The London Girl

H&M Studio AW14


I dag slippes endelig H&M sin Studio Collection AW14! Har dere sett kolleksjonen? Herlighet, det er så mye fint! I går kveld var jeg så heldig og få være med på et pre shopping event på H&M Gården i Bogstadveien, hvor vi fikk se på kolleksjonen og ikke minst shoppe den før alle andre. Og gjett om kolleksjonen var populær da! Flere av plaggene ble borte mens jeg var der, og jeg fikk med meg tre fine ting hjem som er jeg er superfornøyd med. Skal vise dere ved en senere anledning, kanskje allerede senere i dag. Jeg knipset noen snaps til dere på eventet så dere kan få en sniktitt på kolleksjonen dere også!

For å være helt ærlig, så kunne jeg kjøpt hele denne kolleksjonen og alt hadde sklidd perfekt inn i gaderoben min. SÅ utrolig mye fint og kult! Jeg må si jeg slet med å bestemme meg for hvilke pieces jeg skulle gå for, men jeg prøvde å tenke hva jeg har fra før av (ikke kjøpe noe lignende det), hva som passer best med det jeg har og hva slags plagg som er gjengangere i garderoben min. Noen som vil gjette hva jeg kjøpte? En av tingene er på disse bildene, hihi. 

Hva syns du om kolleksjonen? Har noen av dere fått tak i noen godbiter?

// Today H&M's Studio Collection AW14 is finally launches! Have you seen the collection yet? It looks absolutely amazing! Yesterday, I was so lucky I was invited to a pre shopping event at H&M Gården in Bogstadveien in Oslo to see and shop the collection before everyone else. It seemed really populare and I got my hand on some good stuff. So happy with what I got! I'll show you later. I'm serious when I say that I could have bought everything from that collection, I loved every single piece of it. But I found my favourites and I got my hands on them, yay! 

Which pieces are you favourites from the collection? 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading