The London Girl

My Real London

I morgen flytter jeg endelig tilbake til London igjen! Åh, jeg gleder meg såå mye, og det håper jeg dere gjør også. Derfor lader jeg opp med et lite Londontips i dag, og i dag vil jeg tipse om noe annet enn jeg pleier. Expedia har nemlig lagd en side som heter My Real London, hvor du kan lese andres beste Londontips innen mange kategorier, og du kan til og med legge inn dine egne tips. Hvor genialt er ikke det? Jeg skal få lagt inn noen av mine tips også når jeg får tid! Og apropos mine egne tips, linken til Londontips siden min skal komme under headeren i løpet av dagen :-)

Ta en titt innom My Real London hos Expedia HER og planlegg din neste Londontur! Eller har du kanskje noen gode tips på lur selv? Del de med andre som planlegger Londontur, da vel! Slike sider er virkelig gull verdt, og her skal jeg ta en titt selv. Kanskje jeg oppdager en skjult perle som jeg ikke hadde oppdaget ellers? 

I dag står pakking på planen, men først lunsj på Sandvika med Maren! 
Ønsker alle en strålende mandag og en fin start på den nye uken. Håper dere er klare for nye Londoneventyr fra i morgen av, iiiih! 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading