The London Girl

I heart it

Last ned disse skrivebordsbakgrunnene HER og HER!  


 

Jeg henger kanskje litt etter når jeg sier dette, men jeg har fått skikkelig dilla på Weheartit! Herlighet, hadde døgnet hatt nok timer kunne jeg sittet på den nettsiden i timesvis og drømt meg bort. Jeg har blitt mye mer aktiv der i det siste også, så det er veldig gøy hvis dere vil følge meg HER! Jeg elsker å se gjennom fine, inspirerende bilder, og nå har jeg satt sammen to kollasjer som dere ser over. Jeg bruker disse som skrivebordsbakgrunn på macen min, så jeg legger ved en link slik at du også kan laste den ned hvis du vil :-) Jeg elsker å pusle med sånt, så hvis dere syns det er gøy med sånne kollasjer dere kan bruke som bakgrunnsbilde kan jeg gjerne lage det i ny og ned! Kanskje til iPhone også? 

Når det er sagt, så lurer jeg på hvem man MÅ følge på weheartit? Det er jo en jungel der ute.. Jeg føler meg ganske rutinert på for eksempel hvem jeg burde følge på instagram, men på weheartit er jeg virkelig blank, haha. Jeg prøver å følge alle dere som følger meg, og det er så gøy å se hva dere liker. Så gi meg tips til hvem jeg burde følge!

Hvem burde jeg følge på Weheartit? Legg igjen link til noen profiler du anbefaler, og selvfølgelig til din egen hvis du har :-D
Fortell meg gjerne også om du liker at jeg deler bakgrunnsbilder med dere av og til! 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading