The London Girl

London bucket list year 3

Hvert år har jeg skrevet en bucket list over ting jeg vil gjøre i løpet av det kommende året mitt i London, og tenk, nå er det faktisk det tredje året mitt jeg går inn i! Tingene på listen er både Londonrelaterte og hverdagslige ting som er mål for det kommende skoleåret. I slutten av året kommer jeg til å gå gjennom listen igjen og se hva jeg har gjort og hva jeg ikke har gjort :-) Jeg begynner å gå litt tom for konkrete ting i London å gjøre, fordi jeg har gjort så mye de to siste årene og opplevd så utrolig mye. Men jeg har samlet 10 punkter, og kanskje det blir flere etterhvert! 

01. Dra på Harry Potter Studio Tour.
Dette har stått på listen siden første året, men det blir liksom aldri proiritert.. Nå VIL jeg gjøre det! 

02. Utforske flere deler av London som jeg ikke er så veldig kjent i; spesielt har jeg lyst til å tilbringe mer tid i Chelsea og Kensington / området rundt der.
Jeg er ganske kjent i sentrum og i nord-London, og av og til overrasker jeg meg selv med hvor kjent jeg faktisk er. Men i Chelsea and Kensington er jeg helt blank, det er som om det er en helt annen by! Siden jeg bor i nord har det blitt til at jeg er mest der, men nå skal det bli andre boller.

03. Gjøre det bra på universitetet og gå ut med en veldig god karakter i bachelorgraden min!
I fjor ble det mye festing og jeg hadde det supergøy, men i år vil jeg prioritere litt annerledes, blant annet skole. Jeg hadde nettopp mareritt om at jeg strøk på alle eksamnene mine (haha), og jeg vet hvilken master jeg vil ta, så jeg har et konkret mål å jobbe mot. Det MÅ jeg klare! 

04. Besøke Somerset House.
Kan ikke tro at jeg ikke har vært der?! Skulle aller helst vært på LFW som var nå i september, men kanskje det blir en tur til neste fashion week i byen. Ellers vil jeg bare dra dit, se på bygningen og kanskje sjekke ut hva annet som står på planen der. 

05. Bli flinkere til å dra til steder, områder og restauranter som er skjulte perler i London.
Jeg har en tendens til å alltid ende opp på de samme stedene i sentrum av London. Men det er jo mye morsommere å finne en skjult perle som ingen har hørt om, enn å skrive om kjederestauranter og turistfylte gater? Mye morsommere å oppleve skjulte perler også! Noen har det jo blitt, men det blirt fort til at vi spiser på kjente kafeer og restauranter.

06. Gå flere turer.
Jeg vil ikke være for optimistisk og si at jeg skal begynne å trene, men å gå turer i parken med Natalie var jeg veldig flink til siste halvåret i fjor, og det vet jeg at jeg klarer igjen!

07. Dra på kule eventer, fokusere mer på fashion.
I og med at jeg vil inn i fashionindustrien er det viktig å bygge seg et nettverk, bli lagt merke til og fokusere på de riktige tingene. Dette er også en av tingene jeg heller vil prioritere enn å dra ut fem dager i uken. Mer fashion på bloggen og mer fashion i hverdagen, jeg vil lære mer og sette meg mer inn i industrien. Jeg vil også komme i kontakt med mennesker som kan få meg inn på alle de kule fashioneventsene som finner sted i London, jeg bor jo tross alt i et motemetropol!

08. Ha shoppestopp..
Jeg har handlet så sinnsykt mye i sommer at jeg nesten blir skremt. Luksusfellen neste! Neida. Men jeg må prøve å skjerpe meg, og jeg har planer om å kjøre shoppestopp igjen, akkurat som i fjor. Enten blir det fullstendig shoppestopp frem til jul, ellers setter jeg meg et budsjett på si 20 pund i måneden slik at jeg kan unne meg noe smått på Primark i ny og ned. Det skal ikke mer til enn en tur på Primark om abstinensene melder seg!

09. Ta bedre bilder!
Jeg har kjøpt meg et nytt, superbra kamera, så nå vil jeg ta superfine bilder av den vakre byen jeg bor i. Jeg vil lære meg å bruke kameraet 100% slik at jeg kan vise London fra sin beste side her på bloggen, og jeg ønsker å kunne publisere bilder i upåklagelig kvalitet. Dessuten vil jeg prøve å flette inn litt inspirerende bilder også, kanskje gatemote er noe jeg kan få til?

10. Spise sunt og jevnt.
Jeg har tidenes kanskje mest usunne kosthold, og jeg spiser akkurat når og hva som passer meg akkurat da. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg kan gå 7-8 timer uten mat, og det er jo ikke bra! Jeg vil spise normal, sunn kost, og ha faste tider hvor jeg skal spise denne maten. Selvfølgelig skal jeg ikke gå på diett eller ikke unne meg noe godt, det hadde jeg aldri klart. Jeg lever jo for potetgull og godteri. MEN jeg må få i meg nok næring også, så jeg skal lage middagsliste og bli flink til å handle riktig på butikken. Vi snakker ordentlig middag, ordentlig frokost, frukt og grønnsaker. 

Hva ville du hatt på en London bucket list? Kanskje du har en bucket list for det kommende skoleåret? Del med meg!  

// My London bucket list for this year! Sorry I didn't translate it, it's just too much, haha. Please use Google Translate if you want to read this list! 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading