The London Girl

Scandal

Gråvær og regn betyr innevær, som igjen betyr en god unnskyldning for å holde sengen og se på serier hele dagen. Det er nøyaktig det jeg gjorde i går, og nå vil jeg tipse deg om min nyeste favorittserie! Scandal beskrives som en amerikansk politisk thrillerserie, og handler om Olivia Pope, tidligere kommunikasjonssjef i Det Hvite Hus. Hun har nå startet sitt eget firma, Olivia Pope & Associates, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive hva de driver med.. Men lett forklart hjelper de folk i krise. De som jobber der er alle advokater, men de jobber på en helt annen måte enn du kan se for deg. 


 

- scandal tv show -Serien kan sammenlignes litt med serier som FBI og CSI på den måten at de tar for seg en ny sak hver episode, og så er det en annen sak som pågår i flere episoder. Serien har både romantikk, drama og spenning, og skuffer ikke! Jeg elsker Kerry Washington i rollen som Olivia Pope, hun er bare helt perfekt. Det har hittil kommet 3 fulle sesonger, og sesong 4 begynner i september. Gleder meg! Jeg syns dette er en serie litt utenom det vanlige, og jeg syns den skiller seg godt ut i mengden av serier som kan bli litt like. Anbefales på det sterkeste! 

Nå for tiden jobber jeg med å gi Drop Dead Diva en sjanse, men jeg vet ikke helt om jeg syns det er en serie for meg. Noen som kan fortelle meg om den er verdt det?

Har du sett Scandal? 
Husk konkurransen min her! 
Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading