The London Girl

Moussaka with sweet potatoI går lagde mamma en kjempegod og litt annerledes middag som jeg har hatt lyst til å prøve en stund; moussaka med søtpotet! Jeg spiste moussaka for første gang da jeg var på Zakynthos i mai, og det var jo såå godt! Enda bedre blir det med søtpotet tenkte jeg, for jeg eeelsker jo søtpotet. Serveres enkelt og greit med en deilig, gresk salat bestående av agurk, tomat, rødløk, fetaost og oliven, og gjerne noe godt brød. Yum! Noen har fått hektet på gresk mat og gleder seg til å komme tilbake til Hellas om bare to uker ;-) 

Oppskriften finner du her hos Linda Stuhaug. PSST: ha en liten klype kanel oppi kjøttdeigblandingen♥


 

 I dag har jeg fri fra jobb og har mye gøy på planen sammen med mamma som også har tatt seg fri for å være med meg! Vi skal hvert fall sy litt, så kanskje jeg blir ferdig med en av de tusen DIY-prosjektene jeg har på gang. Har allerede et nytt å vise dere, men det kommer i morgen. 

//

Yesterday, my mum made the most delicious greek dinner; moussaka with sweet potato! I love moussaka, and I love sweet potato, so it had to be a winner. Now I can't wait to go back to Greece in two weeks and eat more delicious greek food. This dish is served with a greek salad and some bread. Yum! Today I have the day off from work, and I have plans with my mum who also have the day off. I'm planning to finish some of my many DIY-projects, finally! 

Anbefaler denne oppskriften på det varmeste♥
Ha en fin dag! 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading