The London Girl

Luxury vs. budget

Tenkte jeg skulle prøve meg på en ny type innlegg: luksus vs budsjett! Hvis det faller i smak så kan jeg lage flere av disse med forskjellige typer plagg og trender :-) Dagens trend jeg skal ta for meg er vesker, nærmere bestemt veskemodellen "shopper". En shopper er et must denne sesongen, og er en klassisk veske du kan bruke om og om igjen, sesong etter sesong. Dessuten er det den perfekte vesken å bruke både på skolen, på shopping og på reise! Her har dere mine favoritter, både luksusvarianter og en haug på budsjett. 

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her 9. her 10. her 11. her 12. her 

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her

Min favoritt er selvfølgelig luksusvarianten fra Alexander Wang, også syns jeg den fra Kenzo er utrolig kul. Men denne gangen blir det ingen luksusvariant på meg, jeg har nemlig bestilt meg en av de på budsjett som jeg venter spent på at skal komme i posten. Noen som vil gjette på hvilken? Hihi!

Hvilken er din favoritt? Luksus eller budsjett? 

// I thought I'd give luxury vs budget a try, and here you have my picks among luxury and budget friendly shoppers! This is a bag you can have for many many years and it's a classic. My favourite is of course the prisma tote from Alexander Wang, but I actually ordered one of the budget friendly ones this time. Wanna guess which one?

Which bag is your favourite? Luxury or budget? 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading