The London Girl

Speltlompewrap med kylling

Hei og hopp! Det er onsdag og jeg har en oppskrift på lur til dere. Som student er jeg veldig for mat som er enkel å lage, så denne retten lagde jeg spontant av ting jeg hadde liggende i kjøleksapet, rett og slett. Sånne retter elsker jeg! Du trenger ikke å dra på butikken for å kjøpe mange fancy ingredienser, og ikke er det en spesielt dyr rett heller. Og ikke minst er det supergodt! Å bruke speltlomper i stede for tortillalomper var genialt, og det er mye sunnere.  


du trenger: speltlomper, kyllingfilet, krydder til kyllingen (feks tacokrydder eller fajitaskrydder), rømme, grønnsaker. 

stek kyllingen i valgfritt krydder eller marinade. smør rømme på speltlompen, legg over kylling og valgfrie grønnsaker. her tar du det du har! dette kan også være godt med salsa, guacamole eller tzatsiki, for eksempel. rull sammen og nyt! 


Jeg har nemlig fått hektet på speltlomper, det er jo sååå godt! Jeg har forsåvidt alltid elsket lomper, men etter jeg flyttet hit begynte jeg å ta med speltlomper i stede for å spise vanlige potetlomper. Det er jo mye sunnere, og kan brukes til så mangt! Favoritten, bortsett fra dette, er speltlompepizza og speltlompe med sukker (evt. sukrin eller stevia), kanel og smør. Nå har jeg alltid speltlomper liggende i skapet eller i fryseren, det er helt genialt og så lettvint om du ikke vet hva du vil ha til middag! Så det var dagens lille tips fra meg :-) 

 

Hva er din favoritt å bruke speltlompe til? 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading