The London Girl

Blue patterns

zara: jakke, noisy may: jeans, bikbok: t-shirt, alexander wang: sko, edblad & glitter: armbånd, søstrene grene & glitter: ringer, by christina marie: ringer og armbånd, rayban: solbriller, gucci: veske

 

Holaaa, endelig søndag! Jeg har gledet meg til en frisøndag såå lenge nå, både fordi jeg har en del jeg vil og må jobbe med bloggmessig, men også fordi jeg ikke husker sist jeg hadde en søndag fri, haha. Dessuten skal jeg i familieselskap i dag, så det blir koselig :-) Det er ikke ofte jeg er med på noe sosialt lengre, dette har vært en veldig lite sosial sommer på grunn av jobb, så det blir hyggelig å gjøre noe litt annerledes om det så bare er noen timer med familien.

Her får dere torsdagens antrekk, forresten! Jeansen har jeg klipt hull i knærne på selv, men de syns ikke så godt ser jeg, så jeg må klippe litt mer hull ser det ut til. Ellers har jeg ikke så mye å komme med helt enda, men jeg gleder meg til å oppdatere dere ordentlig i dag og få styr på den nye bloggen min! Planlegge den kommende blogguken skal jeg også få gjort. 

Ha en avslappende og god søndag! 

 

// Sunday, finally! I have been looking forward to a Sunday off from work for a really long time now, both because I have a lot of work to do with my blog, and because I can't remember the last time I had a Sunday off from work, haha. I'm going to a family dinner today aswell, so that'll be nice :-) I haven't been that social this summer, due to work, so it'll be nice to do something different and actually meet other people than the ones I work with, haha. Here's Thursday's outfit, I hope you like it! 

Have a great and relaxing Sunday! 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading