The London Girl

Trend guide AW14

Hver sesong bugner det av nye og gamle trender, men hva skal man egentlig ta til seg? Jeg syns det er viktig å ikke følge alle trendene slavisk, men heller å vite hvordan du kan inspireres av de aktuelle trendene og flette de inn i din egen stil.  Derfor har jeg lagt en liten AW14 trend guide, men dette er min guide til disse høsttrendene, som jeg håper at kan være inspirerende. Dette er et utvalg av mine favorittplagg denne sesongen og noen av trendene jeg kommer til å bli inspirert av. 

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her

Sigarettbukser, dressbukser, chinos, loose pants.. Kall det hva du vil, variantene er mange og jeg elsker alt som ikke er jeans denne sesongen! Selvfølgelig elsker jeg alltid jeans, men jeg har aldri vært særlig flink til å variere i typen bukse jeg bruker, så nå skal det bli andre boller. Slike bukser er like fine til fest som til hverdags, til sneakers som til heels. Nummer 1 i svart venter på meg i London og jeg gleder meg til å få den! I tillegg jobber jeg med å sy to sigarettbukser som jeg håper blir veldg fine. Jeg vil style disse buksene med knits, bluser og skjorter, og dette er en utrolig comfy bukse samtidig som den gir et pent uttrykk.

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her

Maxi kåpen er en stor favoritt hos meg, og farger jeg vil gå for er rosa, beige, camel, grå og nude. Gå gjerne for en kåpe i en dus farge, det er superfint denne sesongen! Den kirsebærrosa er også veldig populær, som nummer 8. Jeg vil style denne kåpen med noen kule boots, sneakers eller heels til fest. Like perfekt over et par jeans til hverdags som over en kjole til fest! En slik kåpe er dessuten et klassisk plagg og noe du kan ha i skapet år etter år. 

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her

V-hals genseren er enten en chunky knit eller en tynnstrikket genser, og v-halsen skal gjerne være så dyp som mulig. Jeg vil style denne med en blondetopp slik at blondekanten syns i utrigningen, en fin blondebh som akkurat skal synes eller uten noen ting under, men med et minimalistisk smykke i halsen. V-hals genseren kan brukes til både jeans, loose pants og skjørt, eller over kjoler for variasjon. Et plagg du kan bruke til absolutt alt i garderoben din og en sikker vinner! 

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her

Capen er superaktuell denne sesongen, enten i en strikket variant eller som en kåpe. Eller du kan gå for den enkle og billige løsningen og bruk et stort ullskjerf med et belte i livet, inspirert av catwalken. Det kommer jeg definitivt til å gjøre i stede for å gå til innkjøp av enda en kåpe! Jeg kommer til å style den med skinny jeans, en hatt og et par kule boots, capen kan virkelig sette prikken over i-en på antrekket spør du meg. 

Hvilke trender kommer du til å gå for denne sesongen? 

 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading