The London Girl

September favourites

God torsdag! Jeg tenkte jeg skulle begynne med en ny type innlegg, nemlig månedens favoritter. Det kan være alt fra klesplagg til apper til skjønnhetsprodukter som jeg er ekstra glad i denne måneden. Om jeg kommer til å gjøre dette hver eneste måned vet jeg ikke, det får vi se på. Men av og til hvert fall! Jeg syns slike innlegg er kjempefine å lese på andre blogger, så jeg håper det faller i smak hos dere også. 

iPad Mini: Jeg er utrolig fornøyd med iPaden min! Den kommer til å bli mye brukt fremover, det er jeg helt sikker på.
StyleMag September Issue: Jeg har endelig funnet mitt favorittmagasin, og det er uten tvil StyleMag! Jeg syns septemberutgaven var utrolig bra, så jeg anbefaler alle å kjøpe det mens det fremdeles er i butikkhyllene. Flotte intervjuer med motepersonligheter, bloggere og streetstylefotografer. Jeg ble faktisk utrolig inspirert av det bladet, og det skal litt til! 
The Body Shop Facial Mist: Dette produktet er så utrolig deilig! Det er en spray som du sprayer i ansiktet enten rett etter du har påført sminken for å få den til å holde bedre, eller utover dagen for en liten oppfriskning. Den lukter av deilig rosevann og føles utrolig deilig på huden. Perfekt å ha i vesken, spesielt i en storby som London hvor luften er forurenset og huden trenger en liten spray med noe friskt i løpet av dagen! 
Batiste Dry Shampoo Cherry: Jeg har brukt tørrshampoene fra Batiste i lange tider nå, og jeg hadde aldri klart meg uten. Jeg bruker den både for å gjøre håret fresht når det er noen dager siden forrige vask, men også for å få litt ekstra tekstur i håret. Nå har jeg funnet min nye favoritt, denne med duft av kirsebær! Mmm, jeg klarer ikke å slutte å bruke den, såå utrolig god lukt. 

Smashbox Camera Ready BB Cream: Jeg har ikke pleid å bruke BB cream, heller en primer, men da jeg kom over denne ble jeg veldig nysgjerrig. Jeg bruker den under bareskin foundationen min, og jeg elsker den! Den gjør at foundationen sitter bedre på huden min og den dekker akkurat passe. Tror nok dette er en ny fast følgesvenn i sminkemappen.
The Balm Bahama Mama: Endelig har jeg funnet et solpudder jeg ikke blir oransj av! Dette ser utrolig mørkt ut, men når du får det på huden er det en veldig naturlig, men glødende brunfarge. Det ser ut som at jeg har vært i syden litt lengre enn jeg egentlig har, noe jeg elsker.
L'oreal Voluminous Butterfly Intenza: Nå som jeg ikke har vippeextensions for øyeblikket må jeg ty til maskara. Denne fikk jeg med i en goodiebag på H&M pre shopping eventet for litt siden, og jeg elsker den! Anbefales virkelig om du liker tykke og lange vipper, her snakker vi masse volum. Lett å påføre også!
Hatt fra Lindex: Hva skal jeg si.. Jeg elsker denne hatten! Både fargen og fasongen på den er helt perfekt, og jeg skulle gjerne brukt den i hvert eneste antrekk hadde det ikke vært for at det hadde blitt litt kjedelig, hehe.

Hva er dine favoritter i september? 

// My September favourites! This month my faves are my iPad mini, StyleMag Magazine, Batiste Dry Shampoo Cherry, The Body Shop Facial Mist, Smashbox Camera Ready BB Cream, The Balm Bahama Mama, L'oreal Voluminous Butterfly Intenza mascara and my beige hat from Lindex. 

What are your favourites of September? 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading