The London Girl

Greek treasures

Er det èn ting det er mye av her på Rhodos, så er det gullsmeder og andre butikker som selger smykker. Du finner både ordentlig dyre gullsmeder som selger ekte gullvarer til flere hundre euro, og små, søte smykkebutikker som selger ekte sølvsmykker, gjerne håndlagde, til en mye finere pris. Dessuten har de fleste turistsjappene en del smykker også, så her er det bare å velge og vrake! 

Rosegullbelagte sølvøredobber med stener og perler. Disse er SÅ meg! Nye favoritter, uten tvil. Vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg bruker alltid perler i ørene, og da mener jeg alltid :-) 

Rosegullbelagt ring i ekte sølv med stener, sølvring med "gresk" mønster og rosegullring med stener. Sistnevnte er fra Buckley London, men tenkte jeg kunne ta den med i dette innlegget, hehe. 

Diverse nye skatter! Det første er fra en turistbutikk i Lindos, det andre fra en turistbutikk i gamlebyen i Rhodos, det i rosegull med stener er i ekte sølv fra Lindos, de tre neste er fra en søt smykkebutikk i gamlebyen i Rhodos, øyet er ekte sølv fra en smykkebutikk i Lindos og det siste er i ekte sølv fra en smykkebutikk i gamlebyen i Rhodos. Jeg måtte jo selvfølgelig kjøpe en del med disse øynene på, the evil eye beskytter grekerne. Du finner smykker, ringer, armbånd og virkelig ALT med the evil eye på her i Hellas! 

Det siste er et wrap armbånd med stener på fra samme smykkebutikk i gamlebyen i Rhodos som de tre armbåndene med stener og skinnreim i sølv. Syns dette var så kult, og Silje kjøpte det samme i en litt mørkere brunfarge. Blir fint både til høsten og resten av året, dette! 

Jeg er utrolig fornøyd med alle de fine skattene jeg har funnet, og dette er noe jeg ikke kommer til å få sjansen til å kjøpe igjen. Det bugner virkelig av vakre, små armbånd i ekte sølv i denne byen, så her er det bare å belage seg på å handle mye fint hvis du liker sånt, hihi! Noe jeg åpenbart gjør.. *kremt*. Jeg fant jo selvfølgelig ganske mye mer fint jeg kunne tenke meg, men mye i ekte gull med ekte diamanter på, og da er jo prisen deretter.. Litt for høy for min lommebok! 

Hva syns du om de nye skattene mine? 

// Say hi to my new treasures! There are jewelry stores everywhere in both Lindos and Rhodes, so I couldn't resist the temptation of buying some new bracelets.. I love them all! Some of them are even real silver, and I got them for a really good price. And look at those beautiful earrings.. They're also real silver, covered in rose gold, with pearls. I always wear pearls if you haven't notices, so it's nice to have something to vary with. I highly recommend shopping for jewelry while in Rhodes, you can find so many nice pieces for such a good price! Even real gold and real diamonds, but the price is obviously much higher than the silver pieces. 

What do you think of my new treasures? 

 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading