The London Girl

Garden Party - Family Edition

I går feiret vi morfars 75 år i strålende sol med godt selskap hjemme hos tante. Som alltid hadde hun dekorert alt så utrolig fint, så jeg må bare vise dere noen bilder! Håper dere er klare for bildeboom, hehe. Sjekk de nydelige, rosa peonene. Definitivt min favorittblomst!

Da vi kom fikk vi servert prosecco, alkoholfri eplecider (den var faktisk skikkelig god), frukt og litt fingermat; små skiver med chorizo, spekeskinke og chevre med chorizo eller spekeskinke. Yum!

Til middag var det tapas som besto av utrolig mye godt, blant annet blåskjell, pølser, salat, pizzaboller, samosa, chorizo, potet-og søtpotet, kjøttboller, brød og hvitløkssmør. YUM! 

Det kan selvfølgelig ikke være bursdag uten kaker, og se så mye fristende! Kransekake, sjokolademoussekake, kokosboller, godteri, kringle, fruktkake, is.. Herlighet, jeg rullet omtrent hjem. Jeg spiste så mye mat og kaker at jeg tror kroppen min fikk sukkersjokk, haha, for da vi dro hjem var jeg skikkelig kvalm og uvel. Well well, det er ikke så ofte jeg spiser sånt lengre!

En kjempefin feiring med familien, og til og med noen jeg ikke ser så ofte, så det var koselig. Vi var jo superheldige med været og fikk virkelig strålende sol og hetende varme utover ettermiddagen. Jeg satt faktisk ute uten jakke til ganske sent på kvelden, og det var ikke før i 11-tiden at jeg måtte pakke meg inn i et teppe fordi jeg frøs. Det er jammen ikke verst, Norge! Jeg er imponert :-) 


Nå i dag har vi derimot ikke vært så heldige med været, så jeg har vært en tur i solariumet. Ellers har jeg jobbet litt med bloggen og bare slappet av, for jeg er fremdeles litt forkjølet og i dårlig form. Det kommer seg vel i løpet av uken på ferie, tenker jeg! Nå har faktisk solen kommet snikende frem, så jeg får løpe ut på verandaen og nyte kveldssolen med en god bok. Selv om solen ikke tar så mye på kvelden så er det lite som slår å sitte ute i kveldssolen med enten en god bok, noe godt å spise eller godt selskap. Det syns jeg er ordentlig herlig! 

Håper alle har en fin søndagskveld! 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading