The London Girl

Gold

gold tattoos / beautymarks from mrkate.com

Jeg er head over heels forelsket i disse metalliske gulltatoveringene fra MrKate.com! Sinnsykt fine til litt gylden hud og perfekte i syden, spør du meg. Jeg skal definitivt kjøpe flere slike neste sommer også. Nå har jeg nesten brukt opp alle mine favoritter, og på disse bildene ser dere noen av de sammen med noen av mine nye armbånd fra Hellas også. 

Vår siste dag har kommet, og jeg må si det blir litt deilig å komme hjem. Det venter en pakke på meg hjemme som jeg gleder meg til å få, og å reise hjem betyr at jeg er nærmere avreise til London 23.september. Hurra! Måtte den kommende uken gå fort. Flyet vårt går 01:15 i natt, så når jeg kommer hjem i morgen tidlig blir det bare å hoppe til sengs før jeg skal på senvakt på jobb. Derfor har jeg tidsinnstilt noen innlegg som dukker opp her i løpet av dagen :-) 

Hva syns du om tatoveringene? 

// I'm obsessed with these beautymarks from mrkate.com! They look so cute with a tan and my favourite, new bracelets from Greece. I'll definitively get some more of these next summer! These are my favourites by the way, I love the "love", the arrow and the triangle. 

What do you think of the tattoos? 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading