The London Girl

Category: Beauty

September favourites

God torsdag! Jeg tenkte jeg skulle begynne med en ny type innlegg, nemlig månedens favoritter. Det kan være alt fra klesplagg til apper til skjønnhetsprodukter som jeg er ekstra glad i denne måneden. Om jeg kommer til å gjøre dette hver eneste måned vet jeg ikke, det får vi se på. Men av og til hvert fall! Jeg syns slike innlegg er kjempefine å lese på andre blogger, så jeg håper det faller i smak hos dere også. 

iPad Mini: Jeg er utrolig fornøyd med iPaden min! Den kommer til å bli mye brukt fremover, det er jeg helt sikker på.
StyleMag September Issue: Jeg har endelig funnet mitt favorittmagasin, og det er uten tvil StyleMag! Jeg syns septemberutgaven var utrolig bra, så jeg anbefaler alle å kjøpe det mens det fremdeles er i butikkhyllene. Flotte intervjuer med motepersonligheter, bloggere og streetstylefotografer. Jeg ble faktisk utrolig inspirert av det bladet, og det skal litt til! 
The Body Shop Facial Mist: Dette produktet er så utrolig deilig! Det er en spray som du sprayer i ansiktet enten rett etter du har påført sminken for å få den til å holde bedre, eller utover dagen for en liten oppfriskning. Den lukter av deilig rosevann og føles utrolig deilig på huden. Perfekt å ha i vesken, spesielt i en storby som London hvor luften er forurenset og huden trenger en liten spray med noe friskt i løpet av dagen! 
Batiste Dry Shampoo Cherry: Jeg har brukt tørrshampoene fra Batiste i lange tider nå, og jeg hadde aldri klart meg uten. Jeg bruker den både for å gjøre håret fresht når det er noen dager siden forrige vask, men også for å få litt ekstra tekstur i håret. Nå har jeg funnet min nye favoritt, denne med duft av kirsebær! Mmm, jeg klarer ikke å slutte å bruke den, såå utrolig god lukt. 

Smashbox Camera Ready BB Cream: Jeg har ikke pleid å bruke BB cream, heller en primer, men da jeg kom over denne ble jeg veldig nysgjerrig. Jeg bruker den under bareskin foundationen min, og jeg elsker den! Den gjør at foundationen sitter bedre på huden min og den dekker akkurat passe. Tror nok dette er en ny fast følgesvenn i sminkemappen.
The Balm Bahama Mama: Endelig har jeg funnet et solpudder jeg ikke blir oransj av! Dette ser utrolig mørkt ut, men når du får det på huden er det en veldig naturlig, men glødende brunfarge. Det ser ut som at jeg har vært i syden litt lengre enn jeg egentlig har, noe jeg elsker.
L'oreal Voluminous Butterfly Intenza: Nå som jeg ikke har vippeextensions for øyeblikket må jeg ty til maskara. Denne fikk jeg med i en goodiebag på H&M pre shopping eventet for litt siden, og jeg elsker den! Anbefales virkelig om du liker tykke og lange vipper, her snakker vi masse volum. Lett å påføre også!
Hatt fra Lindex: Hva skal jeg si.. Jeg elsker denne hatten! Både fargen og fasongen på den er helt perfekt, og jeg skulle gjerne brukt den i hvert eneste antrekk hadde det ikke vært for at det hadde blitt litt kjedelig, hehe.

Hva er dine favoritter i september? 

// My September favourites! This month my faves are my iPad mini, StyleMag Magazine, Batiste Dry Shampoo Cherry, The Body Shop Facial Mist, Smashbox Camera Ready BB Cream, The Balm Bahama Mama, L'oreal Voluminous Butterfly Intenza mascara and my beige hat from Lindex. 

What are your favourites of September? 

Mr. Kate Beauty Marks

Se hva vi fikk i posten før vi dro til Rhodos! Silje og jeg bestilte oss en pakke med disse falske gulltatoveringene hver, og jeg elsker de. De er utrolig fine og jeg har allerede planlagt hvor jeg skal ha en del av de, og er klar til å knipse bilder på stranden og i solnedgangen. De er bestilt på en nettside som heter Mr.Kate som du finner HER, og hittil står de virkelig til forventningene. Noen husker kanskje jeg skrev om metalliske tatoveringer tidligere i sommer? Ekstra fint til solbrun hud i varmere strøk!

Hva syns du? 

// Look what we got in the mail before leaving for Rhodes! Silje and I ordered a package of these temporary gold tattoos each, and absolutely I love them. We got them at Mr.Kate.com, and I was very happy with them. Can't wait to shoot some pics with these on the beach and in the sunset!

You like? 

Taxfree goodies

Litt shopping på taxfreen må alltid til når man skal ut og reise, og dette fikk bli med meg denne gangen! Jeg har aldri prøvd noen av produktene før, bortsett fra leppestiften som er min all time fav fra YSL. Åh, jeg har lett etter denne fargen lenge, og heldigvis hadde de den på Gardermoen! Syns parfymeflasken er så fin, men jeg må venne meg litt til lukten, hehe. Alltid rart å bytte parfyme! Ellers er jeg foreløpig veldig fornøyd med de andre produktene, solpudderet var kjempefint selv om det ser fryktelig mørkt ut. 

Bruker du noen av disse produktene?

// Of course I had to do some tax free shopping at the airport, and here's what I got this time! The YSL lipstick is my long time favourite, and I have been trying to get a hold of this exact colour for so long now. I finally found it at Gardermoen! I haven't tried the other products before, but so far, so good. I think the perfume looks so cute, but I have to get used to the new scent though. 

Are you using any of these products? 

BareSkin

Som jeg har nevnt et par ganger, så har jeg sverget til BareMinerals sin i.d foundation i flere år- kanskje opp mot 7-8 år nå. Så da de nylig lanserte sin nye foundation, BareSkin, en flytende mineralfoundation, ble jeg umiddelbart veldig nysgjerrig. Jeg er veldig glad i flytende foundation, men BareMinerals sin pudderfoundation er stort sett den eneste foundationen huden min ikke reagerer negativt på. BareSkin foundationen er visst vanskelig å få tak i, men jeg fant den på eBay og har gledet meg lenge til å teste den! BareSkin Pure Brightening Serum Foundation er et serum og foundation i ett, passer alle hudtoner og hudtyper, og inneholder verken silikon, olje, parabener eller parfyme. Med denne kan du oppnå både lite dekkevne og mye dekkevne, avhengig av hvor mye produkt du bruker. Den har også en egen kost som er tilpasset denne foundationen, som heter Perfecting Face Brush. Jeg har gått til innkjøp av begge og vil dele mitt førsteinntrykk med dere!


- my first impression -

Jeg leste en del om denne foundationen på forhånd for å vite hva jeg gikk til, og jeg er veldig positivt overrasket. Den er enkel å påføre med Perfecting Face kosten, og føles silkemyk på huden. Resultatet blir veldig naturlig, og i grunn ganske likt som pudderversjonen, noe jeg liker veldig godt! Det har jo vært min favoritt i alle år, så det ble jeg positivt overrasket over. Dette er nok en ny hverdagsfavoritt hos meg, og jeg kommer til å bytte ut pudderversjonen med denne flytende foundationen, uten tvil! Det eneste negative er at jeg, som mange andre jeg har lest om, opplever at den setter seg litt i porene utover dagen dersom du har store porer. Derfor skal en primer være løsningen, så det skal jeg prøve fremover. 


 For å finne min riktige fargetone tok jeg denne testen på BareMinerals sine nettsider, og fargen ble helt perfekt. Det hadde jeg faktisk ikke trodd, jeg tok bare en sjans! Vil også legge ved at dette ikke er reklame, men bare et ærlig innlegg om en ny favoritt hos meg :-) Jeg elsker å lese om nye produkter på andre blogger, så jeg håper dere liker det også! 

// 

I have found my new favourite everyday foundation; BareMinerals BareSkin Pure Brightening Serum Foundation! I highly recommend this, and especially if you already love their powder mineral foundation, as I have for several year. This foundation gives you a natural look, and feels very soft and smooth on your skin. I love it so far! 

Har du prøvd denne foundationen? 

Beauty favourites

noen av lenkene er annonselenker

Tenkte jeg skulle vise dere mine skjønnhetsfavoritter! Noen produkter bare er og forblir favoritter som jeg ikke klarer meg uten, og akkurat det gjelder disse produktene. Dette er ting jeg bruker hver eneste dag, gjerne flere ganger om dagen og som jeg kjøper om og om igjen. Er du ikke enig i at det er fantastisk å finne slike produkter, så slipper du å være på let hver gang det går tomt og du trenger nytt? Så her kommer mine beste tips til dere!


 

Tørrshampoen fra Batiste har vært en favoritt lenge, og den største favoritten er denne med duft av kokos. Den finnes også i flere varianter, med andre lukter og blant annet for blondt hår, brunt hår og for ekstra volum. Anbefales på det sterkeste, det er uten tvil den beste tørrshampoen jeg har prøvd.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream er kanskje min største avhengighet. Dette er en mirakelkrem for tørre og såre lepper som jeg begynte å bruke en høst jeg fikk så såre lepper at de sprakk, ble knallrøde og hovnet opp (!!). Etter noen dager med denne kremen var leppene mine bra igjen, og nå er jeg avhengig. Varierer om jeg kjøper denne med parfyme eller den som er parfymefri, men begge er like gode spør du meg :-) 

Bare minerals foundation og bare minerals bronzer har vært i sminkemappen min så lenge jeg kan huske. Førstnevnte har jeg brukt i kanskje 7 år! Disse er perfekte for huden min, det er det ingen tvil om. Enough said. 

Tangle teezer er genial å bruke i dusjen for å fordele hårkur jevnt ut i håret, noe jeg gjør ca en gang i uken, men også fin å bruke på vått hår for å få ut floker. Jeg bruker kun denne børsten nå, da jeg syns at vanlig børste lugger for mye, til tross for at jeg ikke er spesielt hårsår. Favoritt! 

Estee Lauder Double Wear Foundation liker jeg å bruke når jeg skal noe spesielt og ønsker å dekke over litt mer enn med mineralpudderet. Denne er også fin å bruke kun på urenheter syns jeg, ikke nødvendigvis i hele ansiktet. Jeg liker å bruke den på haken og kjevepartiet, da det er der jeg som regel har mest urenheter. Den dekker utrolig godt og holder absolutt hele dagen (og natten!). Den sitter veldig godt på huden og går ikke av før du fjerner sminken. 

- my beauty must haves and all time favourites -


 

Hvilke produkter er dine absolutte favoritter som du ikke klarer deg uten? 
Bruker du noen av de samme produktene jeg bruker?  
 

Annual haircut

Haha, nå er det nøyaktig ett år siden jeg klipte håret sist, så kanskje dette har blitt en årlig tradisjon for meg? Uff, det er jo altfor dårlig å bare klippe seg en gang i året, men sånn har det nå blitt i det siste. Jeg ville absolutt ikke klippe meg i går heller, men slitte tupper måtte bort, så da satt jeg meg i frisørstolen og fikk jobben gjort. Heldigvis ble det ikke den største forandringen, men nå har jeg litt kortere og mye sunnere hår. Litt deilig er det jo også, selv om jeg gjerne skulle vært foruten hårklippen! 


 

- a bit shorter hair -


God helg, forresten! Silje, Marthe og jeg spiste pizza og koste oss med masse godteri og potetgull i går, samt filmen Legally Blonde, til langt på natt, så i dag har jeg bare sovet inn og spist en bedre frokost hittil. Jeg skal jobbe hele denne helgen, så om en liten time er jeg på vei ut døren for senvakt på sykehjemmet. Etter jobb skal jeg en tur til Silje for jentekveld da, og det gleder jeg meg masse til! Jeg har jobbet så mye at jeg så vidt har rukket å være sosial, så nå blir det fint å catche opp med noen av jentene. 

Ha en super helg! ♥
Baby Blue

Det kjipeste med å ha sommerjobb på et sykehjem er at jeg ikke kan bruke neglelakk. Neglelakk er jo meg! Derfor lakket jeg med glede neglene til Kristine, og tenkte at jeg like gjerne kan vise dere den fine fargen jeg brukte. Jeg er fremdeles stor tilhenger av Depend Gellack, som jeg har brukt siden det kom på markedet og jeg kommer aldri til å gå over til noe annet- det er jeg helt sikker på. Nå som sommeren har kommet har de fått noen nye farger, og fargen jeg skal vise dere i dag heter Baby Blue. Jeg syns den er helskjønn!


 

- depend gellack baby blue -


Jeg kan fremdeles anbefale Depend sitt gellack kit på det varmeste. Og sjekk ut de nye fargene for denne sommeren! Jeg har lyst til å gå til innkjøp av noen flere av de fargene, for jeg syns de var så fine. Fra sommerkolleksjonen har jeg nå denne og pink daisy, som jeg viste dere HER. Vil også legge ved at dette ikke er reklame på noen som helst måte, bare en anbefaling fra meg om et produkt jeg er veldig fornøyd med og bruker hele tiden :-)

Hva syns du om fargen?
Flere som bruker Depend Gellack og er fornøyd? 

How to: braids and curls

I dag byr jeg på en aldri så liten hair tutorial! Denne frisyren hadde jeg på ett av antrekksbildene i forrige uke, og i samme slengen knipset jeg noen bilder litt nærmere av frisyren så jeg kan vise dere hvor enkelt denne kan lages. Jeg syns fletter er så fint, spesielt om sommeren, og spesielt sammen med krøller! Så denne frisyren er jeg stor fan av. Jeg liker den bohemske looken denne frisyren kan gi. Tenk dere denne sammen med den nye kjolen jeg viste frem i går. Kjempefint!


 

Slik gjør du:
01. Flett luggen / litt av det fremste håret på begge sider.
02. Fest flettene sammen som en krone rundt hodet og legg de oppå hverandre.
03. Fest godt med fliseklemmer.
04. Krøll det løse håret med en krøllestav


- flettekrone -


Så lett er det faktisk! Jeg er altfor dårlig på å variere frisyrene mine, så nå var det gøy å prøve noe annet. Som regel blir det rett ned, krøller eller hestehale på meg. Er det flere som har det sånn kanskje? Men nå om sommeren syns jeg det er gøy å finne på litt annet med håret også! Har sett et par andre flettefrisyrer jeg vil prøve meg på fremover. Det finnes jo såå mye fint og spennende man kan gjøre med langt hår!

Hva syns du om frisyren?
Har du tips til fine frisyrer jeg kan prøve meg på? Både hverdagsfrisyrer og festfrisyrer!  

Askepottserumet

For noen år tilbake hadde jeg veldig problemer med huden, og dum som jeg var klemte jeg på kvisene jeg hadde. Dette har resultert i masse små arr i hele ansiktet; groper inn i huden som til og med syns med sminke på, spesielt i sollys. Jeg har aldri tenkt at det finnes et produkt som kan jevne ut dette, og jeg har trodd at laserbehandling var eneste utvei. Men så feil kunne jeg ta! Husker dere at jeg fikk tilsent boken Frisk Hud i posten? Der lærte jeg faktisk en del, og kom over dette produktet som jeg nå vil anbefale videre til dere. REN Bio Retinoid Anti Aging Concentrate, også kalt "Askepottserumet" viste seg å være redningen for meg og mine arr, hvert fall ser det sånn ut. 


 

REN bio retinoid anti aging concentrate, get it HERE


 

Produktet er et serum som du smører forsikrig i ansiktet hver kveld, og skal motvirke aldringstegn og jevne ut huden. Serumet inneholder A-vitamin, pro vitamin A og retinoid. Det lover at huden skal bli glattere og mer ungdommelig, at hudtonen skal friskes opp og jevnes ut, det skal redusere rynker og ujevnheter, og det skal gjøre huden sunnere, strammere og smidigere. Som sagt begynte jeg å bruke dette serumet for å jevne ut huden og redusere de ujevnhetene jeg har, og det har virkelig hjulpet! Jeg vet ikke om jeg kan håpe på at arrene mine forsvinner helt, men de har blitt betraktlig mindre synlige, så dette er et produkt jeg virkelig kan gå god for og som jeg absolutt anbefaler videre. Dessuten har det jevnet ut hudtonen min, da jeg hadde en del røde områder i ansiktet som jeg ikke har lengre. 

Det koster litt, men i butikk koster det faktisk over 600 kr i Norge (!!), så linken jeg har lagt ved er det billigste jeg har funnet det. Det er faktisk ikke billigere i England heller, noe skjønnhetsprodukter alltid pleier å være. Det er absolutt verdt hver eneste krone spør du meg, og dessuten er serumet veldig drøyt i bruk. Jeg leste et sted at èn flaske på 30 ml skal vare i ca 6 mnd om du bruker det hver kveld. Påfør 5 dråper av serumet i ansiktet, og avslutt gjerne med en god krem. Jeg bruker ikke fuktighetskrem etterpå, fordi jeg føler at huden min får nok fuktighet av serumet selv. 

Vil bare legge ved at produktet overhode ikke er sponset, det er bare et produkt jeg er så fornøyd med at jeg vil tipse dere om det også! 

Flere som sverger til dette mirakel serumet? Eller har andre erfaringer med det? 

Easy loose updo

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bedre bilder av frisyren jeg hadde forrige lørdag! Siden det var 75års lag ville jeg gjøre noe litt spesielt med håret, noe jeg ikke gjør til vanlig. Så da prøve jeg meg på en løs, tilfeldig updo :-) Jeg syns denne frisyren passer perfekt nå om sommeren, og spesielt dersom du skal i konfirmasjon, dåp, bryllup eller et annet slags selskap. Den kan jo også være fint til hverdags sammen med en maxikjole for eksempel! Overraskende enkelt var det også, så jeg skal prøve å forklare så godt jeg kan. 

1. Krøll håret med en tynn krøllestav. Jeg bruker en fra Remington som jeg er veldig fornøyd med.
2. Del håret opp i to seksjoner: overhår og underhår. Fest overhåret med en klype slik at ca halve håret henger igjen under.
3. Tvinn dette håret og lag en knute i nakken som du fester med en strikk.
4. Ta ned resten av håret og fest det tilfeldig rundt knuten med lusespenner. Fest litt og litt av håret om gangen, og ta gjerne hår fra venstre side og fest på høyre side av knuten, og omvent. Det skal se litt løst, rufsete og tilfeldig ut, men pass på at du fester godt og at ikke noe hår henger ned bak. La gjerne litt av håret henge løst foran for å ramme inn ansiktet.
5. Til slutt kan du gjerne pynte med blomsterspenner for eksempel.

Håper forklaringen var forståelig, men spør gjerne om du lurer på noe!
Hva syns du om frisyren?  

Frisk Hud

- frisk hud av rolah o. lønning -


Huden min har vært helt katastrofe i det siste. Det tar på å bo i en storby full av forurensing, så jeg har fått ganske mye akne på hake og kjevepartiet. Så da jeg fikk denne boken i posten mens jeg var i Norge ble jeg kjempeglad! Jeg har alltid vært veldig opptatt av hud og sminke, og spesielt nå som huden min er / var så stygg kom denne boken godt med. Jeg har allerede lest nesten hele, og her er det mange gode tips som jeg virkelig har fått bruk for. Rolah er utannet lege og er lidenskapelig opptatt av hud og hudpleie, og ved siden av driver hun bloggen ROKderm.com. Hun har testet ut mange produkter slik at vi andre slipper å gjøre det selv. Dermed kan hun komme med tips til hvilke produkter du bør velge i forhold til hva slags hud du har. Hun virker også som en super dame, og lidenskapen hennes for hud og hudpleie skinner virkelig igjennom! 

Boken består av kapitler om pleie av huden, vanlige hudlidelser, hud og miljø, og til slutt en seksjon med spørsmål og svar. Hun tipser om produkter for de forskjellige hudtypene og utdyper hvordan de forskjellige hudtypene er, for deg som er usikker. Gjennom denne boken har jeg funnet kremen Basiron, som egentlig er en nødløsning til å ta på kvisene. Den tørker de ut og huden min ble ganske tørr etterpå, men kvisene forsvant og nå er huden min mye bedre. Dessuten har jeg også bestilt meg et serum fra REN som skal være rene mirakelserumet, så det gleder jeg meg skikkelig til å få i posten any time now. Jeg kan virkelig anbefale denne boken for deg som er interessert i hud og skjønnhet, eller for deg som vil lære litt mer om din egen hud og få finere og friskere hud! Det er så viktig å ta vare på huden sin, og jeg har lært mye nytt gjennom denne boken allerede. Kommer til å bla opp i denne for tips og triks støtt og stadig, det er sikkert og visst :-) 

Du kan kjøpe boken HER
Noen av dere som allerede har kjøpt denne boken kanskje?  

A pink surprise

- depend gellack: pink daisy -


Se på denne skjønne, lille gaven jeg fikk av tante! På søndag satt jeg og fortalte mamma at jeg hadde sett en av de nye fargene til Depend Gellack som jeg ønsket meg, og bare timer etterpå dukker tante opp med nøyaktig samme fargen til meg, uten at mamma hadde sagt noe til henne. Haha, noen som kjenner meg godt hvert fall! Denne fargen er den perfekte rosafargen spør du meg; den lyser Christina og jeg bare vet at jeg kommer til å bruke denne masse til våren og sommeren. Så vidt jeg vet er den ganske ny, sammen med en baby blå og en mintgrønn farge blant annet :-) Verdt å sjekke ut de nyeste fargene, de er skikkelig nydelige! 

Den er veldig godt pigmentert, noe jeg syns er vanskelig å finne av rosafarger. Her har jeg to lag på, men jeg tror faktisk at det kunne holdt med bare ett lag av denne. Fargen kommer faktisk veldig godt frem på disse bildene, den er definitivt babyrosa / lysrosa; skikkelig pastellfarget. Elsker den :-D

Hva syns du om fargen? 

Ottlite Makeup Mirror

- natural daylight mirror -


I dag vil jeg tipse dere om Nottlite Makeup Mirror! Jeg fikk dette speilet i bursdagsgave, og det er rett og slett et sminkespeil med naturlig dagslys på sidene. Speilet simulerer naturlig dagslys, slik at sminken din skal se så naturlig ut som mulig. Først syns jeg det var kjemperart å sminke seg i, alle urenhetene mine syns mye bedre, men fargene på sminken blir mye mer naturlig, det ser jeg jo selv. Aldri mer for mye solpudder eller foundationskille, det er sikkert og visst! 

Speilet har ett vanlig speil med naturlig dagslys på sidene, og på andre siden er det et speil som forstørrer fem ganger. Denne siden er perfekt til å fikse øyenbryn med, og kanskje hvis du syns det er vanskelig å sette på løsvipper f.eks. Pirkearbeid, med andre ord! Nå er jeg kjempefornøyd med speilet, og klarer nesten ikke å sminke meg i vanlig lys lengre, i frykt for å se for brun ut, hehe. Du kan selvfølgelig også skru av lyset og bruke det som vanlig speil :-) Du finner det i hvitt HER og i rosa HER! Det rosa er faktisk satt ned med hele 30%, så der kan du spare en del. 

Har du prøvd dette speilet før, kanskje? 
Det anbefales, hvert fall!  

DIY Gellack Colours

depend gellack nr. 031 white og nr. G034 neon pink. 

depend gellack nr. 031 white og sensationail blue yonder. 


Da jeg viste frem det nye iPhone dekselet mitt fikk jeg en del spørsmål om neglelakken min, så nå vil jeg vise dere hvordan jeg har mikset meg frem til den! Som dere vet er jeg tilhenger av Depend sitt gellack kit, men dessverre har de ikke så mange farger å by på. Nå har jeg fått hektet på pasteller, og siden jeg ikke fant akkurat de fargene jeg ville ha, tok jeg saken i egne hender og mikset mine egne farger. Og jeg må si jeg syns resultatet ble ganske bra! Det er superenkelt, så dette må dere prøve. 

Du trenger bare to farger å mikse, og noe å mikse de på. Jeg brukte en liten pappbit. For å få den lyserosa har jeg først en god del hvitt, og deretter en ganske liten dråpe neon pink. Bland godt sammen på arket / pappen din, og påfør på vanlig vis. På den lyseblå har jeg masse hvitt og en liten dråpe blue yonder. For å få en sterkere rosa / blåfarge kan du tilsette mer farge i miksen, eller mindre for å få svakere farge. Jeg syns dette var helt genialt, og plutselig har du mange flere farger. 

Hva syns du om fargene og tipset?  Si gjerne ifra hvis du prøver det ut! 

Eyelash Extensions

God søndag! Har dere en fin og avslappende dag? Det har hvert fall jeg! Vi var ute i går og hadde det kjempegøy, men det har resultert i hodepine i dag selvfølgelig. Jeg vet forresten at det har vært litt tynt på bloggfronten de siste dagene, men jeg har planlagt en del innlegg til uken som kommer så da blir det forhåpentligvis bedre :) Ikke har jeg tonnevis med skolearbeid den kommende uken heller, så det er veldig deilig! Da blir det mer tid til blogg og andre morsomme ting.

På fredag var jeg og satt på vippeextensions! Åh, jeg hadde dette for et par år siden og var superfornøyd, men gadd aldri å fortsette fordi det er så dyrt å opprettholde i Norge. Ikke hadde jeg planer om å gjøre det igjen heller, men da jeg så hvor fine vippene til Maria var, måtte jeg bare gjøre det jeg også. Jeg gikk til samme damen som henne, og hun var bare superflink. Skikkelig nøye og veldig opptatt av at resultatet skulle bli slik jeg ville ha det. 

Jeg ville ha naturlige vipper, samtidig som jeg ville ha litt lengde på de. Jeg gikk egentlig for samme look som løsvippene jeg har skrevet om tidligere (her) gir! Jeg er så utrolig fornøyd og jeg kan ikke fatte hvor deilig det er å slippe maskara! På disse bildene har jeg på meg eyeliner og maskara nede, men that's it. Ikke noe maskara, og det kommer jeg heller ikke til å bruke, da det kan gjøre at vippene sitter dårligere. 

Tar man godt vare på de skal de visst klare å sitte på opp til 5 uker før det trengs refill, og da er jeg imponert! Sist jeg satt på måtte jeg fylle på igjen etter 2-3 uker, så alt over tre uker imponerer meg nå. Jeg har mine vipper i medium / thick tykkelse og har både 9, 10, 11 og 12 mm i lengde (fra innover og ut). Jeg syns lengden ble kjempefin og jeg er utrolig fornøyd med hvor fine, lange og tette vippene ser ut. Kunne ikke vært mer fornøyd, jeg! Dette kommer jeg til å fortsette med, for dette er en luksus jeg virkelig syns er verdt hver krone. 

Hva syns du om vippene? 
Flere som er hektet på vippeextensions? Hihi!  

Deborah Lippman Gel Lab

God søndag! Nå vil jeg komme med et lite skjønnhetstips til dere, nemlig Deborah Lippman Gel Lab. Som dere kanskje husker så er jeg veldig fornøyd med Depend sitt GelLack kit, så da Stine kom med en annen variant som ikke trenger LED-lampe, ble jeg veldig nysgjerrig. Jeg tenkte jeg kunne sette disse opp mot hverandre i et eget innlegg, men i første omgang vil jeg fortelle litt om dette settet og vise dere hvordan resultatet ble. 

I dette settet får du med en gel lab base coat og en gel lab top coat. Dette funker egentlig som vanlig neglelakk, forskjellen er vel bare at dette skal holde bedre på neglelakken. Først påfører du base coaten og lar den tørke. Deretter tar du to lag med vanlig neglelakk, her funker alle forskjellige merker, og lar det tørke ordentlig. Avslutt med top coaten. Dette tørker overraskende fort og det er veldig deilig at man slipper å dra frem lampen osv som man trenger med Depend kitet. 

Dette holdt definitivt bedre enn vanlig neglelakk, det må jeg bare si! Dette er etter nesten en uke, og den ser nylakket ut. Jeg er veldig fornøyd med holdbarheten og syns absolutt at den holdt lenge og fint. Jeg byttet etter èn uke, da begynte det å flasse av litt her og der, men jeg kunne sikkert hatt den på lengre hvis jeg hadde renset neglene mine før jeg begynte hele prosessen. 

Noe av det jeg liker best med Depend GelLack er at neglene blir veldig tykke, noe de ikke blir med DL Gel Lab. Det føles ut som om du har på deg vanlig neglelakk, ikke shellack, så for mine negler som knekker veldig fort er ikke dette helt optimalt. Men når det er sagt så er jeg veldig imponert og jeg er veldig fornøyd med hvordan resultatet ble og hvor lenge det holdt! Jeg har riktignok ikke kjøpt meg dette settet selv, men det kan godt hende at jeg gjør det for å bytte på mellom dette og gellack. Jeg syns nemlig det er veldig praktisk at man kan bruke vanlige neglelakker! 

Noen andre som er fornøyde med dette settet? 

Video: Everyday waves

Siden det var så mange som lurte på hvordan jeg krøllet håret i dette innlegget, har jeg laget en enkel video til dere! Det er faktisk utrolig enkelt, men your wish is my command. For å forklare enkelt:

♥ Børst gjennom håret og del det i to
♥ Velg en liten del av håret og surr rundt krølltangen. Trikset er at krølltangen peker nedover hele tiden! Se teknikken jeg bruker i videoen.
♥ Fortsett slik, men surr håret rundt krølltangen annenhver vei; først fra ansiktet, mot ansiktet, fra ansiktet osv. Dette skaper mer liv i håret. 
♥ Panneluggen surres alltid FRA ansiktet!
♥ Avslutt gjerne med hårspray, men jeg bare rufser til håret litt med hendene. Krøllene blir litt svakere og løsere utover dagen.

 Håper videoen falt i smak! 

Fresh hair

God lillelørdag! Det ble en litt senere oppdatering enn planlagt i dag, fordi jeg måtte dra rett på Vegvesenet da jeg sto opp. Jeg rakk det aldri i går fordi jeg ble litt dårlig av antibiotikakuren jeg går på så jeg sovnet, så da måtte jeg gjøre det i dag. Nytt førerkort er hvert fall på vei hjem til meg, så hurra! Tenkte jeg skulle vise dere resultatet etter gårsdagens frisørbesøk. Jeg har ikke gjort noe med fargen på håret mitt siden mai, så jeg hadde ettervekst herfra til månen selv om det kanskje ikke syntes. Jeg vet at man ikke så det så godt på bilder, men hårfargen min var veldig gul og dessuten mye mørkere under etter jeg var brunette. Så det var deilig å få en jevn og fin blondfarge over hele håret!

Jeg tok mange, mange tynne foliestriper, og jeg er kjempefornøyd! Det ble akkurat som jeg hadde sett for meg. Jeg var faktisk hos en lærling på Nikita, og hun var kjempeflink :-) Jeg fikk også stusset tuppene litt, for det har jeg ikke gjort siden i sommer da jeg klipte av alt det slitte håret mitt i juli. Deilig å få gjort det også, og jeg er glad for at hun ikke trengte å ta så altfor mye! Dere ser kanskje ikke at det er klipt engang? Utrolig deilig å freshe opp både hårfarge og tuppene til jul og nyttår!

Dagens antrekk kommer senere i dag, men nå skal jeg legge meg på sofaen med en julefilm, Made in Chelsea eller noe sånt først! 

Hva syns du? 

Beauty tip: Eylure

God søndagsmorgen! Tenkte jeg skulle starte denne deilige dagen med et lite skjønnhetstips som du kan ta i bruk neste helg, for eksempel. Nå nærmer også partysesongen seg; desember er jo den store festmåneden, så hva passer vel bedre enn å tipse dere om verdens fineste løsvipper? Før brukte jeg det veldig ofte, men så sluttet jeg og har ikke brukt det på kanskje to år. Helt til jeg flyttet inn med Henriette som seriøst er avhengig (haha) og hun viste meg de fineste vippene ever. Nå føler jeg meg naken uten, så de er et must når jeg skal ut! Bruker de ikke til hverdags, altså, bare fest. 

De er fra Eylure og er i nummer 116. Jeg kjøper mine i en 3-pakk på Boots, men du kan også kjøpe ett og ett par. Tidligere har jeg bestilt løsvipper på eBay, og det anbefales virkelig, så dette paret kan du finne HER. Neste gang bestiller jeg faktisk derfra tror jeg, for det var en del billigere enn på Boots, hehe. Jeg bruker mine flere ganger, det er bare å ta godt vare på de. Jeg er på første paret og har brukt de hvert fall fem kvelder nå! Bare legg de pent fra deg og ta bort limet, så kan de fint brukes mange ganger. 

Beklager så mye at det bare er iPhonebilder, men jeg har ingen bilder tatt med ordentlig kamera med disse på. Skal prøve å få tatt det da, men dere ser jo veldig tydelig hvordan de ser ut på. Thea har de også på seg, forresten. Skikkelig lange, men det gjør ikke noe når de er så naturlige, syns jeg! Hvis du derimot syns de blir litt i det lengste laget, så kan du fint bare klippe de litt. Jeg pleier å ta på eyeliner og så ett strøk med maskara, bare for at vippene mine skal bli svarte, før jeg setter på løsvippene. Du kan avslutte med litt maskara også, men da vil løsvippene bli fortere slitt i og med at du sminker de. 

De ser kanskje litt kjipe ut og ikke så fine, i og med at de ikke er så mye, men jeg elsker de virkelig. Vi bruker de hele gjengen her nå, takket vært Henriette, hihi. Dette er hvert fall de fineste løsvippene jeg har prøvd, og jeg har prøvd mange par altså! Det ligger så mange i skuffen min som aldri blir brukt fordi de ikke er noe fine på.. Stort pluss at det følger med to små med lim per pakke med vipper, og at det limet faktsik er superbra. Vippene sitter på til jeg tar de av, og da ber ikke jeg om stor mer!

Så de ikke fine ut? 
Forresten så kommer det en konkurranse i løpet av dagen, så følg med!  

Vakker

Sponset produkt.Jeg er veldig opptatt av sminke og skjønnhet, så da jeg fikk tilbud om å få tilsendt Imageakademiets nye makeupbok, Vakker, var jeg kjapp med å svare ja takk. Dette er faktisk Norges eneste fagbok innen feltet, selv om det finnes massevis av bøker med samme tema. Jeg hentet den på posten i går og den er såå fin! Jeg har ikke rukket å lese så mye i den enda, men det gleder jeg meg skikkelig til. Tror rett og slett jeg skal begynne på side 1 og jobbe meg bakover :-) 

Boken har utrolig mange flotte bilder, og inkluderer alt fra sminkehistorie til fargelære og hvordan å sminke forskjellige ansiktsfasonger. Jeg tror faktisk alle har godt av å lære litt om det! Jeg tipper at de fleste jenter sminker seg "feil", så det kan være nyttig å ta en titt for å lære hvordan man best mulig kan fremheve sine fine trekk. Det er jo det man vil med sminke, er det ikke? 

Og siden boken er stor og flott, passer den perfekt som en coffetable bok sammen med Alexander McQueen boken min, Vogue og Elle! Boken kan du få kjøpt hos Imageakademiet HER

Hvordan syns du boken så ut? Er det noen av dere som allerede har kjøpt den, kanskje? 

St. Moriz

Alle jenter jakter vel på den perfekte selvbruningen, har jeg rett? Jeg har hvert fall vært på jakt i alle år, men fordi jeg aldri har funnet en jeg har vært så fornøyd med har jeg heller tatt solarium. Her i England er derimot solariumer litt vanskelige å finne og det er ganske dyrt, i tillegg til at det selvfølgelig ikke er bra for huden. Derfor ble jeg overlykkelig da Henriette kjøpte denne selvbruningen så jeg fikk prøve den. Jeg har egentlig litt angst for å bruke selvbruning, fordi jeg har sett så mange forferdelige resultater. Men dere, jeg har funnet min absolutte favoritt og jeg MÅ bare dele den med dere! Dette er en mousse fra St.Moriz, et merke jeg ikke hadde hørt om før nå nylig. Jeg kjøpte min på Boots, men for dere som ikke bor i England kan den bestilles på Feelunique, som forresten er min favoritt nettside for skjønnhetsprodukter. Før jeg flyttet hit bestilte jeg alltid derfra. Jeg påfører moussen med en hanske" fra St. Tropez. Grunnen til at jeg kjøpte akkurat denne er egentlig bare fordi det var den eneste de har på Boots, så akkurat hansken kan du velge selv hvor du vil kjøpe. Jeg har aldri brukt hanske til påføring av selvbruning før, men herregud så genialt! Ingen skjolder og ujevnheter, og heller ingen oransje hender.Jeg har min selvbruning i fargen dark, men jeg syns ikke den er for mørk i det hele tatt. Fargen er fin og glødende, ikke oransj.. Jeg ser rett og slett ut som jeg har vært i solen! Dessuten lukter den faktisk ikke noe selvbruning overhode (jeg overdriver ikke engang), så det gjør ingenting å ta den på seg rett før man drar ut. Neste positive ting er at den ikke flasser av på en ekkel måte, den forsvinner gradvis i dusjen. Og best av alt? PRISEN! Den koster 5 pund folkens, det er i underkant av 50 kr det. Du finner den hos Feelunique HER. Til slutt vil jeg legge ved at jeg ikke har fått denne sponset eller får betalt for å skrive dette, men jeg er så fornøyd at jeg måtte tipse dere!
Noen som har erfaringer med denne fra før av?  

Let's get organized

Jeg elsker sminke, jeg elsker å holde den organisert og jeg elsker å bruke sminken min som en del av interiøret på rommet mitt. I fjor, da jeg flyttet hit, kjøpte jeg en cosmetic organizer til sminken jeg bruker hver dag eller til fest. Resten av sminken min har jeg stappet ned i en skuff, for om jeg skulle fått plass til alt hadde seriøst hele sminkebordet mitt vært fullt. Men i løpet av året har det hopet seg opp mer sminke som jeg bruker så og si hver dag, så nå (før jeg innførte shoppestopp, vel og merke!) bestilte jeg noen flere cosmetic organizers.

Dette er to forskjellige som jeg har satt oppå hverandre. Leppestiftene mine ligger seriøst overalt på hele rommet mitt, så nå måtte jeg bare kjøpe en til kun leppestifter. Også trengte jeg en til litt forskjellig; solpudder, highlighter i øverste skuff og øyenskygger og concealere ligger i nederste skuff. 

Her ser dere alle tre hver for seg! Den bakerste er fra i fjor, så den har jeg ikke link til dessverre. Den til leppestifter finner du HER mens den andre finner du HER. Jeg setter de oppå hverandre fordi jeg ikke plass til å ha det stående sånn her på sminkebordet mitt, da tar det for stor plass. Dessuten syns jeg det ble finere oppå hverandre! 

Hvordan organiserer du sminken din? 

Nailtalk

/ Sensational, blue yonder.

Jeg har skrevet om gellack / shellack på bloggen flere ganger nå, og tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering på den fronten. Jeg bruker fremdeles Depend sitt Gellack kit, og jeg kommer seriøst aldri til å slutte! Jeg er så avhengig av å ha fine negler hele tiden, og med dette kitet så har jeg det uten problemer. Dessuten er neglene helt blanke og ser nylakkerte ut helt til du tar de av. Neglene mine varer som regel i to uker, men jeg bytter ofte etter èn uke for å føle meg litt fresh og fordi jeg blir lei av fargen jeg har på. Ikke bare bruker jeg Depend sine farger, men jeg har også oppdaget Sensationail som funker på akkurat samme måte! De har litt andre farger enn Depend, så derfor har jeg prøvd ut disse. Min favoritt er definitivt denne mørkeblå lakken, som er så mørk at den nesten er svart med blåskjær i. Så utrolig fin! Du får kjøpt Sensationallakkene på Vita i Norge og Boots i England, mens Dependlakkene finner du på H&M, Cubus, Lindex osv i Norge. 

Hva syns du om lakken? Hva er din favorittfarge på neglene? Og er det noen flere som er avhengige av gellack her? 

New beautybuys

God søndag! Siden jeg kom til London og da jeg var i Paris har jeg kjøpt litt ny sminke som jeg tenkte jeg skulle vise dere. Jeg er så fornøyd med alle produktene jeg har kjøpt og syns de er skikkelig gode alle sammen! De aller fleste bruker jeg hver dag nå, og kommer garantert til å kjøpe igjen. Jeg elsker å finne produkter jeg er fornøyd med, haha, så jeg håper og tror at dere liker å bli tipset om det!

Smashbox O-Plump og Smashbox Infrared Matte lipstick. Ikke at jeg trenger så mye større lepper akkurat nå som jeg har juvederm, men O-Plump er utrolig god på leppene! Man får en veldig deilig, prikkende følelse, og i tillegg blir leppene en fin og naturlig rosafarge. Den funker også; man kan tydelig se at leppene blir vesentlig større! 

Denne leppestiften har dere sett på meg noen ganger allerede, og jeg elsker den! Hun som jobbet på Smashbox sa at denne rødfargen passer til absolutt alle, og dessuten er den "the most sold red lipstick in the UK", så det var faktisk venteliste på den da jeg kjøpte den! Den er fin og matt, og den holder seriøst hele dagen. Jeg hadde den på meg en helg vi var ute, sovnet med sminke på, og da jeg våknet neste morgen hadde jeg fremdeles røde lepper, haha!

Benefit Girl Meets Pearl er en superfin primer med shimmer i. Huden gløder skikkelig, og den lukter godt (stort pluss). Too Faced Better Than False Lashes er HELT genialt, dere. Jeg kjøpte den på Sephora i Paris, så jeg vet ikke om eller hvor man kan få tak i den i Norge eller England, men jeg må anbefale allikevel. Det er rett og slett nylon fibre som du tar på vippene etter ett strøk med maskara, så blir vippene lengre. Det høres kanskje litt for godt ut til å være sant, men jeg er avhengig! Vippene blir faktisk mye lengre, også er det jo så enkelt. Skal vise dere bilder en gang!

PINK warm and cosy parfyme og PINK wild at heart bodylotion. Egentlig skulle jeg bare ha parfymen, som forresten er suuupergod (og billig; 15 pund), men så var det kampanje så jeg fikk med bodylotionen for bare 3 pund ekstra. Jeg elsker sånne tilbud, haha, benytter meg alltid av det! 

Bruker du noen av de samme produktene som meg? :-)

New lips

Jeg har gjort det!! I går fylte jeg på leppene mine! Æææh, jeg bokket time for en uke siden, men jeg har ikke villet si noe på bloggen fordi jeg ikke var helt sikker på om jeg skulle gjøre det. Men etter en prat med han legen som gjorde det på meg, følte jeg at det var rett avgjørelse. Jeg har jo hatt lyst til å gjøre det lenge, og jeg er kjempefornøyd. Jeg hadde med meg pappa som tok bilder underveis, så her kommer et ganske detaljert innlegg med bilder fra omtrent alle stegene! Jeg har forresten 0.8 ml juvèderm (tilsvarende restylane, men ikke det samme), og det kostet 2000kr. Klinikk Dr. Kiani i Nedre Storgate i Drammen gjorde jeg det hos! 

Aller først tok legen et før-bilde som han skal ha. Som dere ser, så har jeg ikke særlig mye overleppe. Jeg ville bare ha bittelitt, og jeg er veldig glad for at legen og jeg var på bølgelengde der. Jeg valgte forresten å ta bedøvelse, for ja, jeg fikk valget om ikke å få det. 

Aller først renset han leppene mine, før han satt tannlegebedøvelse i overleppen, eller dvs inni munnen. 

Mens bedøvelsen skulle virke inn, fikk jeg en kald sak som skal gjøre at hevelsene ikke blir så store. Jeg fikk faktisk ikke noe hevelse rett etterpå, så resultatet dere ser nedover her skal være så og si sånn leppene mine vil bli seende ut!Første stikket! Jeg trodde det skulle være mye vondere, så jeg ble positivt overrasket. Jeg kjente så og si ikke noe på grunn av bedøvelsen, bare noen få steder kjente jeg at han var nær leppen min. Så det gikk virkelig over all forventning! 

Og så tok jeg bare litt i underleppen. Der fikk jeg ikke bedøvelse, men underleppen har mye færre nerver enn oppe, så det var faktisk ikke så ille uten bedøvelse der. Han stakk bare to ganger nede, så det gjorde ikke noe. Jeg var forberedt på noe mye verre!

Så litt korrigering. Han satt før 0.5 ml, men jeg syns det var litt lite, så da ble det mer i overleppen ;-)

Det ble litt blod, selvfølgelig; det er jo stikk rett i leppen. Til slutt "masserte" han også leppene mine for å klemme på eventuelle klumper, slik at stoffet skulle fordele seg jevnt, om jeg forsto det riktig. 

Første titt i speilet! Jeg er mye mer fornøyd enn det ser ut som, haha, jeg lover! Ser nesten litt sur ut.. Som dere ser, ble det et veldig naturlig resultat, og det syns faktisk nesten ikke. Men det var sånn jeg ville ha det. Jeg vil ikke at folk skal se at jeg har fylt på leppene mine, jeg gjorde jo dette for min egen del, for at jeg skal se at jeg har bare litt overleppe. Jeg er veldig fornøyd og syns at han som gjorde det på meg var kjempeflink. 

Slik så leppene mine ut i går kveld; ganske hovne og litt skjeve på overleppen. Det kan selvfølgelig være fordi den ene siden har hovnet opp mer, så jeg vil gi det noen dager før jeg bestemmer meg for om jeg skal gå tilbake. Han sa hvert fall at jeg kan komme for korrigering innen 14 dager kostnadsfritt, noe jeg syns var utrolig bra! Dessuten kunne jeg tenke meg bittelitt mer i overleppen, men som sagt, vi får se an litt. Leppene mine hovnet ikke opp før 3-4 timer etter behandlingen, så jeg fikk en sniktitt på det som vil bli resultatet mitt, regner jeg med. Nå er det bare å bruke ispose for å få ned hevelsen ;-)

Hva syns du om resultatet? Har noen av dere erfaring med fillers? Del gjerne i kommentarfeltet :-D