The London Girl

Marshmallow popcorn balls

God morgen! Åh, jeg merker jeg er veldig stresset over at jeg reiser i morgen, jeg har ikke engang tatt frem kofferten og jeg har tusen ting jeg vil / må gjøre før jeg drar. Wææh, dere kjenner til den uroen, sant? Nesten så jeg er litt kvalm, men jeg gleder meg selvfølgelig veldig til å reise! Jeg skal hive meg rundt og sy en bukse, pakke kofferten og i kveld setter jeg kursen mot Oslo for å dra på H&M sitt preshopping event av Studio Collection som kommer i butikk i morgen. Gleder meg SÅ mye til å se kolleksjonen, den ser amazing ut! Mer om det senere.


 

I dag vil jeg tipse om en liten, god snack :-) Nemlig marshmallow popcorn balls. Det høres rart ut, ikke sant? Men det er veldig enkelt, og en god blanding av søtt og salt! 

Du trenger: 

4 ss ekte meierismør
ca en halv pose marshmallows
1 ts vaniljeekstrakt
1/4 ts salt
ca en halv pose popcorn
Evt. pynt etter ønske

Smelt smør i en kjele på medium varme. Rør inn marshmallowsene, vanilje og salt. Rør godt helt til marshmallowsene er helt smeltet og røren er jevn og fin. 
Ha popcornet i en stor bolle og hell over marshmallowsblandingen. Rør forsiktig sammen, og la det kjøle seg litt før du former de til små baller med fingrene. Jeg brukte cupcakesformer til å ha de oppi, plasserte et sugerør i hver bolle og strødde på tutti frutti som pynt. Ikke vær redd for å salte, for de blir veeeldig søte hvis ikke! 

Flere som har prøvd denne oppskriften? Hihi! 
Og skal noen av leserne mine på H&M sitt event i kveld? 

// Good morning! I'm a bit stressed out today, as I'm leaving tomorrow and have a thousand things on my to-do-list. I haven't started packing yet, I'm going to sew a pair of trousers and tonight I'm going to H&M's preshopping event for the Studio Collection in Oslo. Can't wait for that! The collection looks absolutely amazing. 

Anyways, here you have a fun and yummy recipe. It's the perfect combination of salt and sweet, so you should definitively try this out! 

Have a great day, lovlies! 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading