The London Girl

Countryside

 noisy may: jeans, topshop: knit, lindex: hat, bianco: boots, daniel wellington: watch, glitter & ebay: rings. 

 

Hola og god mandag! Jeg har hatt en ganske så fin dag på jobb, ruslet hjem og tok meg en power nap, og nå er humøret på topp. En morsom pakke har jeg fått i posten i dag, og jeg har kjøpt den nyeste utgaven av Costume som jeg skal kose meg med nå. Gigantisk nummer, dere! Gleder meg til å lese det. Camilla Pihl ser hvert fall stunning ut på coveret. Woah! Resten av dagen står planlegging av blogguken på planen, samt å få med meg Det Nye-jenta i kveld. Deilig mandagskveld!

I samme slengen vil jeg vise dere noen bilder vi knipset før jeg dro på jobb på lørdag. Egentlig var det bare for å teste fokus og andre innstillinger på kameraet, men de ble jo ganske kule, så hvorfor ikke vise de frem. Jeg elsker denne rosa knitten som jeg kjøpte på Topshop på salg i våres! Til £18! Snakk om kupp, jeg kommer til å bo i denne i høst, den er så myk og god. 

Hva syns du om bildene? 

 

// Happy Monday! I have had a great start to the new week at work, and when I came home I took a power nap, so now I'm feeling great again. I picked up a packet from eBay and bought myself the September issue of Costume which I can't wait to enjoy reading right now. Camilla Pihl looks amazing on the cover! Later I'm going to plan this weeks blog posts, and then watch Det Nye-jenta on tv tonight. What a good Monday!

I thought I'd show you some new pics we shot before work on Saturday. It was only ment for testing the focus etc. on my camera, but they turned out pretty cool, don't you think? I love this pink knit I got at the Topshop sale this spring for only £18! What a great buy, I know I'm gonna use it soo much this season! It's so soft and comfy, I just love it. 

What do you think about the pics? 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading