The London Girl

Oslove

Igår hadde jeg en nærmest perfekt dag i Oslo! Jeg er aldri i Oslo faktisk, til tross for at jeg bare bor 30 minutter unna byen, men i går tok jeg altså turen for å catche opp med noen venninner. Først møtte jeg Line, Samira og Elise i Viegelandparken, hvor vi tuslet rundt en liten stund før vi satte oss ned på Espresso House på Frogner med en bagel, kaffe (kakao, hihi) og litt skravling. Superkoselig å se igjen jentene som jeg ser altfor sjeldent! Tiden flyr så fort når man har sitt å styre med, og plutselig er det et helt år siden sist man møttes.. Så en catch-up var absolutt på sin plass!

Videre dro jeg inn til sentrum igjen for å møte my London girl- Natalie!! Iiiih, fra å ses nesten hver dag og ha sleepovers flere ganger i uken har det vært rart å ikke møtes i hele sommer. Men vi har jobbet så mye begge to at det aldri har passet, bortsett fra nå! Så vi tok en drink sammen med Ivana på hotellet deres- Clarion Hotel Folketeateret, som var veldig fint forresten. Så fikk vi skravlet litt og catchet opp også! Åh, for en fin dag i perfekt solskinn og med godt selskap. 

Nå i kveld står jobb på planen, men det er faktisk greit etter en så fin gårsdag. Klar for siste jobbhelg før ferie, jepp!

Ønsker dere alle en goood helg!

// I had such a great day yesterday! I went to Oslo to catch up with some of my girlfriends, and Samira, Line, Elise and I went to Viegelandsparken before we sat down at Espresso House for lunch, coffee and catch-up. Later, I went to meet my London girl Natalie and her friend Ivana, and we had a drink at their hotel while catching up and having a good time. I didn't want yesterday to end, seriously! Now I'm off to work, so I'll talk to you later. 

Have a great weekend, lovlies! 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading