The London Girl

Faliraki Beach

God morgen! I går tok vi som sagt turen til Faliraki Beach, Rhodos lengste sandstrand. Jeg må innrømme at jeg hadde høye forventninger og ble ganske skuffet, men det var jo fint der. Det var sand, selvfølgelig, noen beach barer og litt mer liv (les: vannsport osv) enn på Rhodos Beach. Men det tok nesten tre kvarter med bussen hver vei, så jeg tror ikke vi drar dit flere ganger! Uansett en veldig fin dag, og avslappende som enhver dag på stranden.

Ellers ble kameraet mitt ødelagt i går, så det må sendes på reparasjon når jeg kommer hjem. Utrolig kjedelig nå som jeg er på ferie! Heldigvis har jeg med meg det lille Canon Powershot kameraet mitt, så jeg håper dere overlever bilder med den kvaliteten. Så har jeg jo alltids Silje sitt kamera med hennes bilder også, da :-) På kvelden i går gikk vi inn til Gamlebyen, og herilghet, der var det koselig! Jeg likte meg skikkelig godt der, og vi fant i tillegg en utrolig fin og koselig restaurant med BILLIG og bra mat. Så vi blir definitivt å tilbringe flere kvelder i gamlebyen. Gleder meg til å vise bilder! 

Hva syns du om bildene? 

// Good morning! We tried out another beach yesterday, Faliraki Beach, but I have to admit I was a bit dissapointed. Of course it was a pretty beach, but nothing special. It wasn't worth the 45 min bus ride either, so I don't think we'll be going back there, but fun to have been there! It was a nice and relaxing day anyways. 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading