The London Girl

My favourite snacks

banan med peanøttsmør. obs! velg et naturlig peanøttsmør uten sukker, laget av kun peanøtter og salt.gulrøtter med hummus.


stangselleri og kremost med urter. 


Er det virkelig onsdag allerede? Herlighet, tiden flyr altfor fort! Jeg er tilbake i London og er veldig fornøyd med at jeg fikk med meg finværet hitover :-) Yey! Dessverre for min del får jeg ikke så mye glede av det, hvert fall ikke akkurat i dag, for nå skal jeg til å skrive essay. Jeg har en study date med Natalie i dag, så forhåpentligvis klarer vi å være effektive begge to. Og apropos study date, hver gang vi har det har vi alltid litt snacks. Det er vel ikke bare jeg som liker å ha noe godt å spise på mens jeg leser? Derfor tenkte jeg å tipse dere om mine favoritter for øyeblikket!

Vanligvis ville jeg kjøpt en potetgullpose og en sjokolade, men nå har jeg fått øynene opp for noe litt sunnere. Alle disse tre variantene er supergode og passer perfekt som snacks. Hvis du ikke har prøvd hummus før, så måå du prøve det! Åh, det er så godt. Jeg vet ikke hvor vanlig det er i Norge, så jeg vet faktisk ikke hvor man kan få tak i det? Men jeg tror ikke det skal være så vanskelig å lage det selv heller. Det er også veldig godt å dyppe pitabrød i hummus :-) 

Hva er din favorittsnacks? 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading