The London Girl

Oppskrift: bakt søtpotet

God morgen fra Zakynthos! Selv om jeg er her vil jeg dele en aldri så liten middagsoppskrift med dere, nemlig bakt søtpotet som er gratinert i ovnen med ost. Dette er noe av det enkleste jeg lager, men også noe av det beste! Dessuten er jo søtpotet veldig sunt, så om du ikke har så mye usunt som tilbehør blir dette et godt og sunt måltid :-) 
Du trenger: 1-2 søtpoteter per pers (kommer an på hvor store de er; 1 stor eller 2 små per pers), ost, rømme, mais, krydder, evt. bacon.

Prikk hull i potetene med en gaffel og sett i mikrobølgeovnen i 4 minutter. Da skal de være ferdig bakte. Deretter deler du de i to, strør ost på og setter de i ovnen på 200 grader til osten er gylden og fin. Her kan du også strø på litt bacon, men jeg hadde ikke så da sto jeg over. Kan riktignok tenke meg at det er supergodt! Spis og nyt sammen med for eksempel rømme, mais og grillkrydder. Det er hvert fall mine favoritter på bakt søtpotet :-) 


Jeg skal prøve å komme med en oppdatering herfra i kveld, men husk at du kan følge meg på instagram: @christinaparrington! Der legger jeg ut litt oftere, internettet her er nemlig raskere på iPhonen så det er lettere å oppdatere derfra :-) Dessuten er det gratis wifi på stranden, så da kan jeg få lagt ut noen bilder i løpet av dagen så dere kan følge med. 

Har du lagd bakt søtpotet før? 
Hvis ikke, så måå du prøve dette! Utrolig godt og ikke minst mektig :-D

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading