The London Girl

Magical Saturday

God morgen, fantastiske lørdag! Følelsen av å ikke skulle jobbe mer i år (før jul, riktignok), er helt magisk. Endelig føles skuldrene 10 kg lettere og jeg ligger i sengen med serier, blogg og frokost med bedre samvittighet enn noen gang. Herlig! Formen er ganske så skral, halsen er hes, nesa er tett og kroppen vil bare slappe av- så det skal den få lov til i noen timer til. Jeg våknet allerede halv 9 og har siden da ligget i sengen og jobbet med et blogginnlegg til i morgen, og som jeg koser meg! I kveld står bursdagsfeiring og innflytningsfest hos Kine på planen, men jeg må nok innse at det kun blir vors på meg og så hjem i sengen. Bedre enn ikke noe, sant? Litt sosial vil jeg jo være. 

Tenkte jeg skulle komme med et frokosttips i samme slengen! Jeg er alltid på jakt etter noe godt og mettende å spise til frokost, og for øyeblikket er dette favoritten; Biola, Vita Hjertego müsli, en hel banan og noen bringebær på toppen. Mmmm, utrolig godt og det metter greit i magen! Du kan jo variere med annen topping enn banan og bringebær, men bananen gjør hele retten for min del. Så godt! Ha gjerne yoghurt i stede for biola, men jeg liker at den ikke er så tykk. 

Ønsker alle en super lørdag! Hva står på planen din i dag?

// Happy Saturday! Woah, what a great day. I've had a really slow and relaxing morning with tv-shows, blogs and breakfast in bed, and it feels amazing. My cold is still really bad, so I definitively need to stay in bed for a few more hours before going to Kine's birthday party tonight. This is my favourite breakfast at the moment by the way; biola (liquid yogurt), Vita Hjertego müsli, banana and raspberries. Such a yummy and fulling combination! 

Wishing everyone a nice Saturday, enjoooy! 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading