The London Girl

Category: Fashion

By Christina Marie Marble Scarf

Begynner dere å bli lei av DIY-innlegg? Hehe, jeg håper ikke det! Jeg skal prøve å spare noen til litt fremover i tid for å variere, men jeg har jo lyst til å bruke det jeg syr i antrekk også, dilemma dilemma. I dag skal jeg komme med et ganske enkelt DIY-tips til dere som jeg selv har gjort. Jeg har siklet på Holzweiler sine skjerf denne sesongen, de er såå fine. Og jeg har ikke klart å finne noen tilsvarende på kjedebutikkene.. Men da jeg kom over dette stoffet på Stoff og Stil falt jeg pladask, men visste ikke hva jeg skulle lage av det. Og da slo tanken meg, hvorfor ikke bare bruke det som skjerf? Jeg kjøpte 100cm, og stoffet er 130cm, dermed et skjerfet 130 x 100 cm stort. Litt lite, skulle ønske jeg kjøpte mer stoff, men det funker. Og jeg syns det ble så fint! Easy as that, men vær obs på at du kanskje på sy inn kantene på stoffet så det ikke rakner ;-) 

Hva syns du om skjerfet og ideen? 

// I hope you're not bored with my DIY-projects? Today I have such a great and easy DIY-tip for you guys. I have been craving a scarf from Holzweiler for a while, but they're too expensive for my wallet at the moment, so when I saw this fabric at Stoff og Stil I had a great idea; use it as a scarf! I bought 100cm of fabric, and now I have a scarf which is 100 x 130 cm big. Genious, right? I love it! 

What do you think, you like? 

Oslove Outfit

Mango: skjørt, Bikbok: genser, eBay: smykke, Reebok: sko, Alexander Wang: veske, Le Specs: solbriller. 

Her kommer torsdagens antrekk fra jeg var i Oslo! Jeg har jobbehelg, så jeg hadde tidligvakt i går og har senvakt i dag. Det er den beste turnusen å ha når jeg jobber helg syns jeg :-) Da får jeg noe ut av helgen også! Så i går var jeg en tur på Sandvika Storsenter etter jobb, spiste lunsj med Maren og fikk shoppet litt, blant annet et par bøker som blir med meg på ferie allerede på TORSDAG!! Kvelden tilbragte jeg på soafen og så på Skal Vi Danse, åh, jeg elsker det programmet. Morgentimene i dag har jeg brukt på å lese blogger, jobbe litt med min egen og se på Drop Dead Diva. Finfin søndagsmorgen! 

Hva syns du om antrekket? Ønsker alle en deilig og avslappende søndag.

// Here you have Thursday's outfit from when I was in Oslo! I am working this weekend, so I'm going to work in a couple of hours. Yesterday after work I went to Sandvika Storsenter, had lunch with Maren and did some shopping, a t-shirt and some books for my upcoming holliday. I'm leaving this Thursday, and I can't wait to go back to Greece! The evning was spent on the couch watching Dancing With The Stars, which I loooove. 

Have a great Sunday, everyone! Did you like my outfit? 

Princess

Okei, jeg vet at jeg har kjøpt mye sko i det siste (og mye generelt, hehe), som kanskje er litt kjedelig for dere å lese om. Men jeg må bare vise dere de nye kicksene mine! Jeg var på jakt etter det perfekte skoparet i svart til hverdag til høsten, noe jeg kan erstatte Converse med og løpe London rundt med uten å få vondt i bena. Jeg elsker mine Nike Air Max Thea, men de er turkise, så nå ville jeg ha et par svarte sneakers.

Valget falt på disse, Reebok Princess, i ekte skinn. Jeg elsker de! I sommer siklet jeg på de i hvit, men jeg er glad jeg klarte å stå i mot og heller valgte svarte nå til høsten. De blir såå fine til omtrent alt; skjørt for en med laidback look og jeans for det perfekte hverdagsantrekket. Jeg brukte de hele dagen i Oslo på torsdag, og de er utrolig gode å gå i :-) Og hallo, navnet på modellen? Såå søtt, I love it! 

Hva syns du om skoene? 

// Okay, so I know that I have done a lot of shopping lately, but I just have to show you my newest buy: a pair of kicks. I have been looking for the perfect pair for everyday use for a while now, something I can use instead of Converse and run around London with without my feet hurting. That's why I got these, Reebok Princess, in black leather! I am head over heels in love with them, they're so comfy to walk in, and they look super chic if you ask me. And hello, the name is just perfect, hihi. Can't wait to use theese A LOT! 

What do you think of the shoes? 

DIY by Christina Marie powder coat

En beige / pudderfarget kåpe er et must i garderoben, et klassisk plagg du kan ha resten av livet. Og tenk, jeg har aldri hatt en lys kåpe. Derfor bestemte jeg meg for at denne høsten skal jeg ha det, og jeg har sydd meg en selv! Jeg ble helt forelsket i både mønsteret og stoffet jeg fant på Stoff og Stil, så da var det ingen tvil om at jeg ville sy en selv :-) Her finner du mønsteret. 

Kåpen er ganske tynn, men i mykt og deilig stoff som i tillegg faller pent. Den går til under knærne, noe jeg elsker. Gleder meg til å bruke denne masse i høst, og til å vise dere den bedre i et antrekk! 

Hva syns du om kåpen?

// A powder coat is a must in your wardrobe this season, a classic piece you can have for the rest of your life. And it was missing in my wardrobe, therefore, I decided to sew one myself! I fell completely in love with both the model and the fabric for this coat which I found at "Stoff og Stil", so I just knew I had to make it myself instead of buying a coat like this. It's knee lenght, and I can't wait to use it a lot this season, and to show you better pics in outfits soon! 

What do you think of the coat?

Countryside

 noisy may: jeans, topshop: knit, lindex: hat, bianco: boots, daniel wellington: watch, glitter & ebay: rings. 

 

Hola og god mandag! Jeg har hatt en ganske så fin dag på jobb, ruslet hjem og tok meg en power nap, og nå er humøret på topp. En morsom pakke har jeg fått i posten i dag, og jeg har kjøpt den nyeste utgaven av Costume som jeg skal kose meg med nå. Gigantisk nummer, dere! Gleder meg til å lese det. Camilla Pihl ser hvert fall stunning ut på coveret. Woah! Resten av dagen står planlegging av blogguken på planen, samt å få med meg Det Nye-jenta i kveld. Deilig mandagskveld!

I samme slengen vil jeg vise dere noen bilder vi knipset før jeg dro på jobb på lørdag. Egentlig var det bare for å teste fokus og andre innstillinger på kameraet, men de ble jo ganske kule, så hvorfor ikke vise de frem. Jeg elsker denne rosa knitten som jeg kjøpte på Topshop på salg i våres! Til £18! Snakk om kupp, jeg kommer til å bo i denne i høst, den er så myk og god. 

Hva syns du om bildene? 

 

// Happy Monday! I have had a great start to the new week at work, and when I came home I took a power nap, so now I'm feeling great again. I picked up a packet from eBay and bought myself the September issue of Costume which I can't wait to enjoy reading right now. Camilla Pihl looks amazing on the cover! Later I'm going to plan this weeks blog posts, and then watch Det Nye-jenta on tv tonight. What a good Monday!

I thought I'd show you some new pics we shot before work on Saturday. It was only ment for testing the focus etc. on my camera, but they turned out pretty cool, don't you think? I love this pink knit I got at the Topshop sale this spring for only £18! What a great buy, I know I'm gonna use it soo much this season! It's so soft and comfy, I just love it. 

What do you think about the pics? 

Four favourite knits

Høsten er definitivt den sesongen jeg liker best og hovedgrunnen er de deilige strikkegenserne man kan bruke. Jeg har funnet fire storfavoritter hos meg, som er enten inspirasjon til DIY-prosjekter eller som jeg vil gå til innkjøp av. Uansett er disse fire must i høstgarderoben min, og versjoner av disse skal nok fort få finne veien inn i mitt klesskap denne sesongen!

Stine Goya

Min første favoritt er denne fra Stine Goya. En deilig, chunky knit med flettedetaljer. Dødskul! Favoritten er nok den i øverste kollasj, men alle variantene er veldig kule spør du meg. En skikkelig statement-knit, hva er vel mer perfekt enn det til slitte jeans, hatt og boots? Yes please! 

Acne Clementine

En basic knit er et absolutt must i garderoben. Har du ikke en fra før av er det på tide å gå til innkjøp av en øyeblikkelig! Min favoritt er denne Acne modellen som heter Clementine, men som dessverre er gammel og ikke finnes lengre. Uansett et perfekt utgangspunkt dersom du skal strikke deg en genser! Ellers har Bikbok noen lignende på kampanje til 299 kr nå, en veldig overkommelig pris for en enkel knit du kan kombinere med alt. 

Zara

Denne varianten tror jeg vi kommer til å se mye av i høst! Min favoritt er denne fra Zara, men det kommer sikkert til å komme mange flere varianter å velge mellom. En chunky, oversized knit med en deilig og god turtle neck. Liker veldig godt fargen også. Om dette blir neste strikkeprosjekt vil tiden vise, men jeg er veldig fristet. Et must have uansett hvordan jeg skal få tak i den!

Acne Deborah

Min siste favoritt og must have denne sesongen er en v-neck knit, og denne fra Acne er ganske så perfekt. Jeg kommer ikke til å gå til innkjøp av denne, men den er fin inspirasjon til strikkeprosjekter, syns du ikke? Jeg har riktignok lagt inn en bestilling hos mamma på en v-neck genser *hehe*. Den blir ikke helt lik som denne, litt smalere i passformen, men en chunky v-neck knit er heller ikke å forakte. 

Hva syns du om disse genserne? Hvilken er din favoritt? :-D

 

// My guide to must have knitwear this season! These four are my absolute favourites, and each and one of them will eventually find their way to my wardrobe, one way or another ;-) I will either knit myself, ask my mum to knit for me or just go buy them, haha. A statement knit (Stine Goya), a basic knit (Acne Clementine), a chunky turtleneck (Zara) and a v-neck knit (Acne Deborah) are knits all of you should have in your wardrobe! 

Which one is your favourite? 

Blue patterns

zara: jakke, noisy may: jeans, bikbok: t-shirt, alexander wang: sko, edblad & glitter: armbånd, søstrene grene & glitter: ringer, by christina marie: ringer og armbånd, rayban: solbriller, gucci: veske

 

Holaaa, endelig søndag! Jeg har gledet meg til en frisøndag såå lenge nå, både fordi jeg har en del jeg vil og må jobbe med bloggmessig, men også fordi jeg ikke husker sist jeg hadde en søndag fri, haha. Dessuten skal jeg i familieselskap i dag, så det blir koselig :-) Det er ikke ofte jeg er med på noe sosialt lengre, dette har vært en veldig lite sosial sommer på grunn av jobb, så det blir hyggelig å gjøre noe litt annerledes om det så bare er noen timer med familien.

Her får dere torsdagens antrekk, forresten! Jeansen har jeg klipt hull i knærne på selv, men de syns ikke så godt ser jeg, så jeg må klippe litt mer hull ser det ut til. Ellers har jeg ikke så mye å komme med helt enda, men jeg gleder meg til å oppdatere dere ordentlig i dag og få styr på den nye bloggen min! Planlegge den kommende blogguken skal jeg også få gjort. 

Ha en avslappende og god søndag! 

 

// Sunday, finally! I have been looking forward to a Sunday off from work for a really long time now, both because I have a lot of work to do with my blog, and because I can't remember the last time I had a Sunday off from work, haha. I'm going to a family dinner today aswell, so that'll be nice :-) I haven't been that social this summer, due to work, so it'll be nice to do something different and actually meet other people than the ones I work with, haha. Here's Thursday's outfit, I hope you like it! 

Have a great and relaxing Sunday! 

Over Knee Boots

En av mine favorittrender denne høsten er de knehøye bootsene. Jeg husker dette var veldig in da jeg gikk første året på videregående, og nå er det altså tilbake i motebildet for fullt. Dessverre assosierer jeg det litt med de bootsene jeg brukte på den tiden, men etter å ha sett mange inspirerende antrekk med over knee boots er jeg solgt igjen. Det kan være så utrolig fint og classy om du bare kombinerer det riktig! Det er jo der nøkkelen ligger med alt; i stylingen. Jeg har funnet fire favoritter, som jeg alle syns er veldig fine. 

1. her 2. her 3. her 4. her


 

- some inspiration from weheartit -




Mange lekre stylingmuligheter her, eller hva? Jeg vil kombinere de med skinny jeans, store knits, kjoler, skjørt, skinnjakker, kåper.. Stort sett alt jeg har i garderoben min denne høsten! Jeg syns de wedgesene fra Nelly er veldig fine, og til en veldig overkommelig pris. Hva syns dere om de? Er veldig nære å klikke de hjem, tror de hadde sklidd rett inn i garderoben min.. Selv om jeg allerede har et par som er flere år gamle, fra Buffalo, men jeg vet ikke helt om jeg liker de. Viser dere i et antrekk i morgen! 

//

One of my favourite trends this autumn is definitely the over knee boots. After seeing so many inspiring outfits with these boots, I am totally sold. It can look so classy and chic with just the right styling! That's where the key is, right? Everything can look cool with the right styling, I guess. I am craving a pair of over knee boots sooo bad right now! My four favourites you can see at the top, and I am especially loving the wedges from Nelly. What do you thing? Should I go for it? I think they would go with almost everything in my wardrobe, and I would style them with knits, skinny jeans, dresses, skirts, coats, leather jackets.. Everything, basically! Even though I already have a pair.. I'm just not sure if I like them, but I'll show you tomorrow! 

Hva syns du om denne trenden? 

Rings

Er det bare jeg som plutselig blir utrolig rastløs når jeg ikke har noe på planen og bare kan slappe av og nyte livet? Det er andre fridagen min på rad og jeg kjeder meg ihjel, haha. Derfor har jeg vært litt på farten i dag for å ha noe å gjøre! Jeg fikk for meg i går kveld at jeg skulle prøve meg på origami, så jeg har vært både på Liertoppen og Sandvika Storsenter for å kjøpe litt papir. I tillegg har selvfølgelig litt annet fått bli med hjem også, kniiis, noe til skolestart. Sjekk instagram om du er nysgjerrig! (@christinaparrington)


- armparty of the day -

rings from søstrene grene and glitter, bracelets from edblad and tiffany's, watch from omega



Også har jeg kjøpt noen nye ringer! Hvem skulle tro at du kunne finne kule ringer på Søstrene Grene, da.. De fire som står oppå hverandre på øverste bilde er en pakke fra Søstrene Grene, mens resten er fra Glitter, bortsett fra diamantringen selvfølgelig. Så her har dere dagens armparty, og min nye favorittkombinasjon tror jeg! Venter jo på en god del ringer i posten også, men i mellomtiden blir nok disse mye å se her på bloggen. Plutselig har jeg fått dilla på å bruke mange ringer sammen, love it! 

Hva syns du om ringene? Og resten av armpartyet mitt? 




Major craving: ripped boyfriend jeans


- inspiration: ripped boyfriend jeans from weheartit.com -



Min største craving om dagen er en ripped boyfriend jeans i lys denim, så jeg har samlet litt inspirasjon her. Å finne den perfekte er selvfølgelig et prosjekt i seg selv; den må ikke være for løs, ikke for stram, ikke for hullete, men allikevel skal det være hull i den. Også må den være lys, i den perfekte lyse tonen. Haha, not so easy. Men jeg har bestilt meg en vintage Levis 501 jeans som jeg har planer om å leke meg litt med, så kanskje det blir min perfekte ripped boyfriend jeans! Gleder meg til å få den i posten, og i mellomtiden får jeg sikle på disse inspirerende antrekkene fra weheartit. 

Hva syns du om ripped boyfriend jeans? 




My instagram favourites

Det er flere bloggere som har skrevet om sine favorittkontoer på instagram, og jeg elsker å lese slike innlegg for å oppdage nye favoritter jeg kan følge på instagram. Derfor vil jeg dele 5 av mine favoritter med dere i et innlegg nå! Jeg elsker instagram og er innom flere ganger daglig for en dose inspirasjon. I det siste har jeg også prøvd å tenke at min egen instagramkonto skal være inspirerende; ikke bare fylt med randome pics av hva jeg gjør daglig. Jeg prøver rett og slett å legge ut bilder som jeg selv ville likt at noen jeg følger legger ut :-) 


- sincerelyjules -



- theworkinggirl -



- rocky_barnes -



- tuulavintage -



- sjanaelise -



Jeg har mange flere favoritter, så kanskje jeg lager flere slike innlegg! Det som stort sett gjør at jeg følger en instagramkonto er inspirerende antrekk, pene mennesker, vakre steder, fine vesker og sko, god mat og drikke. Jeg liker å følge instagramkontoer som jeg ikke leser bloggene til for å få en god dose antrekk, for om jeg skulle lest alle disse bloggene hadde jeg ikke gjort annet tror jeg, hehe. 

Hvilke kontoer er dine favoritter på instagram?
Husk å følge meg på @christinaparrington! 




Gold temporary tattoos

jewelry inspired temporary tattoos, get them HERE



WOAH, hvor kult var ikke dette?! Jeg vet ikke helt hvordan jeg kom over siden Flash Tattoos, men herlighet så stilig. Ideen er rett og slett temporary tattoos som er inspirert av smykker. Gjerne i sølv og gull! Dette var veldig populært under Coachella festivalen, og det skjønner jeg godt. Jeg syns det er dødskult! For ikke å snakke om hvor inspirerende bildene i seg selv er. Nå craver jeg fake tatoveringer i gull og sølv som jeg kan kombinere med solkysset hud på sene sommerkvelder. Jeg syns Flash Tattoos sine var noe dyre, så jeg leter febrilsk på etsy og ebay etter noe lignende til en litt billigere penge.. Skrik ut hvis du vet om noe!

Hva syns du om disse tatoveringene? 

Pastel

God morgen! Endelig fredag og helg, dere :-D Jeg brukte gårsdagen min på å være sliten etter morsomhetene på onsdag, som forresten var en veldig gøy kveld ute. Gårsdagen var derimot ikke like morsom, så jeg lå egentlig i sengen eller på sofaen hele dagen, men jeg fikk faktisk gjort litt skolearbeid også, da. Nå i dag er første gjøremål for dagen å finpusse på oppgaven min som skal leveres i kveld, og når det er ferdig så har jeg egentlig resten av dagen åpen! Utrolig deilig å tenke på, så jeg lurer på om jeg kanskje skal få gjort noe kreativ som å sy et skjørt eller noe. Det er så lenge siden sånne innlegg på bloggen også. I kveld er jeg invitert i en bursdag, men jeg har ikke bestemt meg helt for om jeg skal dit enda, kanskje jeg bare stikker en tur innom.. Deilig med en rolig fredag av og til også!

Jeg har satt sammen et par kollasjer med litt inspirasjonsbilder av mine to favorittfarger for øyeblikket; pastellfargene rosa og blå. Jeg tror dette blir vårens store farger og som dere så vidt har sett har jeg slengt meg på trenden allerede. Jeg craver flere plagg i disse nydelige fargene da, og øverst på ønskelisten er en lyseblå kåpe fra Zara! Den er såå utrolig fin, sukk.. Lyseblå negler er jo også ganske fint, syns dere ikke? Det blir ekstra fint til sommeren tror jeg! For ikke å snakke om den rosa Chanelen.. Det finnes så mye fin inspirasjon der ute! 

Photos: weheartit. 

Liker dere innlegg med inspirasjonsbilder en gang i blant, forresten? 
Flere som har forelsket seg i disse to pastellfargene til den kommende våren? ♥ 

Partysesongens fineste kjoler!

Nå er partysesongen snart i gang, og det gjelder å være tidlig ute med å finne både julekjole og nyttårskjole! Det kjedeligste i verden må vel være å sitte igjen noen dager før nyttårsaften og innse at du må bruke kjolen du hadde på deg i fjor også. Derfor vil jeg anbefale alle å begynne allerede NÅ! Dessuten er det jo greit med litt påfyll i kjoleskapet før desember og alle morsomhetene begynner? Jeg skulle så gjerne gjort det samme, men med min shoppestopp frem til 1.desember blir ikke det aktuelt. Kanskje når desember kommer, det er jo bare litt mer enn èn uke til.. Jeg har hvert fall funnet haugevis av fine kjoler til dere! For å se resten av festkjolene til Nelly, klikk HER. 

Lang paljettkjole HER / Grønn paljettkjole HER / Svart paljettkjole HER / Vinrød paljettkjole HER / Svart og sølv paljettkjole HER / Svart paljettkjole med mesh HER. 

Paljetter er alltid en slager denne sesongen, spesielt på nyttårsaften. Det er et must med en sparkling kjole når man går inn det nye året, spør du meg! Nelly har kjempemange fine, og min favoritt av disse seks er den vinrøde. Skulle så veldig gjerne klikket den hjem.. De aller fleste av disse har forresten også en utrolig fin utrigning i ryggen, så det er verdt å klikke seg inn for å se! 

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER. 

Mesh (det svarte, gjennomsiktige stoffet) kommer det bare mer og mer av fremover virker det som, og det er jo så kult! Det er den perfekte måten å vise litt hud på, uten at det blir for utfordrende. Uttrykket blir litt mer delikat når det faktisk er et gjennomsiktig stoff der i forhold til ikke noe i det hele tatt, så denne trenden liker jeg veldig. Min favoritt blant disse kjolene er nummer 3, åh, så fin! Sjekk det lekre blomstermønsteret i kjolen.

Rød blondekjole HER / Rød kjole med detaljer på ryggen HER / Grønn kjole med detaljer på ermene HER / Rød kjole med detaljer HER / Grønn paljettkjole HER / Grønn kjole med svarte detaljer HER. 

Rødt og grønt er julens farger, så hva passer vel bedre enn en kjole i nettopp disse fargene? I fjor gikk jeg for en kjole i rødt med svart mønster på julaften, og jeg følte at den passet helt perfekt. Av de røde kjolene er blondekjolen min favoritt; så lekkert med den høye halsen og det gjennomsiktige partiet! Grønt er en av mine nye favorittfarger, spesielt smaragdgrønn, så jeg liker kjole nummer 3 veldig godt. For ikke å snakke om paljettkjolen..

Forresten så kjører Nelly en kampanje nå hvor du kan vinne hele ønskelisten din! Jeg tror jeg må melde meg på der, for det er vel alle jenters drøm? Og hos Nelly da, som har så utrolig mye fint. For å lese mer om hvordan du vinner ønskelisten din, klikk HER. 

Hvilken kjole er din favoritt? 

Designerbag collection

God morgen♥ Jeg tenkte jeg skulle begynne med en liten serie hvor jeg viser frem forskjellige ting i skapet mitt, og jeg begynner med designervesker! Jeg elsker vesker, og det er ofte det jeg prioriterer å bruke pengene mine på. Jeg har vært opptatt av det helt siden jeg begynte å bry meg om hvordan jeg ser ut, så man kan jo kanskje si at det er min passion når det kommer til moterelaterte ting. Vesker, og kanskje sko. Jeg har alltid prioritert kvalitet fremfor kvantitet når det kommer til vesker, og hvis jeg tilfeldigvis har kjøpt meg en billig veske på H&M, ender det alltid med at den ikke blir brukt. Så jeg syns dette er en god måte å bruke pengene på, og jeg føler virkelig at jeg får valuta for pengene når kvaliteten på tingene er så bra. 

Mitt beste tips til dere som vil kjøpe en designerveske, er å kjøpe den i utlandet. Ingen er vel interessert i å bruke mer penger enn nødvendig? Jeg kjøper aldri vesker i Norge, rett og slett fordi de er billigere alle andre steder omtrent. Jeg har vært heldig og alltid reist mye, så før en reise har jeg pleid å planlegge et veskekjøp, sjekket prisforskjell i Norge og landet jeg skal til, og finne ut hvor jeg kan kjøpe den. Mye penger har blitt spart på det, også er det litt morsomt at hver veske har et minne! 

Jeg har en god blanding av store og små vesker, så jeg har delt det opp i de "kategoriene"!

Dette var min aller første designerveske som jeg kjøpt på Louis Vuitton sin flagshipstore på Champs-Elysees i Paris. Åh, det var et stolt øyeblikk da jeg gikk inn der og visste at jeg skulle ha en veske. Jeg var bare 15 år, så mens jeg bestemte meg og betalte fikk mamma og pappa servert champagne (haha, snakk om service!) og hele opplevelsen var bare så utrolig spesiell. Jeg kjøpte forresten matchende lommebok også, selvfølgelig. 

Jeg hadde hektet på Louis Vuitton en periode, så neste veskekjøp ble denne. Den ble kjøpt på Rodeo Drive i Beverly Hills i California i 2010, noe som også var utrolig kult. For de som ikke vet det, så ligger designerbutikkene som perler på snor i denne gaten, og mange kjendiser pleier å shoppe der. 

Verdens fineste skoleveske som jeg hadde ønsket meg lenge, men ikke kjøpte før jeg ble student i fjor. Denne fant jeg på Bicester Village i Oxford utenfor London og sparte 200 pund på å kjøpe den der. Hurra! Jeg har den som er til Macbook Pro, så den har en egen lomme innvendig til macen. Utrolig praktisk når den skal brukes på universitetet. 

Kjøpt på Selfridge's i mai i år som en gave til meg selv fordi jeg fullførte første året på universitetet med glans. Åh, jeg var så fornøyd og følte at jeg trengte en gave, og denne hadde stått på ønskelisten LENGE! Brukt utrolig mye, og jeg elsker størrelsen på den. En svart veske i den størrelsen var much needed i garderoben min. 

Jeg har defiintivt flest små vesker, og det er også denne typen vesker jeg liker best å bruke til hverdags.

Jeg tror dette er favorittvesken; hvert fall den jeg har brukt mest. Dette må være den vesken jeg hadde ønsket meg lengst da jeg kjøpte den, og jeg har aldri vært så fornøyd i hele mitt liv. Den går jo til ABSOLUTT ALT, og må være ett av mine beste kjøp ever. Kjøpt i Edinburgh i 2011 og brukt omtrent hver dag siden. Lily ♥

Jeg planlegger alltid veskekjøp, men denne var faktisk et impulskjøp. Riktignok et veldig godt impulskjøp, da! Jeg fant den på halv pris hos Mulberry på Bicester Village i fjor sommer, og fordi den ikke produseres lengre måtte jeg bare ha den. Jeg er så utrolig fornøyd og den har blitt veldig mye brukt, så det var et sinnsykt godt kjøp! 

Eneste vesken jeg har kjøpt i Norge, men det er fordi Høyer var de eneste som hadde den i burgunder. Ingen i England eller London hadde den i akkurat denne fargen, så da måtte jeg kjøpe den før jeg flyttet i fjor! Så den er altså kjøpt høsten 2012.

Verdens søeste lille sak som bare skrek navnet mitt med en gang jeg så den. Dessverre har den ikke blitt brukt så mye som jeg trodde, men den er fremdeles veldig fin. Kjøpt på Mulberry på Selfridge's i mars i år. 

Denne fikk jeg av mamma i sommer og den er vintage. Utrolig kult at den fremdeles er så fin og i sommer har den blitt en av mine favorittvesker! Jeg syns det er så stas at jeg har arvet noe så fint som jeg kan ta med meg videre i mange år fremover. 

For øyeblikket er jeg utrolig fornøyd med veskeksamlingen min og føler ikke at det er noe som mangler. Men det står jo alltids noe på ønskelisten, og jeg kommer definitivt til å kjøpe flere designervesker i årene fremover. En klassisk Mulberry Bayswater må jeg ha i samlingen, samt en Chanel 2.55 selvfølgelig. Men sistnevnte er jo en vanvittig dyr veske som jeg ikke føler behov for å ha akkurat helt ennå, så jeg klarer fint å vente til jeg ikke er student lengre med å kjøpe den. Ellers er det tydelig at jeg er en Mulberryjente, hehe!

Hvilken av veskene mine liker du best? 

Wardrobe favourites / fall edition

HUSK Ã… SETTE PÃ… 1080PX!

Jeg har enda ikke kommet dit at jeg tør å snakke på video (haha, syns det er litt kleint), men å vise meg selv på video har jeg nå strukket meg til. Jeg ser at lyset er litt dårlig, derfor har jeg redigert inn bilder av plaggene også. Håper dere liker videoen! Kanskje jeg lager en del to med mine andre favorittplagg som ligger i London:) Og hvis du syns det ser ut som at jeg snuser, så er det fordi leppen min er litt hoven på den ene siden. Dagen før hadde jeg nemlig vært til korrigering for å rette opp med fillers! 

Hva syns du om videoen? 

Vintage Mulberry



Se på denne utrolig fine Mulberryvesken mamma fant frem her om dagen! Hun kjøpte den for mange år siden, så den er vintage, men den er like fin den dag i dag. Tenk på det? Det rettferdiggjør hver eneste gang jeg kjøper en ny veske, for dette er bevis på at disse veskene er av utrolig god kvalitet og holder livet ut. Skinnet ser og føles helt nytt ut, og jeg er sikker på at den er finere nå enn den var da den ble kjøpt. Jeg syns nemlig at vesker som regel blir finere når de er litt brukt. Jeg er så heldig å få låne denne vesken av mamma, og til og med ta den med meg til London, så jeg gleder meg til å bruke den masse i høst og vinter! Ser for meg at dette blir en storfavoritt blant veskene mine. 

Det er en liten cross body bag, altså med kun lang rem til å ha over skulderen / tvers over kroppen. Den er akkurat stor nok til lommebok, iPhone og andre små nødvendigheter, samt kanskje et lite kamera. Perfekt å ha med på byen, eller om du bare trenger en å ha med deg en liten veske! Dessuten liker jeg veldig godt at den ikke er like pyntet som Lily-modellen jeg også har; dette er litt mer en hverdagsveske, alt ettersom hva du har på deg. Jeg elsker skinnet på den, syns det er så utrolig fint. På siden har den det ikoniske Mulberrytreet, og innvendig er stoffet i de ikoniske Mulberryrutene. Jeg vet ikke hva modellen heter, men kanskje noen av dere vet?

Hva syns du om vesken? Har du noen fine, vintage vesker? 

Høstens Skappelgenser!

God morgen ♥ Husker dere at jeg såvidt nevnte at jeg ønsker meg ny Skappelgenser? Vel, i går kveld strikket mamma den ferdig! Denne gangen valgte jeg en mørkeblå genser, men med en liten tvist. Den er nemlig strikket med èn mørkeblå og èn svart tråd! Jeg syns det gjorde en veldig kul effekt, så jeg er superfornøyd. Mørkeblå slår aldri feil om høsten, og nå har jeg begynt å like den fargen sammen med svart. Det er så kult! 

Det svarte garnet som er brukt her er tynn alpakka, mens det mørkeblå heter kid mohair fra Annabel, og er i fargenummer 09. Litt annerledes garn enn på de to andre Skappelgenserne mine med andre ord, men jeg syns den ble kjempebra. Du kan lese innlegget jeg har skrevet om trips og triks angående Skappelgenseren HER. Fargen på genseren er forresten veldig mørk, men jeg har gjort bildene litt lysere slik at dere skulle se at jeg har brukt to forskjellige farger. Så den er nok mest lik det øverste bildet, ikke de to nedenfor. 

Gleder meg til å bruke den, og den kommer i et antrekk allerede i dag! 

Hva syns du om genseren, og ikke minst fargekombinasjonen?