The London Girl

Category: Life in Norway

Drop Dead Diva

God morgen! Det er søndag, det er fridag for de aller fleste og en dag man gjerne bruker i sengen med en god tv-serie på skjermen. Og fordi det som regel faller i smak med serieanbefaler, så vil jeg i dag tipse om en serie jeg ser på om dagen, nemlig Drop Dead Diva! 

Deb Dobkins dør plutselig i en bilulykke og våkner opp i en annen kropp, nemlig som advokat Jane Bingum. Ingen kan vite hvem hun egentlig er, og det er kun hennes beste venninne Stacy og hennes skytsengel som vet at hun egentlig er Deb. Vi følger Jane i hennes ny hverdag som vellykket advokat og får bli med på en ny rettsak i hver episode. Serien er av sjangeren komedie / drama / fantasy og er veldig underholdende.

Jeg må si at jeg var veldig skeptisk til denne serien i begynnelsen og syns egentlig at det hele virket ganske idiotisk, men etter å ha sett noen episoder fant jeg fort ut at dette var supert tidsfordriv! Jeg har nå nettopp sett ferdig sesong 4 av 6, og syns dette er den perfekte serien å koble av til. Nå begynner det dessuten å bli ganske spennende! Den når ikke helt opp som en av mine favoritter, men veldig underholdende og jeg må liksom vite hva som skjer, så det er en serie jeg kommer til å følge med på videre fremover også. 

Har du sett på Drop Dead Diva? Hva er din favorittserie om dagen? 

PS! Jeg selger speilreflekskameraet mitt, sjekk ut finn-annonsen min HER og send gjerne mail for mer info. 

// My tv-show addiction at the moment is Drop Dead Diva! Deb dies in a car accident and wakes up in someone elses body; the body of lawyer Jane Bingum. No one can know who she really is, except her best friend Stacy and her guardian angel. You should really check it out, it's very entertaining. 

Magical Saturday

God morgen, fantastiske lørdag! Følelsen av å ikke skulle jobbe mer i år (før jul, riktignok), er helt magisk. Endelig føles skuldrene 10 kg lettere og jeg ligger i sengen med serier, blogg og frokost med bedre samvittighet enn noen gang. Herlig! Formen er ganske så skral, halsen er hes, nesa er tett og kroppen vil bare slappe av- så det skal den få lov til i noen timer til. Jeg våknet allerede halv 9 og har siden da ligget i sengen og jobbet med et blogginnlegg til i morgen, og som jeg koser meg! I kveld står bursdagsfeiring og innflytningsfest hos Kine på planen, men jeg må nok innse at det kun blir vors på meg og så hjem i sengen. Bedre enn ikke noe, sant? Litt sosial vil jeg jo være. 

Tenkte jeg skulle komme med et frokosttips i samme slengen! Jeg er alltid på jakt etter noe godt og mettende å spise til frokost, og for øyeblikket er dette favoritten; Biola, Vita Hjertego müsli, en hel banan og noen bringebær på toppen. Mmmm, utrolig godt og det metter greit i magen! Du kan jo variere med annen topping enn banan og bringebær, men bananen gjør hele retten for min del. Så godt! Ha gjerne yoghurt i stede for biola, men jeg liker at den ikke er så tykk. 

Ønsker alle en super lørdag! Hva står på planen din i dag?

// Happy Saturday! Woah, what a great day. I've had a really slow and relaxing morning with tv-shows, blogs and breakfast in bed, and it feels amazing. My cold is still really bad, so I definitively need to stay in bed for a few more hours before going to Kine's birthday party tonight. This is my favourite breakfast at the moment by the way; biola (liquid yogurt), Vita Hjertego müsli, banana and raspberries. Such a yummy and fulling combination! 

Wishing everyone a nice Saturday, enjoooy! 

Oslove

Igår hadde jeg en nærmest perfekt dag i Oslo! Jeg er aldri i Oslo faktisk, til tross for at jeg bare bor 30 minutter unna byen, men i går tok jeg altså turen for å catche opp med noen venninner. Først møtte jeg Line, Samira og Elise i Viegelandparken, hvor vi tuslet rundt en liten stund før vi satte oss ned på Espresso House på Frogner med en bagel, kaffe (kakao, hihi) og litt skravling. Superkoselig å se igjen jentene som jeg ser altfor sjeldent! Tiden flyr så fort når man har sitt å styre med, og plutselig er det et helt år siden sist man møttes.. Så en catch-up var absolutt på sin plass!

Videre dro jeg inn til sentrum igjen for å møte my London girl- Natalie!! Iiiih, fra å ses nesten hver dag og ha sleepovers flere ganger i uken har det vært rart å ikke møtes i hele sommer. Men vi har jobbet så mye begge to at det aldri har passet, bortsett fra nå! Så vi tok en drink sammen med Ivana på hotellet deres- Clarion Hotel Folketeateret, som var veldig fint forresten. Så fikk vi skravlet litt og catchet opp også! Åh, for en fin dag i perfekt solskinn og med godt selskap. 

Nå i kveld står jobb på planen, men det er faktisk greit etter en så fin gårsdag. Klar for siste jobbhelg før ferie, jepp!

Ønsker dere alle en goood helg!

// I had such a great day yesterday! I went to Oslo to catch up with some of my girlfriends, and Samira, Line, Elise and I went to Viegelandsparken before we sat down at Espresso House for lunch, coffee and catch-up. Later, I went to meet my London girl Natalie and her friend Ivana, and we had a drink at their hotel while catching up and having a good time. I didn't want yesterday to end, seriously! Now I'm off to work, so I'll talk to you later. 

Have a great weekend, lovlies! 

Countryside

 noisy may: jeans, topshop: knit, lindex: hat, bianco: boots, daniel wellington: watch, glitter & ebay: rings. 

 

Hola og god mandag! Jeg har hatt en ganske så fin dag på jobb, ruslet hjem og tok meg en power nap, og nå er humøret på topp. En morsom pakke har jeg fått i posten i dag, og jeg har kjøpt den nyeste utgaven av Costume som jeg skal kose meg med nå. Gigantisk nummer, dere! Gleder meg til å lese det. Camilla Pihl ser hvert fall stunning ut på coveret. Woah! Resten av dagen står planlegging av blogguken på planen, samt å få med meg Det Nye-jenta i kveld. Deilig mandagskveld!

I samme slengen vil jeg vise dere noen bilder vi knipset før jeg dro på jobb på lørdag. Egentlig var det bare for å teste fokus og andre innstillinger på kameraet, men de ble jo ganske kule, så hvorfor ikke vise de frem. Jeg elsker denne rosa knitten som jeg kjøpte på Topshop på salg i våres! Til £18! Snakk om kupp, jeg kommer til å bo i denne i høst, den er så myk og god. 

Hva syns du om bildene? 

 

// Happy Monday! I have had a great start to the new week at work, and when I came home I took a power nap, so now I'm feeling great again. I picked up a packet from eBay and bought myself the September issue of Costume which I can't wait to enjoy reading right now. Camilla Pihl looks amazing on the cover! Later I'm going to plan this weeks blog posts, and then watch Det Nye-jenta on tv tonight. What a good Monday!

I thought I'd show you some new pics we shot before work on Saturday. It was only ment for testing the focus etc. on my camera, but they turned out pretty cool, don't you think? I love this pink knit I got at the Topshop sale this spring for only £18! What a great buy, I know I'm gonna use it soo much this season! It's so soft and comfy, I just love it. 

What do you think about the pics? 

Scandal

Gråvær og regn betyr innevær, som igjen betyr en god unnskyldning for å holde sengen og se på serier hele dagen. Det er nøyaktig det jeg gjorde i går, og nå vil jeg tipse deg om min nyeste favorittserie! Scandal beskrives som en amerikansk politisk thrillerserie, og handler om Olivia Pope, tidligere kommunikasjonssjef i Det Hvite Hus. Hun har nå startet sitt eget firma, Olivia Pope & Associates, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive hva de driver med.. Men lett forklart hjelper de folk i krise. De som jobber der er alle advokater, men de jobber på en helt annen måte enn du kan se for deg. 


 

- scandal tv show -Serien kan sammenlignes litt med serier som FBI og CSI på den måten at de tar for seg en ny sak hver episode, og så er det en annen sak som pågår i flere episoder. Serien har både romantikk, drama og spenning, og skuffer ikke! Jeg elsker Kerry Washington i rollen som Olivia Pope, hun er bare helt perfekt. Det har hittil kommet 3 fulle sesonger, og sesong 4 begynner i september. Gleder meg! Jeg syns dette er en serie litt utenom det vanlige, og jeg syns den skiller seg godt ut i mengden av serier som kan bli litt like. Anbefales på det sterkeste! 

Nå for tiden jobber jeg med å gi Drop Dead Diva en sjanse, men jeg vet ikke helt om jeg syns det er en serie for meg. Noen som kan fortelle meg om den er verdt det?

Har du sett Scandal? 
Husk konkurransen min her! 
Seaside

- pictures from stavern -God lørdag! Jeg titter bare innom for å ønske dere en riktig god helg. ♥ Jeg jobber fra 11 - 20 i dag, altså hele dagen, så det blir ikke mye tid på macen i dag. I kveld er den årlige Vang-Vieng festen hos Marianne, og jeg gleder meg såå mye :-D Omtrent alle er samlet og konseptet er så gøy, kanskje jeg skal få tatt med kamera og knipse noen bilder så jeg har å vise dere i morgen. Gøy blir det uansett, men dette blir med andre ord en lang dag! Først 9 timer på jobb, og så rett på fest. Nå er det riktignok veldig lenge siden jeg har gjort noe gøy og ikke minst dratt ut, så det blir bra. 

Ha en suuuper lørdag, fint folk!
Hva syns du om bildene? 

The Fault In Our StarsThe Fault In Our Stars (Faen Ta Skjebnen på norsk) er skrevet av John Green og handler om 16 år gamle Hazel Grace som har kreft hun aldri kommer til å bli frisk av. Hun blir behandlet for kreften, noe hun har blitt i tre år, og en dag blir hun tvunget av foreldrene sine til å gå på en støttegruppe for kreftsyke ungdom. Her møter hun Augustus Waters, drømmegutten som også har vært kreftsyk. Resten er et eventyr for seg selv..

Boken har blitt omtalt som "nesten genial" og fått kjempefine kritikker fra de fleste. Dette er en bok om liv og død, virkeligheten til ungdommer som er dødelig syke, noe vi kanskje ikke klarer helt å sette oss inn i, vi som er friske. Man får et fint innblikk i hvordan det er å leve med sykdom, og vi får en god dose kjærlighet og dramatikk ved siden av. Jeg har lest mange bøker og sett mange filmer i samme sjanger og tenkte fort at dette bare var "another book about cancer", men så feil kan man ta. Jeg elsket denne boken! Den virker så ekte og ærlig, og historien er kjempefin. Dessuten får den en noe overraskende slutt, hvert fall i forhold til andre lignende bøker jeg har lest. En lettlest og fin bok som er perfekt å lese på solsengen i sommer! Husk å lese den på engelsk. Boken har også blitt til film, men den har jeg til gode å se enda. Nå leser jeg en annen bok av samme forfatter, Looking For Alaska heter den, så det kommer flere bokanmeldelser i løpet av sommeren! Håper dere liker det. 

Har du lest The Fault In Our Stars? Hva syns du om den? 
Poolside

- today -


 

Jeg har hatt en helt nydelig dag ved bassenget, lest bok, solt meg, spist hjemmelaget saftis og badet til den store gullmedaljen, mens nå er det grillmat til middag i kveld. Hvorfor kan ikke hver eneste dag være som denne? Evig misunnelig på dere som kan nyte det fine sommerværet hver dag! 

Hva syns du om bildene?
Sponset video: Lick race

Husker dere den kampanjevideoen jeg publiserte for Oreo, hvor guttene fra PistolShrimps skulle "lick for it" om hvem som måtte kjøre en gjeng hylende jenter på konsert? Nå har det kommet en ny video i denne serien! Denne gangen står de ovenfor en gjeng zombier som skal spise de, og de prøver å overbevise zombiene at den andre personen har størst hjerne. For er det ikke det zombier vil ha da? Til slutt velger de å ha et lick race, men selvfølgelig frister den nye Oreo Double mye mer enn hjernene til guttene fra PistolShrimps!