The London Girl

Dorthegenseren

- diy dorthe genseren by my mum -

I år, som mange andre år, har mamma strikket genser til meg. De to siste årene har det gått i Skappelgenser og Skappeljakke ala mamma, men nå har Dorthe Skappel sluppet en bok med mange nye oppskrifter, "Skappelstrikk", og dermed ble det en genser ved navnet Dorthegenseren på meg i år. Den er litt annerledes enn de andre strikkegenserne i garderoben min, og med en litt mer spennende vri. Det er det jeg liker med den! 

Jeg har blitt veldig glad i dyp v-hals denne sesongen, så det passet perfekt med en slik genser i silkemykt garn og i en av mine favorittfarger. Denne kommer jeg til å bo i, det er jeg sikker på! Dessuten er jeg veldig fornøyd med lengden, den er ikke så altfor lang som mange av mine andre knits er. Eneste "ulempen" med en så dyp utringning er at man må ha noe under, og da elsker jeg denne blondetoppen fra Lindex. Svarte blonder er jo også lekkert! 

Hva syns du om genseren? 

// Every year my mum knits me a new knit or two for autumn, and the last couple of years I have wanted "Skappelgenseren" and "Skappeljakken". This year on the other hand, I wanted something a bit different and when my mum got the book "Skappelstrikk" by Dorthe Skappel, I found the perfect v-neck knit. I love that it is grey, not that long and of course the long v-neck. It is so soft and in my favourite autumn colour- grey! 

What do you think? 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading