The London Girl

Miracolo Jewelry

Den siste dagen på Rhodos kom vi over en av de fineste smykkebutikkene i byen, nemlig Miracolo. De har tre butikker som ligger veldig nærme hverandre i gamlebyen, og har virkelig masse fint og unikt. Alt er belagt av sølv og gull, med swarovskistener. Utrolig mye fint, både av minimalistiske ting og statementringer og smykker. 

Øredobbene er sølvbelagte med hvite swarovskielementer som skinner i litt rosa og blått. Bildene yter de ikke rettferdighet, de er så pene! Dette er også den fargen på stenen de selger mest av. Hånden er på et mørkeblått kjede og med en mørkeblå sten i midten. Her har jeg planer om å bytte ut det mørkeblå kjedet med et gullkjede, det tror jeg kommer til å bli kjempefint. 

Hva syns du om smykkene? 

// Our last day in Rhodes, we found this really nice jewelry shop called Miracolo. They had three stores in The Old Town of Rhodes with lots of pretty and unique rings, earrings and necklaces. Everything is covered in silver or gold, and with swarovski elements. I got myself a pair of silver swarovski earrings and a necklaces covered in gold with a dark blue stone on it. I love them both, so simple but yet so pretty! 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading