere timer i sengen sammen med blogger og tvserier før jeg i det hele tatt beveger meg opp av sengen. SÃ¥ utrolig deilig! Derfor har jeg tatt pÃ¥ meg den rosa Skappeljakken min, fleecesokkene som hører til Hunterstøvlene og lagt meg godt til rette med en kopp kakao med marshmellows. Mmmm, noe av det beste som finnes! I tillegg har jeg spist pannekaker til frokost, deilig lørdag sa du?

Jeg skal jo som sagt være barnevakt i kveld, og det er i Nøtterøy, så klokken halv 4 setter vi kursen ditover. Før den tid har jeg planer om en lang, varm dusj, et par episoder med Greek og en liten tur på Liertoppen for å sjekke ut en cardigan som jeg har lyst på. Jeg skal få oppdatert dere med dagens antrekk i løpet av dagen også, men det kan hende at det blir etter jeg har kommet frem til der jeg skal være barnevakt. Jeg skal ha med meg Kristiane, hun skal være sjåfør for noen av tantene og onklene mine, så det blir koselig!

Så må dere huske å melde dere på konkurransen min HER! Det er bare noen få påmeldte (!?!?), så sjansene for å vinne er foreløpig VELDIG STORE! Hvis du ikke trenger hairextensions selv, så har du kanskje en venninne, kusine eller noen andre du kjenner som ville blitt glad for et sett? 

Ønsker alle en kjempefin lørdag. Skal dere noe spennende i dag? 

Roomtour?

God morgen!

Som dere vet, så har jeg fått nytt kamera med videofunksjon. Det har jeg aldri hatt før, så jeg har skikkelig lyst til å teste ut denne funksjonen ordentlig og lage en video til dere, men jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal filme! Og det er her dere kommer inn i bildet. For lenge siden, på min gamle blogg, la jeg ut bilder av rommet mitt her i Norge, og jeg har skjønt at sånne innlegg er veldig populære. Derfor lurte jeg på om dere kanskje vil ha en roomtour video? Her er noen bilder jeg tidligere har lagt ut av rommet mitt:

Man får jo ikke et like godt helhetsinntrykk av kun bilder av et rom, så jeg tenkte at en video kunne være en god idè..

Når jeg kommer til London, tenkte jeg å spørre de andre jentene om det hadde vært greit at jeg lager en film hvor jeg viser frem hele huset vårt. Det er så fint, og dere får absolutt ikke sett hvor stort og fint det er på bilder! Men hvis de ikke syns det er greit, kommer det hvert fall en video fra rommet mitt der også. 

Hva syns du om en roomtour video? Eller hva slags video vil du ha?

Vang-vieng fest!

God morgen!

I går var det som sagt duket for vang-vieng fest som Marianne arrangerte, og det var utrolig gøy! Konseptet er egentlig enkelt; en skikkelig rølpefest utendørs hvor alle skal drikke fra en bøtte og ingen kjoler eller high heels er lov. Med andre ord; come as you are i ordentlig chilleklær og bare ha det gøy! Og det skal jeg love dere at vi hadde. Det ble ikke så mange bilder dessverre, for jeg glemte kameraet helt bort. Men vi begynte kvelden med god grillmat og drikke fra bøtte (selvfølgelig), før vi fortsatte festen utover i nattetimene. Det var skikkelig god stemning, ikke så verst temperatur og jeg tipper vi var rundt 40 stk! Det er jo oppskriften på en bra kveld, eller hva? Fine jentene med hjertebøtter! Fra venstre: Kine, Kristiane, Charlotte, Silje og meg. Søta Kristiane!

Charotte, Kine, Henrik og Isa. 

Har noen av dere hørt om / vært på vang-vieng fest før? Flere som hadde en gøy fredag i går? :-D

Mountain hiking

God morgen!

I går var som sagt Kristiane og jeg en tur på Spiralen, hvor vi gikk en times tid innover mot Stronghytta. Etter å ha sett utallige bilder på både Facebook, Instagram og blogger av fine fjellturer har jeg hatt så lyst til å gå i fjellet i sommer. Jeg har skikkelig lyst til å gå Prekestolen og Bessegen, men for det første er det litt langt unna her, og for det andre blir vel det litt i meste laget for formen min. Så da kjørte vi heller opp på Spiralen i Drammen og gikk innover i skogen der! Det var nok oppoverbakker for min del altså, men jeg pushet meg ikke altfor hardt, så da vi var ferdige 50 minutter senere var jeg heldigvis ikke utslitt. Hurra, da kan jeg gå enda litt fortere og enda litt lengre neste gang! På toppen, før man begynner å gå innover, er det utrolig fin utsikt over hele Drammen. Bare se da!! Så begynte vi på løypa vår, og valget falt på Trimløypa inn mot Stronghytta. På denne løypa er det 20 poster hvor du skal gjøre forskjellige øvelser, så jeg fikk Kristiane til å gjøre de aller fleste, haha. Alt fra jumping Jacks til push-ups til dette her.. Og dette her! Morsomt at de har lagd en sånn løpye, så får man trent litt ekstra når man går / løper der. Jeg har nok med å bare gå der selv, men kanskje en gang i fremtiden klarer jeg å bli med på øvelsene også. Også ble det litt blåbærspising på veien, hihi. NAM, norske blåbær (og bringebær) fra skogen er så utrolig godt! Flere som er enige? Yuuum.. Det var en kjempefin tur, og selv om jeg ikke er så glad i å gå i skogen (..) var det veldig forfriskende og deilig. Da jeg kom hjem klødde jeg så utrolig mye på leggene og lårene at jeg har klødd meg selv så hardt at jeg har fått blodutredning på begge bena, haha, woopsi.. Et par stikk er ikke til å komme unna på skogstur! 

Har du noen fine fjell i nærheten av der du bor? :-D