The London Girl

Category: Fashion

Leoskirt

By Christina Marie : skirt / Mang o: top / Bianco : boots / Gucci : bag

I dag er en fin søndag! Jeg har sovet så lenge jeg ville, sett på serier i sengen til langt ut på formiddagen, og så tok Kristine og jeg turen på loppemarked. Jeg fant fire plagg jeg er utrolig fornøyd med, noen som vil se? Det kan til og med hende at jeg syr de om litt! Tenkte kanskje jeg kan skrive en liten loppemarked guide, hva man burde se etter osv. Uansett, vi har også vært på middag hos farmor og farfar, hvor suppelapskaus sto på menyen, mmmm. Det passet perfekt for en sår hals som min :-) 

Hva syns du om dagens antrekk? 

// This is a great Sunday! I slept in and spent my morning in bed with Drop Dead Diva, and then I went to a flea market with Kristine. I found four pieces that I'm really happy with, so I can't wait to show you! I might even do some changes to them. I thought maybe I'd do a post on what to look for at a flea market, like a little guide, what do you think? Anyways, the rest of the day was spent at my grandparents house, where we had Sunday dinner. 

Trend guide AW14

Hver sesong bugner det av nye og gamle trender, men hva skal man egentlig ta til seg? Jeg syns det er viktig å ikke følge alle trendene slavisk, men heller å vite hvordan du kan inspireres av de aktuelle trendene og flette de inn i din egen stil.  Derfor har jeg lagt en liten AW14 trend guide, men dette er min guide til disse høsttrendene, som jeg håper at kan være inspirerende. Dette er et utvalg av mine favorittplagg denne sesongen og noen av trendene jeg kommer til å bli inspirert av. 

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her

Sigarettbukser, dressbukser, chinos, loose pants.. Kall det hva du vil, variantene er mange og jeg elsker alt som ikke er jeans denne sesongen! Selvfølgelig elsker jeg alltid jeans, men jeg har aldri vært særlig flink til å variere i typen bukse jeg bruker, så nå skal det bli andre boller. Slike bukser er like fine til fest som til hverdags, til sneakers som til heels. Nummer 1 i svart venter på meg i London og jeg gleder meg til å få den! I tillegg jobber jeg med å sy to sigarettbukser som jeg håper blir veldg fine. Jeg vil style disse buksene med knits, bluser og skjorter, og dette er en utrolig comfy bukse samtidig som den gir et pent uttrykk.

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her

Maxi kåpen er en stor favoritt hos meg, og farger jeg vil gå for er rosa, beige, camel, grå og nude. Gå gjerne for en kåpe i en dus farge, det er superfint denne sesongen! Den kirsebærrosa er også veldig populær, som nummer 8. Jeg vil style denne kåpen med noen kule boots, sneakers eller heels til fest. Like perfekt over et par jeans til hverdags som over en kjole til fest! En slik kåpe er dessuten et klassisk plagg og noe du kan ha i skapet år etter år. 

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her

V-hals genseren er enten en chunky knit eller en tynnstrikket genser, og v-halsen skal gjerne være så dyp som mulig. Jeg vil style denne med en blondetopp slik at blondekanten syns i utrigningen, en fin blondebh som akkurat skal synes eller uten noen ting under, men med et minimalistisk smykke i halsen. V-hals genseren kan brukes til både jeans, loose pants og skjørt, eller over kjoler for variasjon. Et plagg du kan bruke til absolutt alt i garderoben din og en sikker vinner! 

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her

Capen er superaktuell denne sesongen, enten i en strikket variant eller som en kåpe. Eller du kan gå for den enkle og billige løsningen og bruk et stort ullskjerf med et belte i livet, inspirert av catwalken. Det kommer jeg definitivt til å gjøre i stede for å gå til innkjøp av enda en kåpe! Jeg kommer til å style den med skinny jeans, en hatt og et par kule boots, capen kan virkelig sette prikken over i-en på antrekket spør du meg. 

Hvilke trender kommer du til å gå for denne sesongen? 

 

The perfect everyday rings

Jeg begynner sakte men sikkert å forstå meg bedre på min egen stil, og for meg er disse ringene i ekte sølv fra Glitter de perfekte hverdagsringene for meg. Jeg syns det er kjempekult med massevis av ringer, men jeg hater når jeg blir grønn på fingrene av de, så fra nå av stacker jeg heller opp med sølv og gullringer med diamanter på. Diamonds are a girl's best friend, right? Det gjelder hvert fall for meg! Dessuten liker jeg det minimalistiske uttrykket på disse ringene, selv om det kanskje ser ut som at jeg har giftet meg med disse på fingrene. Stenen, som jeg tror er swarovski, er så utrolig fin og skinnende at bildene får det absolutt ikke godt nok frem. 

Hva syns du om ringene? 

// I am slowly finding and understanding my own style, and these sterling silver rings from Glitter are the perfect everyday rings for me. I love a full ring party with lots of different rings, but I hate getting green on my fingers after wearing them for just a couple of hours. Therefore I prefer gold and silver rings from now on, and diamonds are definitively this girl's best friend ;-) I also love the minimalistic look of these rings, even though it might look like I just got married wearing these, haha. The stone is swarovski, I think, and it's sooo pretty and sparkly, the pictures doesn't even do it justice! You'll have to go to Glitter to see for yourself. 

What do you think of my new rings? 

Black black black

Nelly: shoes and top / H&M: skirt / Rhodes + Pull & Bear + Glitter + Buckley London: rings and bracelets / Gucci: bag

De siste dagene har jeg pådratt meg en aldri så liten forkjølelse, og i dag nådde den virkelig nye høyder med sår hals og potte tett nese. Så her ligger jeg, godt pakket inn under dynen i kosedress og med et stort, tykt skjerf rundt halsen, og lengter tilbake til varme Rhodos. Så hva passer vel bedre enn et antrekk derfra, da? Etter jobb i dag har jeg ikke gjort stort annet enn å sove og spise middag, og nå de siste timene før søvnen nok en gang melder seg skal jeg kun se på Drop Dead Diva og gi kroppen roen den ønsker. I morgen er aller siste arbeidsdag før jobbsommeren min offisielt er over, det skal jeg klare til tross for forkjølelsen!

Hva syns du om antrekket?
Har du noen gode tips mot forkjølelse? 

// I have got a bad cold, my throat is really sore and I have a stuffy nose. Therefore I'm doing a Throwback Thursday to warm Rhodes with an outfit from one of the days there! I really wish I was lying on a beach now, instead of in my bed with this bad cold. I haven't done much today, other than working and sleeping. I guess that's life when you're not feeling well.. Hope to get better soon, though! Tomorrow is my last day of work before going back to London, so yay. Can't wait! 

September favourites

God torsdag! Jeg tenkte jeg skulle begynne med en ny type innlegg, nemlig månedens favoritter. Det kan være alt fra klesplagg til apper til skjønnhetsprodukter som jeg er ekstra glad i denne måneden. Om jeg kommer til å gjøre dette hver eneste måned vet jeg ikke, det får vi se på. Men av og til hvert fall! Jeg syns slike innlegg er kjempefine å lese på andre blogger, så jeg håper det faller i smak hos dere også. 

iPad Mini: Jeg er utrolig fornøyd med iPaden min! Den kommer til å bli mye brukt fremover, det er jeg helt sikker på.
StyleMag September Issue: Jeg har endelig funnet mitt favorittmagasin, og det er uten tvil StyleMag! Jeg syns septemberutgaven var utrolig bra, så jeg anbefaler alle å kjøpe det mens det fremdeles er i butikkhyllene. Flotte intervjuer med motepersonligheter, bloggere og streetstylefotografer. Jeg ble faktisk utrolig inspirert av det bladet, og det skal litt til! 
The Body Shop Facial Mist: Dette produktet er så utrolig deilig! Det er en spray som du sprayer i ansiktet enten rett etter du har påført sminken for å få den til å holde bedre, eller utover dagen for en liten oppfriskning. Den lukter av deilig rosevann og føles utrolig deilig på huden. Perfekt å ha i vesken, spesielt i en storby som London hvor luften er forurenset og huden trenger en liten spray med noe friskt i løpet av dagen! 
Batiste Dry Shampoo Cherry: Jeg har brukt tørrshampoene fra Batiste i lange tider nå, og jeg hadde aldri klart meg uten. Jeg bruker den både for å gjøre håret fresht når det er noen dager siden forrige vask, men også for å få litt ekstra tekstur i håret. Nå har jeg funnet min nye favoritt, denne med duft av kirsebær! Mmm, jeg klarer ikke å slutte å bruke den, såå utrolig god lukt. 

Smashbox Camera Ready BB Cream: Jeg har ikke pleid å bruke BB cream, heller en primer, men da jeg kom over denne ble jeg veldig nysgjerrig. Jeg bruker den under bareskin foundationen min, og jeg elsker den! Den gjør at foundationen sitter bedre på huden min og den dekker akkurat passe. Tror nok dette er en ny fast følgesvenn i sminkemappen.
The Balm Bahama Mama: Endelig har jeg funnet et solpudder jeg ikke blir oransj av! Dette ser utrolig mørkt ut, men når du får det på huden er det en veldig naturlig, men glødende brunfarge. Det ser ut som at jeg har vært i syden litt lengre enn jeg egentlig har, noe jeg elsker.
L'oreal Voluminous Butterfly Intenza: Nå som jeg ikke har vippeextensions for øyeblikket må jeg ty til maskara. Denne fikk jeg med i en goodiebag på H&M pre shopping eventet for litt siden, og jeg elsker den! Anbefales virkelig om du liker tykke og lange vipper, her snakker vi masse volum. Lett å påføre også!
Hatt fra Lindex: Hva skal jeg si.. Jeg elsker denne hatten! Både fargen og fasongen på den er helt perfekt, og jeg skulle gjerne brukt den i hvert eneste antrekk hadde det ikke vært for at det hadde blitt litt kjedelig, hehe.

Hva er dine favoritter i september? 

// My September favourites! This month my faves are my iPad mini, StyleMag Magazine, Batiste Dry Shampoo Cherry, The Body Shop Facial Mist, Smashbox Camera Ready BB Cream, The Balm Bahama Mama, L'oreal Voluminous Butterfly Intenza mascara and my beige hat from Lindex. 

What are your favourites of September? 

Nude

By Christina Marie: coat / H&M: t-shirt / Cubus: jeans / Alexander Wang: bag and shoes / Glitter: rings / Rhodes: bracelet and ring / Miracolo: earrings

Her er dagens antrekk i hvitt, beige og lyserosa! Storfavoritter denne høsten, jeg er så glad for at lyse farger er i denne sesongens fargepalett. Og endelig fikk jeg brukt den andre kåpen jeg har sydd, jeg er så fornøyd med den! Vurderer å sy på lommer da, men det får bli senere. Nå skal jeg sette i gang og sy en dressbukse, håper den blir så fin som jeg har i tankene. 

Hva syns du om antrekket? 

// Today's outfit in white, beige and pale pink! My favourites this season, I'm so happy that pale colours are popular colours even though it's autumn. And I finally got to wear my other home made coat, which I really really love. 

What do you think? 

 

Lindos Postcard

Noen bilder fra vakreste Lindos i favorittkjolen fra H&M Studio. 

Jeg har hatt en litt kortere vakt på jobb i dag, så nå skal jeg faktisk prøve å få gjort noe fornuftig resten av dagen! Jeg må pakke ut av kofferten fra Rhodos (hehe ja, det er ikke gjort enda..) og begynne å planlegge hva jeg skal ha med meg til London. Jeg har heldigvis to koffeter à 20 kg, men det kommer til å ta tid med pakkingen, så det er like greit å bare sette i gang! Dessuten har jeg tusen påbegynte syprosjekter som jeg bare må få gjort ferdig før jeg drar.. 

Hva syns du om bildene? 

// A few snaps from beautiful Lindos in my favourite dress from H&M Studio. I had a shorter day at work than usual today, so I'll have to start on my to do list now. I need to unpack my suitcase from Rhodes (yep, haven't done it yet) and start planning and packing for London. That's a hard one, so much stuff I need to bring! I also have lots of DIY-projects I never finished, which I really need to do before leaving..

What do you think of the picutres? 

H&M Studio AW14 dress for sale

God morgen! Da jeg kom hjem fra Rhodos ventet en pakke fra H&M Studio på meg i posten, og dessverre falt ikke denne kjolen helt i smak allikevel.. Den passer rett og slett ikke så godt inn i garderoben min som jeg hadde håpet, og i og med at den er utsolgt vil jeg selge den videre til noen som har mer lyst på den enn meg :-) Den er i 34 og fargen er metallisk hvit / sølv med litt grønt shimmer. Utrolig lekker! 

Kjolen koster 399 kr, så jeg selger den til den summen, eventuelt høystbydende. Kjøper betaler også frakt. Den er helt ubrukt og lappen henger fremdeles på. Send meg en mail på tha_christina@hotmail.com dersom du er interessert! 

Hva syns du om kjolen? 

Today's Apparel

BY CHRISTINA MARIE : coat / H&M : jeans and necklace / ALEXANDER WANG : shoes / 3.1 PHILIP LIM : bag 

 

God mandag! I dag byr jeg på et antrekk fra før jeg dro til Rhodos, nærmere bestemt dagen jeg var på H&M Studio AW14 pre shopping event i Oslo. Fikk endelig brukt den fine leopardkåpen jeg har sydd meg selv, jeg er så fornøyd med den! Gleder meg til å bruke den masse mer i løpet av høsten og vinteren.

Nå går jeg inn i min siste hele uke i Norge, for på tirsdag om en uke flytter jeg tilbake til London igjen. Jeg skal jobbe hver dag denne uken og bortsett fra det er det mye jeg har lyst til å gjøre, men hva jeg får tid til må jeg nesten se an. Jeg er fremdeles litt trøtt og sliten, så i stede for å være effektiv etter jobb i dag tok jeg meg en to-timers powernap. Haha, klassisk! Jeg kan være flink og effektiv i morgen i stede.. *kremt*. 

Hva syns du om antrekket? 

// Happy Monday! Here's my outfit from the day I went to the H&M Studio AW14 pre shopping event in Oslo. I finally got to wear my leopard coat which I made myself, and I'm sooo happy with it. Can't wait to wear it even more this autumn and winter! This is my last full week in Norway before moving back to London next Tuesday, and I have tons of things to do and so little time.. I'm working all week and I'm still really tired, so after work today I just had to take a power nap instead of doing some of the things on my to do list.. Classic, isn't it? I guess I'll start my to do list tomorrow, then! 

Miracolo Jewelry

Den siste dagen på Rhodos kom vi over en av de fineste smykkebutikkene i byen, nemlig Miracolo. De har tre butikker som ligger veldig nærme hverandre i gamlebyen, og har virkelig masse fint og unikt. Alt er belagt av sølv og gull, med swarovskistener. Utrolig mye fint, både av minimalistiske ting og statementringer og smykker. 

Øredobbene er sølvbelagte med hvite swarovskielementer som skinner i litt rosa og blått. Bildene yter de ikke rettferdighet, de er så pene! Dette er også den fargen på stenen de selger mest av. Hånden er på et mørkeblått kjede og med en mørkeblå sten i midten. Her har jeg planer om å bytte ut det mørkeblå kjedet med et gullkjede, det tror jeg kommer til å bli kjempefint. 

Hva syns du om smykkene? 

// Our last day in Rhodes, we found this really nice jewelry shop called Miracolo. They had three stores in The Old Town of Rhodes with lots of pretty and unique rings, earrings and necklaces. Everything is covered in silver or gold, and with swarovski elements. I got myself a pair of silver swarovski earrings and a necklaces covered in gold with a dark blue stone on it. I love them both, so simple but yet so pretty! 

Todays Outfit 14.09.14

God søndag! Jeg er supersliten etter noen dager med lite søvn siden jeg kom til Norge, noe jeg absolutt fikk tatt igjen da jeg sov til klokken var 1 i dag, haha. Men formen er ikke helt på topp, så jeg har ligget lenge i sengen, jobbet med bloggen, sett på Drop Dead Diva og Det Nye-Jenta. Nå er det familiesøndag her i heimen, og fårikål står på menyen, iiiik! Jeg elsker fårikål, og dette blir årets første og siste på meg, siden jeg snart drar til London igjen. 

MANGO : dress / BIANCO : boots / MULBERRY: bag / LINDEX: hat / DANIEL WELLINGTON : watch / RHODES and BUCKLEY LONDON: rings and bracelets. 

Denne kjolen kjøpte jeg siste dagen på Rhodos, og jeg elsker den! Dere har kanskje skjønt at leopardprint er min favoritt, og denne kjolen kommer jeg til å bruke masse til høsten sammen med strømper og kule boots, både høye og lave. Men enn så lenge lot jeg leggene være bare, jeg må jo få lov til å vise frem fargen jeg fikk på Rhodos når jeg fremdeles har den ;-) 

Hva syns du om antrekket og kjolen? 

Dorthegenseren

- diy dorthe genseren by my mum -

I år, som mange andre år, har mamma strikket genser til meg. De to siste årene har det gått i Skappelgenser og Skappeljakke ala mamma, men nå har Dorthe Skappel sluppet en bok med mange nye oppskrifter, "Skappelstrikk", og dermed ble det en genser ved navnet Dorthegenseren på meg i år. Den er litt annerledes enn de andre strikkegenserne i garderoben min, og med en litt mer spennende vri. Det er det jeg liker med den! 

Jeg har blitt veldig glad i dyp v-hals denne sesongen, så det passet perfekt med en slik genser i silkemykt garn og i en av mine favorittfarger. Denne kommer jeg til å bo i, det er jeg sikker på! Dessuten er jeg veldig fornøyd med lengden, den er ikke så altfor lang som mange av mine andre knits er. Eneste "ulempen" med en så dyp utringning er at man må ha noe under, og da elsker jeg denne blondetoppen fra Lindex. Svarte blonder er jo også lekkert! 

Hva syns du om genseren? 

// Every year my mum knits me a new knit or two for autumn, and the last couple of years I have wanted "Skappelgenseren" and "Skappeljakken". This year on the other hand, I wanted something a bit different and when my mum got the book "Skappelstrikk" by Dorthe Skappel, I found the perfect v-neck knit. I love that it is grey, not that long and of course the long v-neck. It is so soft and in my favourite autumn colour- grey! 

What do you think? 

Goodbye Greece, Hello Norway!

ZARA: trousers / MANGO: top / BIRKENSTOCK: sandals / BUCKLEY LONDON and MANGO and GREECE: rings. 

God fredag fra Norge! Etter en lang natt er jeg hjemme i fedrelandet igjen og tenkte jeg kunne vise dere reiseantrekket mitt. Både buksen og genseren er nye, og resulterte i et meget enkelt og comfy reiseantrekk. Noen ganger er det enkle det beste! Vi landet rundt halv 5 i morges, og det ble ikke mange timene søvn på flyet på meg.. Litt over 6 traff hodet endelig puten, men jeg måtte opp og hoppe i 12-tiden for å fikse meg nytt pass. Åh, skulle så gjerne brukt hele helgen min på å sove.. Men neida, nå er jeg på jobb og det skal jeg i morgen tidlig også! Gleder meg til å ringe helgen inn halv 3 i morgen, etter ferie er det alltid litt å ordne. Flere innlegg fra Rhodos kommer de nærmeste dagene, så jeg håper dere syns det er i orden.

Hva syns du om de nye plaggene mine? 

Gold

gold tattoos / beautymarks from mrkate.com

Jeg er head over heels forelsket i disse metalliske gulltatoveringene fra MrKate.com! Sinnsykt fine til litt gylden hud og perfekte i syden, spør du meg. Jeg skal definitivt kjøpe flere slike neste sommer også. Nå har jeg nesten brukt opp alle mine favoritter, og på disse bildene ser dere noen av de sammen med noen av mine nye armbånd fra Hellas også. 

Vår siste dag har kommet, og jeg må si det blir litt deilig å komme hjem. Det venter en pakke på meg hjemme som jeg gleder meg til å få, og å reise hjem betyr at jeg er nærmere avreise til London 23.september. Hurra! Måtte den kommende uken gå fort. Flyet vårt går 01:15 i natt, så når jeg kommer hjem i morgen tidlig blir det bare å hoppe til sengs før jeg skal på senvakt på jobb. Derfor har jeg tidsinnstilt noen innlegg som dukker opp her i løpet av dagen :-) 

Hva syns du om tatoveringene? 

// I'm obsessed with these beautymarks from mrkate.com! They look so cute with a tan and my favourite, new bracelets from Greece. I'll definitively get some more of these next summer! These are my favourites by the way, I love the "love", the arrow and the triangle. 

What do you think of the tattoos? 

Blue leopard


H&M STUDIO: 
dress / NELLY: shoes / MULBERRY: clutch / GREECE and BUCKLEY LONDON and EBAY: rings. 

Her kommer antrekket mitt fra vi var i Lindos! Vakre Lindos og vakre kjolen. Jeg er så utrolig fornøyd med denne kjolen fra H&M sin Studiokolleksjon som jeg kjøpte på preshopping eventet i forrige uke. Var litt redd for at jeg kom til å syntes at den er for crazy i mønsteret, men jeg kunne ikke elsket den mer! Gleder meg til å style den på mange måter denne høsten, men først og fremst ble det sommerlig styling i greske smågater. Perfekt til alle årstider, denne kjolen! 

Hva syns du? 

// Here's my outfit from the day we went to Lindos! Beautiful Lindos and beautiful dress. I absolutely love this dress from H&M Studio AW14 which I got at their pre shopping event last week. I was a bit afraid that I wasn't going to like the patterns, but I couldn't be more happy with it. Can't wait to style it for autumn and winter, but first- summer styling in greek streets. The dress is perfect for all four seasons! 

What do you think? 

The Old Town - Outfit

SHEINSIDE: top / KAPPAHL: shorts / NELLY: shoes / GUCCI: bag / GLITTER: bracelet and necklace / TOPSHOP: necklace / EBAY / BUCKLEY / GLITTER: rings. 

Det er siste hele dagen vår i dag, og den nærmer seg slutten. Vi har det så fint, og tiden har gått så fort! Vi har ligget på stranden som vanlig, nå er det om å gjøre og få med seg flest solstråler, ikke sant? ;-) I kveld blir det tidlig middag og så bare å pakke. Flyet vårt går ikke før natt til fredag, men vi må være ute av rommet klokken 12 i morgen tidlig, så da blir det bare ut etter frokost. Deilig at vi har hele morgendagen også, den skal nytes!

Hva syns du om antrekket? 

// Our last full day is coming to an end, and I have to say I would have liked staying a couple more days. Time has gone by so fast! We've been to the beach as usual, and tonight is all about packing, doing the last bit of shopping (okay, no more shopping, just window shopping) and an early dinner. Our flight isn't until laaaate Thursday night, but we have to check out from our room at noon tomorrow morning, so the packing has to be done tonight. So glad we have (almost) a full day tomorrow as well, though! 

Greek treasures

Er det èn ting det er mye av her på Rhodos, så er det gullsmeder og andre butikker som selger smykker. Du finner både ordentlig dyre gullsmeder som selger ekte gullvarer til flere hundre euro, og små, søte smykkebutikker som selger ekte sølvsmykker, gjerne håndlagde, til en mye finere pris. Dessuten har de fleste turistsjappene en del smykker også, så her er det bare å velge og vrake! 

Rosegullbelagte sølvøredobber med stener og perler. Disse er SÅ meg! Nye favoritter, uten tvil. Vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg bruker alltid perler i ørene, og da mener jeg alltid :-) 

Rosegullbelagt ring i ekte sølv med stener, sølvring med "gresk" mønster og rosegullring med stener. Sistnevnte er fra Buckley London, men tenkte jeg kunne ta den med i dette innlegget, hehe. 

Diverse nye skatter! Det første er fra en turistbutikk i Lindos, det andre fra en turistbutikk i gamlebyen i Rhodos, det i rosegull med stener er i ekte sølv fra Lindos, de tre neste er fra en søt smykkebutikk i gamlebyen i Rhodos, øyet er ekte sølv fra en smykkebutikk i Lindos og det siste er i ekte sølv fra en smykkebutikk i gamlebyen i Rhodos. Jeg måtte jo selvfølgelig kjøpe en del med disse øynene på, the evil eye beskytter grekerne. Du finner smykker, ringer, armbånd og virkelig ALT med the evil eye på her i Hellas! 

Det siste er et wrap armbånd med stener på fra samme smykkebutikk i gamlebyen i Rhodos som de tre armbåndene med stener og skinnreim i sølv. Syns dette var så kult, og Silje kjøpte det samme i en litt mørkere brunfarge. Blir fint både til høsten og resten av året, dette! 

Jeg er utrolig fornøyd med alle de fine skattene jeg har funnet, og dette er noe jeg ikke kommer til å få sjansen til å kjøpe igjen. Det bugner virkelig av vakre, små armbånd i ekte sølv i denne byen, så her er det bare å belage seg på å handle mye fint hvis du liker sånt, hihi! Noe jeg åpenbart gjør.. *kremt*. Jeg fant jo selvfølgelig ganske mye mer fint jeg kunne tenke meg, men mye i ekte gull med ekte diamanter på, og da er jo prisen deretter.. Litt for høy for min lommebok! 

Hva syns du om de nye skattene mine? 

// Say hi to my new treasures! There are jewelry stores everywhere in both Lindos and Rhodes, so I couldn't resist the temptation of buying some new bracelets.. I love them all! Some of them are even real silver, and I got them for a really good price. And look at those beautiful earrings.. They're also real silver, covered in rose gold, with pearls. I always wear pearls if you haven't notices, so it's nice to have something to vary with. I highly recommend shopping for jewelry while in Rhodes, you can find so many nice pieces for such a good price! Even real gold and real diamonds, but the price is obviously much higher than the silver pieces. 

What do you think of my new treasures? 

 

Flowers and flowers

PRIMARK: kimono as dress / ALEXANDWER WANG: bag / LE SPECS: sunnies / GREEK JEWELRY SHOP: bracelets / GLITTER: necklace / NELLY: sandals

You like? 

Rhodes sunset

BIKBOK: dress / ALEXANDER WANG: shoes and bag / GLITTER: necklace

Her kommer et antrekk fra her om dagen! Vi har en veldig avslappende søndag her på Rhodos; en lang dag på stranden har stått på planen, og nå i kveld skal vi bare en tur innom Mango og Nike for å titte litt, og deretter ta med oss noe take away til middag som vi skal kose oss med på balkongen vår på hotellet. Vi lader opp til i morgen, for da skal vi nemlig til Lindos! Det er 1-1.5 time unna med buss, så da blir det tidlig opp for å få mye ut av dagen. Vi skal være der hele dag, og jeg gleder meg sånn. Det ser så vakkert ut der! Også har Silje vært der to ganger før, så hun er litt kjent, men kom gjerne med tips :-) 

Hva syns du om antrekket? 

// We're having a really relaxing Sunday here in Rhodes, just enjoying the beach. Tonight we're just stopping by Mango and Nike Store, and then we're having take away at our hotel room. Tomorrow we're gonna have to wake up early, cause we're going to Lindos! It's about an hour bus ride from here, so we're leaving really early and staying the entire day. 

What do you think of the outfit? 

 

Mr. Kate Beauty Marks

Se hva vi fikk i posten før vi dro til Rhodos! Silje og jeg bestilte oss en pakke med disse falske gulltatoveringene hver, og jeg elsker de. De er utrolig fine og jeg har allerede planlagt hvor jeg skal ha en del av de, og er klar til å knipse bilder på stranden og i solnedgangen. De er bestilt på en nettside som heter Mr.Kate som du finner HER, og hittil står de virkelig til forventningene. Noen husker kanskje jeg skrev om metalliske tatoveringer tidligere i sommer? Ekstra fint til solbrun hud i varmere strøk!

Hva syns du? 

// Look what we got in the mail before leaving for Rhodes! Silje and I ordered a package of these temporary gold tattoos each, and absolutely I love them. We got them at Mr.Kate.com, and I was very happy with them. Can't wait to shoot some pics with these on the beach and in the sunset!

You like? 

Sunset [details]

I går kveld tok vi bilder i den nydelige solnedgangen på stranden, åååh, lyset var bare perfekt. Det ble veldig mange bilder jeg vil vise dere, så jeg begynner med disse detaljbildene! Resten av antrekket kommer senere :-) Vi tuslet litt rundt i den nye delen av Rhodos by, sjekket ut butikker som Zara, H&M og Sephora, men jeg ble ikke veldig imponert. Det er jo bare masse små gater med butikker, og gatene er ikke spesielt fine engang. Så etter å ha gått oss bort sto vi plutselig rett foran hotellet (haha, HEI retningssans!), og gikk for å spise middag på en restaurant som så veldig koselig ut. Helt grei mat, Louis het den :-) Sinnsykt mye mat fikk vi hvert fall! 

I dag er vi på stranden i Faliraki, der er det sandstrand og den skal visst være veldig fin med litt mer liv enn den ved hotellet. Videre skal vi gå til gamlebyen i Rhodos, der håper og tror jeg det er mye finere! Da blir det bilder, hihi! Tok nemlig ikke så mange bilder av shoppinggatene i går, for det var ikke noe særlig å ta bilde av..

Hva syns du om bildene?

// Yesterday we shot some pictures in the beautiful sunset at the beach, and aaah, the light was just too perfect! I ended up with way too many pictures I want to show you, so I'll start with these pics of my details. The whole outfit will come up later! We went shopping in the new part of Rhodes town, and I have to say, I was not very impressed. The stores was okay I guess, we went by Zara, H&M and Sephora, but the streets and the whole of new Rhodes town was not very pretty. Hopefully the old town is way prettier, which is where we are headed tonight! But first- the beach, and this time we're taking the bus to Faliraki to check out another beach. 

What do you think of the pictures? 

H&M Studio - My buys

Her kommer de tre innkjøpene fra H&M Studio Collection AW14! Jeg er superfornøyd med alt, og må innrømme at det var et par ting til jeg hadde lyst på som jeg klarte å få kloa i via H&M.no i går morges, hehe. Så da venter vel det på meg hjemme når jeg kommer hjem fra Rhodos :-) Kjolen er med meg i kofferten, så jeg gleder meg til å vise dere den på i et antrekk i løpet av de kommende dagene. Iiiih, den er så kul! 

Blondetoppen under er fra Lindex.


 

God morgen, forresten! Vi var ikke i seng før halv 3 i natt, så det var hardt da klokken ringte halv 9 for frokost.. Men vi kom oss opp og har spist et himmelsk måltid som start på dagen. Hotellet er kjempefint og helt nytt, så jeg gleder meg til å vise dere bilder. Ikke minst gleder jeg meg til å bruke den kommende uken her :-) Jeg har lastet opp en video på VideofyMe som du kan se om du følger meg HER! Jeg kommer til å legge ut litt videoer fra ferien der, kanskje en-to ganger om dagen, så der burde dere følge med. I tillegg kommer det selvfølgelig instagram updates. Vi har kun WiFi i resepsjonen og baren på hotellet (så vidt jeg vet), men jeg skal få til to innlegg om dagen er planen! Silje blogger også, så vi er to bloggere på tur, det må jo bare bli bra. Bloggen hennes kan du lese HER

Nå skal vi sette kursen mot stranden- solen skinner og det er ikke en sky på himmelen! Aaaaah. 

Hva syns du om plaggene? Har du kjøpt noe fra kolleksjonen? 

// Here you can see my buys from H&M Studio Collection AW14!! I'm so happy with the pieces that I got, but I have to admit I had to get another two pieces which I ordered online, woopsi. Can't wai to get them as well! And good morning from Rhodes! The hotel is sooo nice and the sun is shining, so I can't wait to go to the beach in a few minutes. Remember to follow me on VideofyMe, HERE, where I'll be posting one-two videoes every day from here. And of course instagram (@christinaparrington). 

What do you think of the pieces that I got? You like? Did you get anything? :-) 

Rhodes next!

Nå sitter jeg på flyet og neste stopp er Rhodos! Rekker ikke å skrive stort mer akkurat nå, så jeg slenger bare inn dagens reiseantrekk :-) Skrives i morgen tidlig, håper jeg! Har dere noen Rhodos tips, så kom veldig gjerne med de. Vi har aldri vært der noen av oss, så alle tips tas imot med stooor takk :-D

Har du vært på Rhodos før, i Rhodos by? Kom med alle mulige tips!! 

Black and white with a hat on top

Hei hei, og velkommen til vakre september! Jeg ringer måneden inn med et ordentlig høstantrekk fra i går; jeg tok til og med på meg strømpebukser. Hadebra til bare legger! Men bare for noen dager, jeg reiser til varmere strøk på torsdag kveld allerede. Som sagt er dette gårsdagens antrekk, noe som kommer til å bli mitt go-to antrekk denne høsten, det er jeg sikker på. Jeg elsker skjørtet! Det er nytt fra H&M, og går til absolutt alt i garderoben. Et basisplagg alle burde ha, sommer som høst :-) 

Etter jobb i dag har jeg ferie, og jeg gleder meg til å pakke, lakke negler, nappe bryn og gjøre meg sydenklar. Pakkelisten er selvfølgelig skrevet for lenge siden (!!), så nå er det bare å finne frem kofferten, sørge for at alt er rent og få det pakket ned. Er det interessant med et innlegg om pakketips? Jeg har jo reist mye de siste årene og vil tørre å innrømme at jeg begynner å få dreisen på dette med å pakke. Kanskje det kunne vært gøy å dele mine tips med dere :-) 

Hva syns du om antrekket? Ønsker alle en strålende dag!

// Hello, beautiful September! This is yesterday's autumn outfit, the first one without bare legs this season. Now it's goodbye summer! Fortunately, I'm leaving for Rhodes on Thursday, so for me it's not goodbye summer just yet. I love this new skirt from H&M, it's my go-to this season and it's a must have in every girls wardrobe if you ask me! It goes with absolutely everything in my closet. 

Have a great day! 

Luxury vs. budget

Tenkte jeg skulle prøve meg på en ny type innlegg: luksus vs budsjett! Hvis det faller i smak så kan jeg lage flere av disse med forskjellige typer plagg og trender :-) Dagens trend jeg skal ta for meg er vesker, nærmere bestemt veskemodellen "shopper". En shopper er et must denne sesongen, og er en klassisk veske du kan bruke om og om igjen, sesong etter sesong. Dessuten er det den perfekte vesken å bruke både på skolen, på shopping og på reise! Her har dere mine favoritter, både luksusvarianter og en haug på budsjett. 

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her 9. her 10. her 11. her 12. her 

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her

Min favoritt er selvfølgelig luksusvarianten fra Alexander Wang, også syns jeg den fra Kenzo er utrolig kul. Men denne gangen blir det ingen luksusvariant på meg, jeg har nemlig bestilt meg en av de på budsjett som jeg venter spent på at skal komme i posten. Noen som vil gjette på hvilken? Hihi!

Hvilken er din favoritt? Luksus eller budsjett? 

// I thought I'd give luxury vs budget a try, and here you have my picks among luxury and budget friendly shoppers! This is a bag you can have for many many years and it's a classic. My favourite is of course the prisma tote from Alexander Wang, but I actually ordered one of the budget friendly ones this time. Wanna guess which one?

Which bag is your favourite? Luxury or budget?