The London Girl

H&M Studio - My buys

Her kommer de tre innkjøpene fra H&M Studio Collection AW14! Jeg er superfornøyd med alt, og må innrømme at det var et par ting til jeg hadde lyst på som jeg klarte å få kloa i via H&M.no i går morges, hehe. Så da venter vel det på meg hjemme når jeg kommer hjem fra Rhodos :-) Kjolen er med meg i kofferten, så jeg gleder meg til å vise dere den på i et antrekk i løpet av de kommende dagene. Iiiih, den er så kul! 

Blondetoppen under er fra Lindex.


 

God morgen, forresten! Vi var ikke i seng før halv 3 i natt, så det var hardt da klokken ringte halv 9 for frokost.. Men vi kom oss opp og har spist et himmelsk måltid som start på dagen. Hotellet er kjempefint og helt nytt, så jeg gleder meg til å vise dere bilder. Ikke minst gleder jeg meg til å bruke den kommende uken her :-) Jeg har lastet opp en video på VideofyMe som du kan se om du følger meg HER! Jeg kommer til å legge ut litt videoer fra ferien der, kanskje en-to ganger om dagen, så der burde dere følge med. I tillegg kommer det selvfølgelig instagram updates. Vi har kun WiFi i resepsjonen og baren på hotellet (så vidt jeg vet), men jeg skal få til to innlegg om dagen er planen! Silje blogger også, så vi er to bloggere på tur, det må jo bare bli bra. Bloggen hennes kan du lese HER

Nå skal vi sette kursen mot stranden- solen skinner og det er ikke en sky på himmelen! Aaaaah. 

Hva syns du om plaggene? Har du kjøpt noe fra kolleksjonen? 

// Here you can see my buys from H&M Studio Collection AW14!! I'm so happy with the pieces that I got, but I have to admit I had to get another two pieces which I ordered online, woopsi. Can't wai to get them as well! And good morning from Rhodes! The hotel is sooo nice and the sun is shining, so I can't wait to go to the beach in a few minutes. Remember to follow me on VideofyMe, HERE, where I'll be posting one-two videoes every day from here. And of course instagram (@christinaparrington). 

What do you think of the pieces that I got? You like? Did you get anything? :-) 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading