The London Girl

Et lite stykke Norge- i London / Sponset video

Vi kjenner alle til den kjente frasen "Et Lite Stykke Norge" og vi vet alle at den tilhører Freia Melkesjokolade. Selv om jeg bor i det store utland, en verdensmetropol vil alltid melkesjokoladen ha en spesiell plass i hjertet mitt, og den vil alltid være min store favoritt. Dere husker kanskje at jeg for et år siden skrev et innlegg om matvarer jeg bare må ha med meg fra Norge når jeg drar til London? Vel, melkesjokolade er alltid med og jeg blir veldig fornøyd med en liten pakke melkehjerter når jeg får besøk fra Norge. 

Akkurat derfor treffer den nye reklamevideoen til Freia meg rett i hjertet og nettopp derfor takket jeg ja til å være med på denne kampanjen. Uansett hvor i verden man er, uansett hvor lykkelig man  er i utlandet og uansett hvor mye suksess man har opplevd som følge av å flytte fra Norge, så er vi alle veldig glad i Freia Melkesjokolade og kan kjenne litt på både savnet og kjærligheten for Norge etter en liten bit med denne sjokoladen. Ingen annen sjokolade, selv ikke i favorittbyen London, kan måle seg med den gode, gamle, norske melkesjokoladen til Freia. Melkesjokolade blir dermed med i kofferten om litt over en uke når destinasjon nok en gang er London, det er det ingen tvil om! 

 

Og en liten fun fact til slutt: jeg har latt flere av mine internasjonale venner smake på Freia Melkesjokolade, og de er alle enige i at det må være den beste melkesjokoladen de har smakt :-) Det må jo telle for noe?!

Hvilken sjokolade er din favoritt? 

sponset innlegg

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading