The London Girl

Black and white with a hat on top

Hei hei, og velkommen til vakre september! Jeg ringer måneden inn med et ordentlig høstantrekk fra i går; jeg tok til og med på meg strømpebukser. Hadebra til bare legger! Men bare for noen dager, jeg reiser til varmere strøk på torsdag kveld allerede. Som sagt er dette gårsdagens antrekk, noe som kommer til å bli mitt go-to antrekk denne høsten, det er jeg sikker på. Jeg elsker skjørtet! Det er nytt fra H&M, og går til absolutt alt i garderoben. Et basisplagg alle burde ha, sommer som høst :-) 

Etter jobb i dag har jeg ferie, og jeg gleder meg til å pakke, lakke negler, nappe bryn og gjøre meg sydenklar. Pakkelisten er selvfølgelig skrevet for lenge siden (!!), så nå er det bare å finne frem kofferten, sørge for at alt er rent og få det pakket ned. Er det interessant med et innlegg om pakketips? Jeg har jo reist mye de siste årene og vil tørre å innrømme at jeg begynner å få dreisen på dette med å pakke. Kanskje det kunne vært gøy å dele mine tips med dere :-) 

Hva syns du om antrekket? Ønsker alle en strålende dag!

// Hello, beautiful September! This is yesterday's autumn outfit, the first one without bare legs this season. Now it's goodbye summer! Fortunately, I'm leaving for Rhodes on Thursday, so for me it's not goodbye summer just yet. I love this new skirt from H&M, it's my go-to this season and it's a must have in every girls wardrobe if you ask me! It goes with absolutely everything in my closet. 

Have a great day! 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading