The London Girl

Amerikanske pannekaker med rørte bær

Hei solskinn og onsdag! Amerikanske pannekaker er kanskje ikke så nyskapende og ikke akkurat noe jeg nødvendigvis trenger å gi dere oppskrift på, men mammas rørte bær derimot.. Herlighet, så godt! Og noe så enkelt at det nesten er latterlig. Dette spiser jeg gjerne til frokost, lunsj, kvelds eller hvis jeg vil kose meg litt ekstra med noe. De rørte bærene er også perfekte å ha på vafler eller rett på brødskiven, gjerne sammen med brunost. 


 

- Hva du trenger til amerikanske pannekaker med rørte bær -Hvetemel
Havregryn
Bakepulver
Melk
Egg (ett egg per person pleier jeg å bruke)
Smak til med litt sukker

Jordbær
Sukker, evt. annen søtning

Lag pannekakerøren ved å piske egg og deretter ha alle ingrediensene i en bolle. Stek pannekakene med litt smør i pannen. Rørte bær lager du ved å mose jordbærene med en stavmikser og tilsette bittelitt sukker eller annen søtning. Du trenger nesten ikke noe dersom du bruker de gode norske bærene vi er så heldige å ha! De rørte bærene kan oppbevares i kjøleskapet, men må spises innen et par dager.


 

I dag har jeg fri, og jeg har fått ganske mye ut av dagen. Jeg var i et møte i Oslo i morges, som var veldig spennende. Gleder meg til å dele med dere hva det gjaldt! Kan hinte om at det kanskje blir noen forandringer her fremover :-) Deretter dro jeg rett på harrytur til Sverige med mamma og pappa, som vi nettopp kom hjem fra. Jeg er litt usikker på hva jeg skal resten av kvelden, men akkurat nå skal jeg nyte noen solstråler og et par kapitler av The Fault in Our Stars! 
Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading