The London Girl

Drop Dead Diva

God morgen! Det er søndag, det er fridag for de aller fleste og en dag man gjerne bruker i sengen med en god tv-serie på skjermen. Og fordi det som regel faller i smak med serieanbefaler, så vil jeg i dag tipse om en serie jeg ser på om dagen, nemlig Drop Dead Diva! 

Deb Dobkins dør plutselig i en bilulykke og våkner opp i en annen kropp, nemlig som advokat Jane Bingum. Ingen kan vite hvem hun egentlig er, og det er kun hennes beste venninne Stacy og hennes skytsengel som vet at hun egentlig er Deb. Vi følger Jane i hennes ny hverdag som vellykket advokat og får bli med på en ny rettsak i hver episode. Serien er av sjangeren komedie / drama / fantasy og er veldig underholdende.

Jeg må si at jeg var veldig skeptisk til denne serien i begynnelsen og syns egentlig at det hele virket ganske idiotisk, men etter å ha sett noen episoder fant jeg fort ut at dette var supert tidsfordriv! Jeg har nå nettopp sett ferdig sesong 4 av 6, og syns dette er den perfekte serien å koble av til. Nå begynner det dessuten å bli ganske spennende! Den når ikke helt opp som en av mine favoritter, men veldig underholdende og jeg må liksom vite hva som skjer, så det er en serie jeg kommer til å følge med på videre fremover også. 

Har du sett på Drop Dead Diva? Hva er din favorittserie om dagen? 

PS! Jeg selger speilreflekskameraet mitt, sjekk ut finn-annonsen min HER og send gjerne mail for mer info. 

// My tv-show addiction at the moment is Drop Dead Diva! Deb dies in a car accident and wakes up in someone elses body; the body of lawyer Jane Bingum. No one can know who she really is, except her best friend Stacy and her guardian angel. You should really check it out, it's very entertaining. 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading